| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 14 Čec 2005 15:32
- Nahlásit
Dobrý den,
hledám nějakého dobrého figuranta v Praze. Neznáte nějakého, který by bral i soukromé hodiny? Pavla
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2005 08:35
- Nahlásit
Anonymní
zkus se domluvit s Jirkou Veselým,TART klub Hlubočepy,dělá podle všech zkušebních řádů....a je velice akční a přirozený.
Jeho osobní pes je Harley z Trucu a momentálně se připravuje na trojky NZŘ a TART,je vidět na závodech tohoto typu.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2005 08:46 - Změnil/a: Moderátor
- Nahlásit
nějaké fotky z obran u Jirky Veselýho....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2005 08:48
- Nahlásit
a jako psovod:
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2005 09:42
- Nahlásit
Sali
A co Severní Morava, okres Opava nebo Ostrava?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 20 Čec 2005 10:00
- Nahlásit
Sali:
dík za tip. Pavla
|
Locco
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2005 10:09
- Nahlásit
Terri
domluv se s Veronikou - ch.st. Stanios, pracovní kníři
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2005 11:20
- Nahlásit
Locco
Ty jsi ale hlava...
Ostraváci, no jasně
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2005 12:06
- Nahlásit
TERRI
Na severní Moravě je Mates Pohl a byl tam Víťa Glisník. Ten už je teďka u nás v Kroměříži...Jinak ze severu si nevzpomínám, že by tam byl ještě někdo. A pokud je, tak se moc omlouvám, že jsem na ně zapomněla.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2005 18:06
- Nahlásit
LUCKA
Díky . Glisník je proslulý, tož Kroměříž je trochu pro mně z ruky, možná na nějakém tom výcvikovém táboře..
Zkusím postupně odhalovat a možná pak tady časem doplním
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2005 19:24 - Změnil/a: LUCKA
- Nahlásit
Víťa Glisník je "pan figurant" - to se mnou musíte souhlasit, i kdyby jste nechtěli a to samé Renda Konečný!! To, jak se Renda loni na táboře obětoval kvůli figurování - no to kdybych zde psala, tak se mě to sem ani nevleze. Na Víťu jsem trénovala asi 2x na tom táboře, ale obrázek jsem si taky udělala. No a teď v neděli jedu s oběma na tábor, takže počítám s tím, že tam hodně natrénujeme. A četla jsem na Víťových stránkách (www.glisnik.com ) že Víťa zakládá nový kynologický areál u Kroměříže, takže až se to jednou rozjede, myslím si, že to bude bomba! Zjistím o tom něco víc
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2005 19:56
- Nahlásit
LUCKA
Zjistím o tom něco víc
A určitě tu poreferuj...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2005 20:11
- Nahlásit
LUCKA
na ten tábor jedu takz - moc se těšim
no snad teď už bude víc času a začnu s tou obludou zase něco dělat
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2005 19:13
- Nahlásit
Určitě něco zjistím, slibuju
BIRMA
jedeš na Bedeu? od 24.-31.7.? co máš za bafina?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2005 21:44
- Nahlásit
LUCKA
promiň že to bylo bez odpovědi, ale byla jsem bez netu. Jo byla jsem na Bedee s černym cane corso (taková držka tlamatá ošklivá :biglol
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2005 22:51
- Nahlásit
černý cane corso...hm, byla jsi ve skupině s Víťou nebo Renkem? a tobě je tak 18-19? tak pokud jo tak možná vím, kdo jsi...já jsem ta s tím černým labradorem a s tou malou maliňačkou. S labradorem jsem byla u Renka, s Kelly (malinoiska) u Vítě...pamatuješ? a jak se ti líbil tábor?
|
maja
|
# Zasláno: 15 Srp 2005 09:22
- Nahlásit
A co u Plzně? Znáte to tu někdo? Je tu také nějaký vyhlášený figurant?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2005 11:32
- Nahlásit
LUCKA
tys tam s tim labísem skládala tu ZVV3, žejo? na tebe se dost dobře zapomenout nedá . Byla jsem u Víti.
Tábor se mi líbil, akorát to počasí mi dávalo pěkně zabrat.
Jo a je mi 19
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2005 13:07
- Nahlásit
Jo, to jsem já s tím labíkem Doufám, že když říkáš, že se na mě zapomenout nedá, že to myslíš jen v dobrém Počasí bylo šílené! zvlášť na ty zkoušky - 38C bylo dost i pro mě, natož pro ty psany. Tak příští rok valíte zase? Tentokrát to bude v areálu BEDEi , byla jsem tam v pátek, zítra tam jedu zase na trénink za Vítěm a musím říct, že to tam bude bezva!! Už se tam moc těším! A co jinak u tebe nového? nemáš třeba mail? mohly bysme si psát mailik abysme tady "neotravovali" naším rozhohovorem
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2005 13:24
- Nahlásit
Lucko,
zdár ty si jezdíš na Víťu, to se někdo má, já se tam dostanu bůhvíkdy Aspoň jsme teď stopičkovali! doufám, že vykrmíš malinku ať se můžem potkat na Zetoru na výstavě! Dala jsem si včera cíl ZVV1 (furt jsem nevěděla, zda ZM nebo SchHA nebo co vlastně napoprvé zkusit za zkoušku) do půlky října asi, měly by být národky snad na Rybníčku... ehm ehm, ale nevím, zda se vůbec dostaneme přes ty stopy... no a pak ten aport taky a ta metrovka... no bude bžunda! Ty seš z Blanska že jo? Nedávno jsme se tam byli koupat v zakázaným lomu!
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2005 16:23
- Nahlásit
Já jsem za Vítěm byla v pátek a zítra valím zase. Potřebuju ještě poradit kvůli tomu Mistráku a dopilovat takové ty detaily, takže Víťa je ideál jak na poslušnost tak na obrany!!!
No s tou výstavou to vidím bledě nevím nevím,ale asi to nevyjde. Nemůžu tam vyjet s vychrtlinou. Ona je Kelly totiž blbka, nechce moc žrát a pak to vypadá že ji týrám hladem Já jsem z Blanska a do lomu chodím často!! jsem tam skoro pořád, jen letos nám moc nepřeje počasí. Jsem tam dopoledne s děckama a navečer tam chodím se psama. Je to tam bomba!! Takže ty se chystáš na ZVV1? No tak to budu držet palečky!! Určitě to zvládnete...Po tréninku s Vítěm to musíte zvládnout
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2005 20:54
- Nahlásit
LUCKA
samozřejmě že jenom v dobrym
příští rok nevim - letos jsme byli na táborech 3 týdny v kuse a to bylo moc na mě i na psa, navíc třeba zkusim zase něco jinýho....
mail samozřejmě mám - birma@seznam.cz - písni
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2005 08:15
- Nahlásit
LUCKA - tak to je blbý, že se tam teda asi nepotkáme Hele, G. je taky vychrtlina, no co lepší než tlustoprdky ne? Jo a s tou ZVV1 cha cha, to jsem si dala jakože cíl teď, že to zkusím nacvičit, jestli do toho půjdu se ještě teprve uvidí. Obran se nebojím, spíš se bojím abychom měli možnost vůbec se k nim dohrabat, resp. abychom nevypadli hned na stopách! Já ti taky písnu mail, chci se na něco totiž zeptat...
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2005 08:16
- Nahlásit
BIRMA
Tak jsem ti poslala mailika
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2005 08:17
- Nahlásit
DENISA
mail písni, ráda ti poradím, pokud budu vědět...A nechceš zkusit místo ZVV1 třeba ZM? přece jen je to lehčí a je to takový rozjezd před tou ZVV1...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2005 08:26
- Nahlásit
LUCKA - no já bych samozřejmě radši ZM, ale když se bojím jak je to s těma bodovýma ztrátama! Každej mi říkal jak to těžký, ne ta zkouška samo, ale právě kvůli těm bodům, jestli mi rozumíš! Já to myslím tak, že uvidím, jak nám to půjde dotáhnout do konce a pokud ne, tak zkusím tu ZM?! Nebo třeba taky nic! Ne, asi bych to zkusila, buďto do ní, nebo po ní! Já se tě teď spíš chci zeptat jak to chodí u V.G. když si tam jedeš zatrénovat a tak. No za chvíli snad budu mít čas napsat.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2005 08:35
- Nahlásit
Denisa
Je a neni to tezky zase je tam polovina cviku na kterejch muzes stracet body. Pokud ti pes dela vsechno jenom ne uplne presne neni problem ten nastava (a velkej) v okamziku kdyz nastupujes s jednou nulou.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2005 08:53
- Nahlásit
Tchor
přesně tak,jak je to brnkačka ve stopě a hlavně v obraně,má díky nepoměru mezi bodovým ohodnocením cviků poslušnosti a celkovým počtem bodů poslušnosti docela nepříjemný vypadávací limit.
pro méně zasvěcené-na ZVV1 se dá projít se dvěma nulama a devíti dílčíma ztrátovejma bodama....na ZM je strop 50,limit 35 a cviky jsou zase po deseti....
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2005 08:53
- Nahlásit
DENISA
Přesně jak píše Tchor. Ta zkouška sama o sobě těžká není, ale je to složité s těma bodama. Třeba na stopě, pokud ti neoznačí předmět, máš 10 bodů dolů a pak už se musíš modlit,aby ti rozhodčí nevzal víc jak 4 body, protože pokud vezme, tak už jsi skončila na stopě. Na poslušnosti, když ti udělá všechno, tak je to bez problému. Víš, je to ZM, takže tam se občas může i přivřít očko a na obraně je to v háji. když ti neoběhne 1 maketu (jsou tam jen 2) tak máš 8 bodů dolů, což je síla!!! tak jsem to měla já s Báďěm - obrana 42 bodů bez 1 makety...říká se, že ZM je zkouška profíků, takže jdi do toho!!!
TCHOR
Vy nejste na táboře v Dobřanech? s dobrmánkama?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2005 08:55
- Nahlásit
LUCKA
Tak jsme na táboře s Janou Palátovou,mám tě pozdravovat
Na dva dny jsme v práci s pak se tam zase vracíme.
Včera jsme Kurtovi šlapali stopu,takovou poctivou,jen drobně jedlou...profúzně lilo a vůbec to stálo za prd...ale šel a slušně.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2005 08:56
- Nahlásit
LUCKA
Musíme pendlovat,já nemám zastoupení v práci...a chlap taky moc ne...ve čtrvrtek ráno odečtu zmrazák a rovnou z patolky jedem zpět.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2005 09:01
- Nahlásit
ad ZM-obrana je poněkud o vlohách,i bez makety se to dá,ono se to dá i po druhým vyslání na revír,když pes nezůstane a odběhne...stačí když pak bez chyby odkousne a odpouští...a vejdeš se na bod.
Stopa to samý,buď na to nemá a pak je to jedno na co jde,stejně naztrácí limit na trase,nebo čuchá a pak i s zamotáním na lomu a bez předmětu prolezeš...
Ale na poslušnosti pokud víš že bude jednu nulu mít,prostě nesmí už vysadit na nulu na ničem,jinak je to hodně drsný a končíš,mínus dvacet.....
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2005 09:22
- Nahlásit
Díky všem za příspěvky! No právě proto, i když jsme začátečníci, tak bych šla radši na tu ZVV1! Ovšem nevím co stopy, to se právě ukáže, ona dělá stopy s 3,4,5 lomama, s 3 předmětama, občas teda lom přejde , ale to mi ho může zrovna tak přejít na ZM, zrovna ten jeden že jo. Ještě stopy nedělá moc dlouhý, těch 300 kroků max., to musíme taky prodloužit. Se stopama jsme začli bohužel dost pozdě. Taky dost záleží na jakým terénu se to bude dělat, na oranici by to asi nezvládla, ale zatím se vždy chodilo na louce, tráva... no taky jestli bude celou dobu lít jak z konve, tak mi asi nevydrží celou dobu na odložení a poslušnost bude stát za prd, protože je to boxerka a mám to odzkoušený, že ji donutím, ale celá se pak třepe a je to o ničem, a na zkouškách bude vidět, že na ni nemůžu... no ale to je všechno co kdyby, jak kdyby. Na obranách pohoda, akorát ještě neumí všechny 4 makety, ale to snad do října stihnu doučit?! Chm, tak nevím no.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2005 09:39
- Nahlásit
Denisa
nevím,asi jsem atyp,ale nedatuju si zkoušky dopředu...prostě si trénuju,pak si podle toho zazávodím(KAŽDÝ TÝDEN JE NĚKDE NĚCO) a pak se ukáže,jestli půjdu na zkoušku či ne...
