| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 17:52
- Nahlásit
KaTachyon
By mně zajímalo, co by Poláci dělali, kdyby jim rozhodčí za kladinu postavil tunel, který by se nešel.
Myslím, že by v pohodě stáhli psi jinam, ovladatelnost mají docela dobrou. Umět jejich zony tak s klidem budu riskovat, že někde za kladinou budu mít tunel. Myslím, že moc vysoké procento pravděpodobnosti tam nebude. Ale to je celkem jedno, protože na moje psy ta metoda prostě nefungovala
Stejně tak nefungovala metoda "balonků u zony" a oblouky. Puma je prostě praštěná a když letí tak letí. Nakonec máme s tím problémy i na jiných překážkách. Mozková buňka je soustředěná na rychlý pohyb vpřed a nic jiného už nezvládá
|
leila
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 13:58
- Nahlásit
lidi tak jsme měli dneska dalšítrénink a alf se fak hodně lepší... jenom se chci zeptat na tip jak vyrobit slalom, jelůikož zahradu nemáme takže žádný na pevno nepůjde, protože kdybych si ho dala před barák za den ho máme rozkradený.... takže nějaký tip jak co nejlépe udělat slalom ktré jde skladovat třeba ve sklepě na několik kousíčků..... protože mám takový dojem když budeme dělat slalom nanejvýš jednou týdně že malej nebude s to to pochopit.....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 16:07
- Nahlásit
leila
u trixie si muzes objednat slalom hotovej, netusim, kolik stoji normalne ve zveraci , ale tam, kde maji bezne zbozi od trixie, by ti ho mohli objednat - schova se to do takovy kabely pres rameno a je to vespod na zelezny zapichovatka, takze do zeme snadno instalovatelny a stehovatelny
pro zacatek by to asi stacilo, kdyz ja zezacatku ucila na tyckach od rajcat, ale ideal to neni, velkej pes se tim proboura
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 19:18
- Nahlásit
leila
sežeň dřevěné tyčky, nech si je dole seřezat do špičky... dobré zkušenosti jsou i s násadcema do mopů (kus asi za dvacku v Tescu , kladívko, provázek (abys to měla hezky rovné a zapíchané v dobré vzdálenosti , chce to ne úplně zrmzlou tvrdou zem (což je v tomhle období asi docela problém a máš slalom jak vyšitý - levnější variantu neznám a mě se docela osvědčila ... navíc není problém vyrobit si i uličku )
|
leila
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 20:27
- Nahlásit
zuska
tý jo dobrý tip.... a já u plánovala že pojedu do hornbachu nakoupím nějaké dlouhé dřeva a umělohmotné tyčky které přidělám na dřeva šroubkama.. a vono je to takhle jednoduché tak hned zítra frčím do tesca
|
leila
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 13:44
- Nahlásit
Tak lidičky asi začnu od března v katmaji
biluš jedeš k barči zítra?
|