| Autor |
Zpráva |
younglady
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 00:22
- Nahlásit
Nechtěl by jste někdo chodit pravidelně 1x týdně na stopy? Vím, že už sem se tu s někým domlouvala, ale skléróza se strašná věc
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 00:24
- Nahlásit
younglady
hm my s Abbynkou asi nééé...páč by mi picbum nečuchal ale bál by se vo život
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 00:25
- Nahlásit
sarax
no dovoooool náhodou, když má mlj toypitbulík stopu, tak je mu vše ostatní úúúplně jedno
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 17:42
- Nahlásit
younglady
já jsem chtěla začít chodit s Alfem, australákem, ale vůůůůbec nevím jak se to dělá a s se mnou je potíž s domluvou předem mám dvě malý děti a nikdy nevím jak mi vyjde hlídání, i se cvičákem to máme jednou jo a po druhé nee
ale chtěla bych zjistit jestli by to Alfa bavilo, miluje aportování, to jediný vím, že přinese úplně cokoliv co mu hodím
a ty jsi z Modřan? já tam jezdím dost často za zbytkem rodiny
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 18:24
- Nahlásit
jejdajaja
a to já bych ti i poradila co a jak jen mam prostě problem, že se sama nedokopu
|
želva
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 18:34
- Nahlásit
younglady
napiš jako kde by se trénovalo a tak,páč já nevím jak na to,ale s dastíkem bych to dělala jako z legrace,jako jdem si dělat stopičku,ale ne žádný závody
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 20:27
- Nahlásit
ano ano ano
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 21:31
- Nahlásit
želva
hele dobrý místa v Praze (tzn. dostupné) jsou dívčí hrady, modřanská rokle, uhříněves a v podstatě většina krajů Prahy, ale bude se to muset odzkoušet, já zatím vždy jezdila mimo Prahu
WhiteWolf
ty bys mohla vědět, kam chodíte?
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 00:28
- Nahlásit
younglady
od nás ze vchodu chodí chlap s ovčákem (jsou to nějaký šampioni ve stopách v ČR) stopovat každý den kousek od Ruzyňský věznice...jsem myslela, že bych chodila s nim jenže ten jeho ovčoun nemá rád psi takže by to byla pruda jen na vodítku a ten chlap už je starší a jeho výklady jak co psa naučit mě moc neseděj v jeho podání, i když většinou poradí dobře a efektivně on chodí cvičit do Středokluk u Praha kde trénuje i občas učí...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 00:31
- Nahlásit
jejdajaja
jo kolem letiště by to taky mohlo být fajne, ale jestli někaý pes hůř reaguje na hlasitý zvuky tak nevím
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 07:19 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
younglady
Aá chci pořádně začít tak nějak od května s barvama (po Vlohovkách, ať jí nemotám hlavu)... S barvou by nebyl problém, mám dobrého řezníka, srnčí spárky mám na mrazáku Chci chodit tady u nás - na letišti jsou moc pěkný místa...
|
nels
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 09:00
- Nahlásit
younglady
kdekoliv na Praze východ až Mělnicko
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 14:49
- Nahlásit
blanulinka1
a jsou nepošlapaný? páč my když děláme stopu na člověka, tak pošlapaný místa jsou nám naprd
nels
to nevím jestli je úplně dostupné mhd (kdyby někdo jel) ale jinak díky za tip
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:03
- Nahlásit
younglady
páč my když děláme stopu na člověka, tak pošlapaný místa jsou nám naprd
Poslapany mista nevadi, ze zacatku ti staci casovej odstup od poslapani cca hodinu v pozdejsim stadiu nacviku bez problemu pujde pes po stope kterou polozis 1/4h po poslapani. Hotovej pes by mel bejt schpnej se drzet stopy ktera je slapana mezi jinymi lidmi.
Ucival jsem stopy na vypichu u Ladronky a celkem v pohode.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:07
- Nahlásit
Tchor
no jasně, ale kamarádka chce pomoc se stopama a její pes je jaksi nesoustředěné štěně, tak bych ráda, aby na to měl nejdříve úplně klid
já teriérce šlapu i na Velký ohradě, kde lítaj psi, lidi, koně, ona už je zvyklá, ale pro mladýho bych raději nejdřív něco klidnějšího
|
nels
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:09
- Nahlásit
younglady
no to ja vim,ze je to daleko,ale stejne bys k nam mohla zajet nekdy na navstevu a spojit to rovnou se stopovanim,co?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 22:18
- Nahlásit
nels
to bych jako i mohla si udělat důvod proč k vám zase jet ale aby mi Nelson nesežral pejsky
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 10:40
- Nahlásit
younglady
Záleží na tom, jestli chceš do porostu, nebo třeba na pole, na poli nikdo nechodí, jen já se psem a zajíci (Včera mi Béďa dva pěkně vypíchla, šla po stopě a nááádherně hlásila... V porostech jsou prošlapané cestičky, ale i místa, s vyšší trávou, kde se opět ploužím jen já se psem... Ale je to celkem zazvěřený...koroptve, bažanti, zajíci... Nebo potom večer, až dolítají, vyrazit na letištní plochu...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 12:23
- Nahlásit
blanulinka1
určitě pole
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 12:46
- Nahlásit
younglady
Našla jsem totiž hned za (vedle) letištěm krásný pole... Ze tří stran "bezpečný" (letištní plocha resp. golf, plot ke kasárnám a vojenskýmu psinci a polní cesta) z další strany je málo frekventovaná silnice. Chodím tam s Beďas "slídit"...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 12:55
- Nahlásit
blanulinka1
tak to nezní špatně to bych se tam asi příští tejden rozjela
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 07:18 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
younglady
Tak kdyby jsi vyrazila pondělí nebo středu, tak se přidám Dala bych ti zároveň nějaký věci do sbírky na útulky co jsem doma posbírala (antibleší obojek, obyč obojek, nějaký vodítko, deku, hračky...) Jo taky "dělám sbírku" v práci mezi kolegokynológama, tak toho možná bude i víc
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 23:38
- Nahlásit
blanulinka1
no tak jako třeba v pondělí bych to i zvládala Ve středu nemůžu máme babinec
V kolik můžeš?
Jeee věci do sbírky, to je super!!! Už se nám to pěkně hromadí
|