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2005 09:57
- Nahlásit
SALI
Tak Janu ode mě moc moc pozdravujte. Prý tam bude skládat ZVV3 je to pravda? No tak že ji moc moc moc držím pěsti!! Má na to pokud Kurťa nebude zmatkovat a dělat kraviny no musím se jí ozvat!!
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2005 10:01
- Nahlásit
Mo je prihlasena na vsechny trojky (IPO, NZR i TART) Tak snad to vyjde
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2005 10:12
- Nahlásit
Sali - aha, zazávodit a pak jít na zkoušku, to jsem ani nevěděla, že je tato možnost, víš já jsem opravdu začátečník, takže já si to zas vymyslela tak, že si MUSÍM dát termín (pro sebe), abych si systematicky natrénovala na tu kterou zkoušku, teď teda tu ZM - ZVV1, protože jinak trénuju na kdeco, dost chaosově a spíš jen tak pro zábavu svoji a psice.
A není ještě možnost, že u závodů pokud se to povede, tak se dá ta zkouška zapsat? Já jsem se domnívala, že právě na závody se může až tu konkrétní zkoušku má pes složenou? Jak to tedy je?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2005 10:20
- Nahlásit
Denisa
můžu ti poradit? najdi si někoho jako osobního trenéra,kdo ti sedí svým přístupem a svými výsledky a nauč se od něj časem si plánovat svůj sportovní život...každý jsme nějaký a máme co naturel to přístup.
Pak si pročti zkušebáky a propozice různých závodů,a tak...všechny odpovědi na tvé dotazy jsou tam už dávno napsané...
Ale fakt musíš dělat s někým,kdo ti face to face odpoví vše,jak se to bude objevovat....
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2005 10:27
- Nahlásit
TCHOR
Janča to bere s Kurtolonem teda ve velkým!! Tak to je super! No mu je jedno, že maká celý dny, Kurtě nic neunaví,takže proč ne!To na ni teda budu myslet 3x víc
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2005 10:48
- Nahlásit
Sali - to je právě ono, po osobním trenérovi pasu už dlouho, zatím se mi poštěstilo pouze nakontaktovat se na pár lidí co mají výsledky a přitom jsou ochotni upustit nějaký kynolog. moudro a něco mi předvést, našla jsem si dobré figuranty, dobrý cvičáky a na jednom beru občas indiv. hodinu, ale to je asi tak zatím vše. Je mi jasný, že nikdo v dnešní době nebude nikoho zaučovat jen tak, jsem schopná si zaplatit, tak jako platím obrany, ale bohužel fakt jsem zatím nenarazila na nikoho kdo by byl ochotný jít se mnou indiv. na stopy, to třeba jen kamošky co mají tak tu ZVV1... Ale teď se do toho obuju víc a rozhodím ještě sítě! Blbý taky je, že jeden pomlouvá druhýho, jeden cvičák shazuje druhej, figurant figuranta a ty se v tom jako začátečník vyznej! No já už tady to období mám naštěstí za sebou, už trochu vím kdo je kdo a kdo co jak dělá a o co jde mně, ale každej jednou začíná, tak se tím musím prodrat sama, bohužel pes stárne rychle! Jo, propozice různých závodů jsem teda ještě nečetla, protože mě nenapadlo, že by tam bylo něco pro nás, resp. chodím se dívat jako divák, ale říkám si, zatím nic pro nás, tam ještě nejsme...
LUCKO, ty bys mi třeba mohla poradit koho v Brně ještě oslovit, kdo je tak ochotnej, trochu už mě znáš... kdyžtak mi to připísni do mejlu, díky!
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2005 11:39
- Nahlásit
Denisa
Asi to chce hledat spíš dobré lidi...partu. Je to všude stejný
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2005 12:43
- Nahlásit
Terri - ale jo, dobrá parta se vždycky najde, patřím hned do několika "psích part" ale tady je to spíš trošku ještě o něčem jiným. Všechny psí sporty jsou sporty jako každý jiný, se vším co ke sportu patří, a tím teď nemyslím např. fair-play!
Už roste Zorrovi knír?
|