Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Proč pes čůrá do postele?
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 19:32
- Nahlásit

Fifi
Nj, jenže to mě nertklo. Ona je tak magor, že minule kajdila za běhu, jen aby neprošvihla hod.

argosek
Tyyyy škodolibče jeden.

Sijes
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 20:33
- Nahlásit

bullvnouzi
Počůral tě další pejsek??? Jestli öno to náhodou nebude tebou..........

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 12:12
- Nahlásit

Sijes
Neser mi.

Bulicek
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2012 18:45
- Nahlásit

Dobrý den,
potřebovala bych malou radu. Pořídili jsme si s přítelem štěňátko Francouzského buldočka. První den, když byl sám doma jsme mu nechali jen chodbu, jelikož máme zatahovací dveře a náš pejsek je mazaný už od mala tak si poradil s nimi i s překážkou za dveřmi, aby se dostal do obýváku.. Protože se ukázalo, že je hodný a nic nevyváděl, když byl sám doma tak jsme mu ten prostor nechali..Koupili jsme mu kulatý pelíšek s naducaným polštářkem, aby měl pohodlí ale začal si do něj čůrat Po čase jsem vypozorovala, že čůrá jen na ten polštářek.. Když tam měl deku, tak nebyl žádný problém. Teď už je tomu našemu rošťákovi 5měsíců a vyskočí si sám do postele. Je dost vychytralý, vždy tam hupsne ani nevíme jak Snažíme se ho na to nezvykat, jelikož dost slintá.. Teď si navíc zvykl, že s ním byl přítel nějaký ten čas doma.. A to je pro nás teď dost velký oříšek. Když s přítelem někam jdeme a necháme ho doma vyskočí si do postele a vyčůrá se tam, také si tam bere hovínka a v klídku si je tam baští.. Už od dětství mám kolem sebe pejsky, (s rodiči jsme měli, ale Yorkšírské teriéri) a žádný z nich nic takového nedělal. proto prosím o radu

birma
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2012 20:04
- Nahlásit

Bulicek
. Teď si navíc zvykl, že s ním byl přítel nějaký ten čas doma..
To bude kámen úrazu, takže asi jedině opět učit samotě jako úplné psí miminko - hezky pomalu, postupně po pár minutách.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2012 21:06
- Nahlásit

Bulicek
také si tam bere hovínka a v klídku si je tam baští..

Cože?

jindra 22
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2012 00:33
- Nahlásit

bullvnouzi
Chápete to někdo?

Já nechápu. Nikdy se mi to nestalo. Zkus se mu na oplátku vychcat do pelechu. Třeba to pomůže. A když ne, tak si budete aspoň kvit.

Eninka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2012 08:55
- Nahlásit

jindra 22

Zkus se mu na oplátku vychcat do pelechu

mně se to vyčúrání do postele stalo když byla psice štěně, ale udělala to cca dvakrát, z toho jednou, když jsem ji za něco jinýho "načapala", hučela na ni co že to provedla a tak ona přede mnou skočila do postele a přede mnou ji počúrala.

Takže neporadím co s tím

sirigala
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2012 13:01
- Nahlásit

Dobrý den .Máme problém s 3 letým krysaříkem .Dost často jak se dostane do ložnice nebo synovi do pokoje počůrá postel a nebo dokonce v posteli si označkuje .Nevím co s tím prosím poradte děkuji

lamalucni
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2012 14:38
- Nahlásit

sirigala
Nepouštět ho do ložnice.

danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2012 19:11
- Nahlásit

sirigalanebo dokonce v posteli si označkuje No jestli je pán domu,tak si holt podepisuje teritorium"to je moj,todle je taky moje,jo a z tvojeho ještě půlku" Malinko zapracovat na zákazovém povelu-ne nesmíš,ale asi jednodušší bude jak radí lamalucni
zavřít dveře

lamalucni
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2012 21:26
- Nahlásit

danajasa
"Dominance" tam určitě může hrát roli, ale spíš mám dojem, že jde o výsledek učení na plínku, díky čemuž se pes v podstatě naučil, že venčit se v domě na textilie je v pořádku...

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2012 21:33
- Nahlásit

lamalucni
hele mě třá Mates jak se dostane k mladýmu do pokoje, kde je vždy k dispozici na zemi pohozen nějaký klukův oděv, okamžitě jde značkovat.
sirigala
"potrestat" můžeš jedině když ho chytneš přímo u činu, což asi nechytneš, takže opravdu nejjednodušší je nepouštět psa do ložnice ani do synova pokoje

danajasa
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2012 06:08
- Nahlásit

Alexanějaký klukův oděv, okamžitě jde značkovat. Třeba žárlí a chce taky hezčí hadříky a neví jak ti to hezky říct

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání