| Autor |
Zpráva |
Falka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 23:44
- Nahlásit
Ahoj všem, měla bych prosbičku. Nevěděl by náhodou někdo, kam by se teď přes léto nechalo zajet udělat si stopičku? U nás (kolem P6) jsou hlavně pole, kde to teď samozřejmě nejde... a nemůžu přijít zaboha na to, kde bych si tu stopu občas mohla šlápnout, aniž by se mě snažil zastřelit zemědělec či majitel pozemku atd. Neměli byste tip? Kam jezdíte - nebo v létě prostě netrénujete? Potřebovala bych čubu připravit na podzim na zkoušky.
Díky moc za tip, klidně i na mail... (Falka8@seznam.cz)
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 08:02
- Nahlásit
Falka
a odkud jsi z P6, já jsme taky z P6 a s terénama problém nemám je tady dost luk v lesoparcích okolo, které jsou dostatečně zastrčené, že tam málokdo chodí, jen se tam nedostaneš autem, ale musíš pěšky a psa si tam před stopou uvázat. A nebo můžeš třeba i do Stromovky, když v létě prší, tak tam není skoro ani noha a je tam pár luk, kde si tu stopu v klidu můžeš našlápnout taky. samozřejmě to není na nějaké FH, ale zase můžeš trénovat krätší úseky a lomy, volně ,ložené terénem... zvyšuju tím chuť
|
Falka
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 10:59
- Nahlásit
Eny
Díky za tip, já většinou jezdila na stopy někam na Suchdol, tam jsou pole atd. Prosím tě akorát které lesoparky myslíš? Já chodím často do stromovky a tam se mi právě zdálo, že šmajdá fakt dost lidí. Uvažovala jsem teda i o tom, ale musela bych tam jít tak v 6 ráno.... aby to nebylo podupaný. Jinak že se tam nedostanu autem by mi až tak nevadilo, při tom i vyvenčím, ale fakt nevím kde - někde v šárce třeba??
Díky moc
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 11:13
- Nahlásit
Falka
Nadherne tereny na nacvik stop jsou nahore nad tichou Sarkou, po leve strane od Horomericky do Horomeric, nahore nad udolim jsou to louky s remizkama, nebo na "Pohadce" v Nebusicich. Na vetsi a starsi stopy jsem chodival na Vypich a pred Hvezdu, ale tam to chce uz vychuchanyho psa urcite to nebude mit nekrizeny
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 14:23
- Nahlásit
Tchor
jo tak přesně ty myslím, nahoře v Lysolajích. Pokud tam potkáš člověka tak je to jen nějaký turista, který prochází okolo po značce a nebo pak jezdce na koních, ale s nimi taky není problém. Jinak do Stromovky můžeš i jindy než v 6 ráno, ale musí být "psí" počasí, to tam pak kromě cca 3 lidí nadšenců není ani noha, jo takovou Stromovku mám nejraději
|
Falka
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 16:22
- Nahlásit
Tak díky moc, tam se určo zajedu podívat. A s tou stromovkou - nevím, pořád nejsem přesvědčená , já tam chodívám dost a i když je ošklivo, tak je fakt, že koncentrace lidí se podstatně sníží, ale přece jen i tak občas někoho potkám - a čuba moc vyčuchaná není, takže bych chtěla mít spíš zatím čistý terének.... ale díky za rady, zkusím ty Lysolaje nebo Nebušice .
|
Falka
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 16:57
- Nahlásit
Jo a ještě dotázek - kde to je na "Pohádce" v těch Nebušicích? Díky moc...
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 20:17
- Nahlásit
Falka
Ten lesopark s cvicebnima prekazkama vedle Nebusic smerem do Sareckyho udoli.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 20:19
- Nahlásit
Jinak pekny louky jsou i na konci Sareckzho udoli nad Dzbanem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 20:32
- Nahlásit
Taky je malej provoz v tom lese nad Motolem,pod bejvalou jízdárnou na Bílý hoře.Ale je to teda spíš lesík,louky tam moc nejsou,je to tam ted moc zarostlý.
|
evina
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 14:16
- Nahlásit
Když už jsme u těch terénů...nevíte někdo o něčem vhodném na Praze 8 -Kobylisy,Ďáblice?
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2008 14:28
- Nahlásit
evina
vždyť tam máte v Letňanech letiště, tam chodí čuchat většina místních.
|
evina
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2008 14:38
- Nahlásit
Eny:na letiště můžu ale jen v určitou dobu kdy nelétají.A jednou ač už měli padla mi stejně málem přistálo letadlo na hlavě.Od té doby fakt letiště nemusím.Teď už je ale naštěstí posečené pole hned vedle(strniště) a vedle Teska včera i zaorávali.
|