Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / cvicak v brne
Autor Zpráva
tomasajana
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 08:21
- Nahlásit

doporucte nejaky dobry cvicak v brne pro zacatecnika s malym yorkem. diky

Mipooo
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 12:31
- Nahlásit

tak to bohuzel - my sme byli na cvicaku s mopsem a koukali na nas jak na idioty zetor, k9, pak to vys od zetoru, atd. Ale na druhou stranu neskouseli jsme vsechny.

napr. vecsina lidi a hlavne lektoru nemohla pochopit, ze kdyz napr. kdyz ucili pejsky lehat, tak pesan mel sednout, a pak mu strcit pred tlamu pamlsek a tahat od nej niz... jelikoz stendo melo pod jeden rok - vyska nebyla vic nez 15 cm a treneri nemohli pochopit ze sehnout se k takovemu stendu neda, ze si clovek musi cupnout a tak ho to ucit. Tak jsem se nastval a pana trenera pozadal at mi to ukaze - to jste meli videt

napr. pani trenerka si vzala sveho psa (protoze tam byli take) na voditko, zacala po nem hulakat a trhat ho za voditko. Ja na ni koukal jak vul a nechapal. Kdybych to udelal se svym psem - tak ho roztocim ve vzduchu a nekam by uletel... Tak prejdeni 4 cvicaku u mne zcela zabrzdilo touhy chodit cvicit na cvicaku - delame to sami a pejsci poslouchaj tak jak maji.

Druha pani trenerka zasa mela sve dva mlade vlcaky, ktere byli akorat v puberte a ty vujizdeli po vsem zivem - krasnej priklad ukazky vycviku tady jsem uz stendo roztocit na voditku opravdu musel, aby ho nezakousli - dotedka ujizdi do prava

Asi nejlepsi rada - skusit co nejvic a uvidis sam/a

Mar
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 12:50
- Nahlásit

tomasajana
my chodili na zetor - chodí tam aj jorkové - zkus zetor jsou tam super!

Mipooo
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 12:58
- Nahlásit

Mar
tak to asi meli spatny den kdyz jsem tam byl

Anlie
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 12:59
- Nahlásit

a co tohle? http://www.cz-pes.cz/diskuse/1_7290_0.html

Mar
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 13:04
- Nahlásit

Mipooo
záleží asi, u koho jsi byl - všecky výcvikáři co je znám já jsou ale super a na plemeno se teda rozhodně neohlížejí - běháají tam dva jorci,co vím já + my s buldočkem jsme tam byli víc než vítáni...

Eimy
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 13:10
- Nahlásit

tomasajana
Zkus se podívat na http://kkpedigreevfu.estranky.cz

Mipooo
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 13:22
- Nahlásit

Mar
tak zeby sme to skusili jeste jednou? Tedka i s Maxem?

Kniga
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2007 18:18
- Nahlásit

My ted taky cvicike kam na cvicak, za chvilku budeme doockovany a ja chi taky zacit nekam chodit. Byla mi doporucena K9, jenze ta je drazsi tak nevim estli bych mela na hodiny, na vic nez jednu hodinu...
ma cenu treba chodit na dva cvicaky? treba 1* tydne k9 a 1* tydne treba zetor? Rikali mi ze by se nam to pletlo protoze kazdej civci jinak... tak nevim... a ted tu bvznika i nakej cvicak v pohorelicich hm....

oli257
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2007 11:55
- Nahlásit

Ahoj tak přispěju se svou troškou. My jsme začali chodit na zetor a nemůžem se stěžovat. Je tam různá směska psů rotvík, labrador, bandog, BSO. Můj pes je kříženec labradora a je tam bišonek a nemá problém můj pes ho statečně ignoruje a vše je v poho. Jen doporučuju

wami
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2007 12:21
- Nahlásit

tomasajana
chodivala jsem na Rybnicek, bylo to tam fajn, pamatuju si tam i westika, znam vycvikarky, pohoda...

ale co se pamatuju, porad se jim zmensoval plac kvuli stavbe kauflandu, tak nevim, jestli jsou jeste porad na Rybnicku nebo uz jinde... ale zkus se tady na foru nemeckeho boxera zeptat Denisy, ta tam chodivala taky a snad bude mit prehled...

Mari
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 01:23
- Nahlásit

Rybníček ještě funguje byli jsme se tam nedávno podívat, ale je fakt, že je to tam hrooozně malinkatý

Kniga
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 07:02
- Nahlásit

Eimy
ale na ten cvicak asi muzou jen studenti ne?

Johule
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 09:57
- Nahlásit

Kniga
ne-e...ten cvicak je pro všechny, co o tom ale vím, teď tam mají mezi sebou hrozný problémy...

zuska
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 12:34
- Nahlásit

Kniga
Cvičák je opravdu pro všechny. Nedávno se rozběhly i kurzy poslušnosti. Chodí tam i štěňata, bohužel tyhle kurzy jsou už plné, ale pokud bude velký zájem, otevřou se nové. Nebo se můžeš stát členem a chodit na normální tréninky - taktéž i pro štěňata. Všechny info najdeš na stránkách.
Johule
Jakéže to máme mezi sebou problémy? Že o tom nic nevím

Johule
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 15:18
- Nahlásit

zuska
sorry mě se to doneslo od jedné holky co tam chodila (jméno raději uvádět nebudu) ale nemusí to být stopro pravda...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání