| Autor |
Zpráva |
Filipes
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 15:27
- Nahlásit
Ahoj, není tu někdo z Hradce Králové nebo okolí kdo by měl štěňátko a chtěl by jít nekdy ven si pohrát - my máme nyní 9 týdení maliňačku.
|
cat
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 09:32
- Nahlásit
Filipes : jak už ti psala Alena na mujpes - napiš tam na fórum Belgický ovčák-tervueren, zrovna tam se to lidma s BO z Hradce jenom hemží Mně se zdá, že je to tam hrozně koncentrované, je tam několik chovek, určitě se někdo najde;)
co máš za hafa?
|
Filipes
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 10:35
- Nahlásit
cat
Ahoj, no abych řekl pravdu uvítal bych jakékoliv štěnidlo, protože přecijenom s malinkejma maliňákama vyrůstala takže na socializaci čím více plemen pozná a pohraje si tím lépe.
Máme Xitu se spojení Barny Marko Gero x Kora z Hückelovy vily
|
cat
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 10:40
- Nahlásit
Filipes: nevím, jak štěníci, ale dospěláci tam jsou určitě. Belgičani si všichni rádi hrajou, tak to bych neměla strach;)
Takže to s ní budeš určitě pracovat, že? z Hückelovy vily je hodně moc pracantů..
|
Filipes
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 11:15
- Nahlásit
cat
No jestli je pracování válení na gauči a 2x za den kolem baráku tak určitě Určitě s ní budeme běhat agi, když by to šlo tak flyball, snad se dostanebe ještě někdy na coursing, tahání kola apod. a poslušnost bude dělat přítelkyně.
Belgičani si určitě rádi hrajou ale musí mít rádi pejsky a to jí teď musíme naučit že je to o hraní a né o praní.
|
cat
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 12:38
- Nahlásit
Filipes: jeeee tak to se budeme na agi potkávat!! můj hafula je asi o 14 dní starší než tvůj, takže začnou ve stejnou dobu Já ho teda ještě nemám doma, musím prvně udělat zkoušku, ale 27.8. už sipro něj jedu pak hned začneme.
|
Filipes
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 12:44
- Nahlásit
cat
A co máš za hafana? a od kud si? kde budeš běhat agi?
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 12:47
- Nahlásit
Ahojda, nejsme přímo z HK, ale taky bysme chtěli začít s agility. Zatím uvažujeme o Věkoších, ale nebyl ještě stanoven termín pro příjem nováčků. Jinak máme roční ďáblici - bígla
|
cat
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 12:51
- Nahlásit
Filipes: já mám BOT, jsem z Valmezu a budu běhat (snad, pokud mě vezmou zpátky) za Agility Rožnov. BO tady mají diskuzi, klidně piš i tam;)
|
Filipes
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 12:56
- Nahlásit
palma1
Ahoj Věkoše nejsou špatný - zkus se zastavit na cvicaku zítra okolo 18 hodiny myslim že by tam někdo mohl být nebo v neděli okolo 16 ale nyní jsou o víkendech různé závody tak nevím.
|
Filipes
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 12:59 - Změnil/a: Filipes
- Nahlásit
cat
Tak to se asi na zavodech neuvidime, jedině nekde v Praze, protože jezdíme závody ve východních čechách. Ale škoda že nejste od Hradce to by si pěkně mohli prckové hrát.
|
cat
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 13:01
- Nahlásit
Filipes: já plánuju hodně jezdit, až to půjde.. ne jenom po Moravě. Uvidím, jak bude dobrý a jak budu mít čas. Už se ho nemůžu dočkat
|
Filipes
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 13:10
- Nahlásit
cat
Tak pak nezapomeň na závody v Opatovicích nad Labem u Hradce Je to nejlepší
|
cat
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 13:12
- Nahlásit
Filipes: určitě! Z Hradce je naše chovatelka, takže se tam s největší pravděpodobností ukážeme;)
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 13:14
- Nahlásit
Filipes
my nejsme přímo z HK, navíc dojíždím do práce docela daleko, takže tam nemůžu jet jen tak to zkusit , ale to neva, koukám na jejich stránky a taky už jsem jim i psala. o termínu zatím není jasno, ale prý by mělo agi začínat koncem září. tak uvidíme
|