Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Váš tip na výcvikový areál
Autor Zpráva
Lucie a Gar
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 22:23
- Nahlásit

Plánujeme příští rok udělat akci cca pro 50 lidí. Máte prosím někdo tip na výcvikový areál. Na místě nezáleží, možnost stravování uvítáme.
Mám nějaké odkazy, ale uvítala bych vaše osobní zkušensti.

Předem moc díky!

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 10:10
- Nahlásit

Lucie a Gar
www.paramon.cz - už roky tam děláme tábory a podobné akce. Psi v jakémkoliv množství jsou vítaní, je tam plac, který lze využít na výcvik a pod., nádherná příroda, sympatičtí majitelé-pejskaři, lidové ceny a mimo sezonu je tam božský klid.

Meta
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 10:34
- Nahlásit

Jestli chcete třeba jižní Čechy tak pak chybu nemá areál
http://zesvobodnehodvora.cz/vycvikove_tabory.html

Byla jsem tam s Bertem na výcvikovém táboře:
http://www.hovawartbert.estranky.cz/clanky/vycvik/ o-slepic-mezi-orly

A tam teda vaří: PERFEKTNĚ!

replik
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 10:41
- Nahlásit

Něco přesně podobného Lucka hledá, prostě místo, kde se může může cvičit, bydlet a jíst

Lucie a Gar
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 20:43
- Nahlásit

Všem moc děkuji za info!

Markét
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 21:41
- Nahlásit

Lucie a Gar
A tady je to taky nádherné - skvělí a pohodoví majitelé:
http://slavetin.php5.cz/index.php

J_J
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 14:32
- Nahlásit

nemate jeste nejake doporuceni na misto tak pro 30-35 lidicek a stejny pocet psu, kde se da i topit(pro jarni a podzimni akce?)

impact
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 17:50
- Nahlásit

Hop nahoru. Je po létě, tábory jsou za námi, snad bude mít někdo novou zkušenost.

Nemáte prosím někdo typ, kde strávit příjemný prodloužený víkend pro cca 120 lidí a jejich malé psy? Co nejblíže středu Moravy.

Díky moc!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 18:10
- Nahlásit

impact
tolik? . To bude teda megaakce . Krom Paramonu mě teda ještě napadá Svojanov. Tam jsem v létě přednášela pro buldočky a bylo to tam taky fajn. Je to někde u Moravské Třebové

impact
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 18:23
- Nahlásit

Biluška
Kouknu po tom.

No jako letošní statistika:
původně se přihlásilo 134 osob
skutečně dorazilo a prošlo prezencí 119 + 3 neregistrovaní, o kterých vím = celkem 122 osob

původně bylo přihlášeno 74 psů (31 psů + 43 fen)
skutečně dorazilo 64 psů registrovaných (25 psů + 39 fen) + asi 5 neregistrovaných = celkem 69 psů (u impact jsem počítala 4 ks )

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 18:53
- Nahlásit

Heroltice super http://areal.kynolog.cz/

impact
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 20:56 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

denyk
Jsem to prozkoumala a máš u mě panáka, človíčku. To je totiž přesně to, co jsem hledala.

EvaK
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:11
- Nahlásit

impact

pokud chceš do Heroltice ještě letos obávám se, že víkendy jsou plné.
jinak po zkušenostech z "objednaných" akcí a táborů se bude prověřovat organizátor, aby to nedopadlo stylem, že mělo přijet 100 lidí a příjelo 20...

impact
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:49
- Nahlásit

EvaK
Právěže by to bylo květen/červen/červenec 2011. Už jsem si napsala o termíny. Jinak přihlášky se uzavírají cca v březnu i s poplatkama a rezervačkama. Ty jsi přímo z toho areálu? Nějaké Evě jsem psala včil na mejl.. On už byl sraz i loni, 120 lidí a asi 70 psů. To by nebyl problém vybrat zálohy i na ubytko a kdyžtak by si je majitel nechal.

Jde o ten plac. Chceme coursing i agility, a tohle je prostě bomba. Nemyslím si, že bude problém s tím, že by ze sta lidí přijelo dvacet. Do organizace se po zkušenostech z předchozích let pouštíme už teď.

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 22:10
- Nahlásit

impact
jsou tam super lidičky-psala si pravděpodobně Evě Rašovské. Ta i vaří a suprově!!! klíďo s nima pokecej na facebooku ne fakt nedělám reklamu, já tam byla s ohařem. Bydlím hodně daleko,ale stálo to za to!Ať vám to vyjde...

impact
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 22:12
- Nahlásit

denyk
Jako modlím se, aby bylo na výběr pár termínů ještě chvíli. Vypadá to naprosto luxusně a podle toho, kolik maj akcí i věřím, že nejen vypadá.
Fakt jsme přesně tohle potřebovali. Letos to byla sranda s agi a výletama a na rok bysme chtěli agi a coursing právě.

EvaK
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 22:17 - Změnil/a: EvaK
- Nahlásit

impact

dá se říct, že jsem tam velmi pravidelně pokud máš zkušenosti a dokážeš si tam "nahnat" lidi tak by neměl být problém se domluvit.
hm jen tak baj vočko jak velkej potřebuješ plac na coursing? nějak nemám představu - placy na cvičení mají tak 70x30m

EvaK
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 22:19
- Nahlásit

no a jinak vaří se tam taky výborně, a to i s možností vegetariánů a tak podobně.

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 22:19
- Nahlásit

Mého MOK si ho tam určo všici pamatujou, bál se vlízt do tý plechový roury a dělal tam trošičku divadlo, je to trošku posera
zůstala jsem v kontaktu s nima, i lidma, kteří tam jezdí....opravdu tam jezdí někteří i několikrát ročně...

impact
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 22:29
- Nahlásit

EvaK
Právě to neděláme poprvý, takovej sraz. Byly i menší, ale jsou i velký. Víš co, my taky potřebujeme jistotu, že lidi dorazej. Chystají se ceny na soutěže, organizuje se mrtě věcí.. Proto se už aj vybírají zálohy.
Myslíš tedy, že v tom termínu bude ještě volno?
A je tam tedy už i agi parkur? V textu na webu je, že "je v plánu"..
Na ten cour se musím poptat, ale tak na nějaký sranda běhy to snad bude stačit.

EvaK
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 23:05
- Nahlásit

impact

parkur bych musela zkouknout jak je na tom, ale pokud byste měli svůj není problém ho tam uložit. krom toho zcela jistě velký překážky jako áčko, kladina tam jsou 100%.

rámcový plán akcí na první pololetí určitě je, ale vejít byste se tam měli. i když předpokládámm, že prázdninový termíny spíš budou věnovaný táborům školy, takže tam by se už tolik lidí nevešlo a neměli by ty skupiny kde cvičit. čili reálnější jsou spíš termíny mimo prázdniny.

impact
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2010 23:16 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

EvaK
My plánujeme předběžně červen právě proto, abychom se vyhnuli prázdninám. Stejně jsme povětšinou pracující lid, tak je nám to fuk. Ale v dotaze jsem si termínový rozmezí napsala radši květen až červenec, abysme se vešli.

Edit. pes Týna?

EvaK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 08:19
- Nahlásit

impact

jojo
to bude všehochuť psisek nebo nějaká spešl skupina raslí?

impact
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 09:27
- Nahlásit

EvaK
Jsem si to našla na webu.

Převážná část raslíků, ale sem tam jiný plemeno. Tady je hromadná fotka z letošního srazu. Byli jsme v kempu Sedmihorky, ale teď se Moraváci hlásej, že chtěj na Moravě.

EvaK
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 13:03
- Nahlásit

dobrá grupa... zrovna ta na kraji vlevo s borderou už v Herolticích byla

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání