| Autor |
Zpráva |
palma1
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 23:40
- Nahlásit
Jste někdo z HK nebo okolí? Kam chodíte na cvičák?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 08:47
- Nahlásit
nejsem sice vůbec z okolí Hradce, ale chodila jsem - a zase to mám v plánu začít, jak jen to půjde - na cvičák v Probluzi a můžu doporučit. akorát teď nepřibírají do "Psí školičky" kde mají nátřask. co máš za hafana?
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 08:55
- Nahlásit
janiii
bígla a potřebuje trošku školy jako sůl škoda té školičky, protože nám jsou pouze 4 měsíce. mají nějaké webovky? odkud jsi?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 10:16 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
palma1
tak to je škoda, že jste prckové, protože nábor do školičky mají až v lednu a v březnu 08, až "odrostou" ti co jsou tam teď ...
webovky mají jednoduché, pod mojí správou, ale jsou ve výstavbě, zatím tam toho moc nenajdeš - ale podívat se můžeš tady
já jsem od Týnce nad Sázavou, ale u Hradce mam maminu, takže když jsme za ní jezdili, chodili jsme tam s nima na cvičák - její přítel tam dělá výcvikáře je to podle mě dobrej cvičák, pro všechny různý plemena, ne jen klasika pro NO jako to bývalo ...
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 10:48
- Nahlásit
tak to je škoda, chtěli jsme začít co nejdříve, protože Lady je jak utržená ze řetězu pěknej ďáblík. ale třeba bysme se tam dostali později - základy budeme tedy shánět někde jinde. Taky jsem chtěla aby se dostala trošku mezi kamarády - my jsme z vesnice a na procházky tam chodím snad jenom já - nikoho jiného neznáme (minule jsme sice bafana na procházce potkali, ale pokusil se nás sežrat ) a už vůbec nikoho našeho věku.
jakýho máš bafana ty?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 11:55
- Nahlásit
palma1
já mam berňačku se zastydlou pubertou budou jí tři, ale zjevně jí to vůbec nevadí a chová se pořád jak prdlouš. pokud teda nepotká jinou fenu - to je důležitá jak ho**o v koutě a jde se hádat, kdo je důležitější - takže mám docela veselo ...
můžeš se podívat k nám na stránky
jsem taky z vesnice a při venčení potkám jednoho psa za měsíc, a taky nás chce sežrat, takže kromě cvičáku a táborů psy nepotkáváme
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 11:56
- Nahlásit
ještě mě napadlo, dobrej cvičák bude asi v Jaroměři - kamarád tam dělá figuranta. tam by vás třeba vzali, ale to už je asi dost z ruky. tak snad poradí někdo něco blíž.
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 12:55
- Nahlásit
docela jo - ono už i ta Probluz - my jsme od Třebechovic pod Orebem
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 12:59
- Nahlásit
koukám na stránky - jsou super a Berni je krásná
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 13:08
- Nahlásit
a koukám, že se taky nechce moc fotit, co? Lady bych musela ukurtovat a stejně nevím, jak udělat, aby na mě koukala - když jí ukazuju baštu, tak se snaží na ni dostat, takže fotka z toho je taky děsná
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 14:16
- Nahlásit
palma1
Ahoj, já jsem z Hradce a taky právě přemýšlím, že začnu chodit na cvičák. Chtěla bych začít cvičit s pejskem agility, mám havaňáka. Ale nevím jestli má smysl začínat teď na podzim. Jinak tady v Hradci je takový menší cvičák u malšovického stadionu, pak ve Věkoších a poblíž obchodního centra Futurum směrem na Brno. Zkusím ti vyhledat nějaký webovky.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 14:18
- Nahlásit
palma1
děkujem za pochvalu, fotit se moc nechce, to už musí bejt, aby se na mě podívala - ono při jejím temperamentu chtít aby postála chvíli na místě ...
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 14:32
- Nahlásit
stránky na Malšovický cvičák tady
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 14:40
- Nahlásit
Agility v Hradci tady
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 14:57
- Nahlásit
candy
díky za stránky - nemáš nějaký reference, chodili jste už někam? agility by určitě bylo zajímavý, ale nejdřív by to chtělo vypilovat tu poslušnost - Lady je celá panička, taky si ráda dělá, co chce
na agility v HK mám ještě stránku URL
janiiii
a to vypadá jako takový klidný medvídek ale focení znám - včera jsem fotila Lady v koupelně - trvalo to snad hodinu než jsem vyfotila něco použitelnýho a bylo to jako bojovat se sedmihlavou saní (někdy jsem měla opravdu pocit, že těch hlav má víc ) ještě jsem ale nestáhla fotky do počítače
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 15:06
- Nahlásit
palma1
Právě jsme ještě nikam nechodili, Candymu jsou 2 roky a jediný co jsme absolvovali byla psí školka na veterině ve Foerstrovce. Tam se naučil jako tříměsíční štěně jenom úplný základ - sedni, lehni, zůstaň, a dál jsme nikde nepokračovali.
Chce to asi si tam zavolat, podívat se tam a uvidíš kde ti to bude sympatický.
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 22:12
- Nahlásit
tak jsem volala skoro všude - na 3 cvičáky. u lízátek mi řekli, že tak za měsíc - tj. od pátého měsíce, že ve 4 je to sice možné, ale že bude ještě hodně hravá. pak do věkoš - tam zase se školkou právě končí a další bude až v březnu - to bude Lady 8 měsíců a připadá mi to až za moc dlouho, ale domluvila jsem se s nimi, že bychom se přišly alespoň podívat a pak se uvidí. no a na novým HK, tam taky berou až tak od 5. měsíce ale jestli říkáš, že na veterině taky mají školku tak kouknu ještě na jejich stránky - díky za tip. s těma školkama je to smůla. když začínaly byla ještě moc malá a myslím, že čekat další 4 měsíce by bylo dlouho. ráda bych, aby se alespoň vídala s jinýma bafanama jejího věku. tady u nás žádní takový nejsou
|
Tami
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 23:36
- Nahlásit
Jsem z Hradce - na veterinu v Labské jsem se byla podívat jednou - nedoporučuji, sice tam berou štěňata, ale v pravém slova smyslu tam nejde o nějaké učení - to co říkali majitelům o povelech se mi zdálo nějaké divné a trochu nestandartní.
Ale pejsci si pohrají to ano.
Chodím už rok a půl na cvičák ke staré nemocnici /do Malšovic/ začali jsme chodit také asi v pěti měsících.
Jsem nadmíru spokojená, je to tam fajn a začátečníkům se hodně věnují.
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2007 06:51
- Nahlásit
tami
do Malšovic jsem volala, ale škoda, že nás nevezmou dříve. Ono s bíglíkama to není žádná sranda (stejně jako s jinýma bafíkama) a tak bych nechtěla něco pokazit. Proto jsem hledala nějaký cvičák, kde by nás vzali už teď a řekli nám, jestli nedělám něco blbě. A hlavně, aby se tam Lady seznámila s jinýma pejskama - my se jí sice hodně věnujeme, ale myslím, že kontakt s dalšíma pejskama by jí prospěl (zatím žije v dojmu, že ona je ta jediná na světě, co si může dovolit úplně všechno, protože jsou z ní všichni na větvi ) u nás sice sousedi pesany mají, ale jedni 15 let starou dalmatinku, která už skutečně na hraní nemá moc sil (nálada by jí asi nechyběla, ale už to opravdu nejde) a druzí 4 roky starou kokšpanělku, ale ta má tendenci Lady vždycky sežrat (pro změnu chybí ta nálada...) s jinýma bafanama do styku téměř nepřijde, protože u nás na vesnici venčení není moc populární.
zatím se nejspíš půjdeme podívat do věkoš a pak se uvidí. ale moc díky za doporučení.
|
hagyna
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 12:49
- Nahlásit
Ahoj, já teď chodím na cvičák do Probluzi, je to tam fajn ,ale mají asi plno. Ale můžeš to zkusit na jaro.
Jinak je ještě ve Věkoších.
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 13:24
- Nahlásit
hagyna
o Probluzi už jsme tu psali - taky jen a jen samou chválu
do Věkoš jsme chtěli jít začátkem tohohle měsíce - byli jedíní, kterým nevadilo, že jí jsou jen 4 měsíce. Jenže jsem byla nemocná, takže jsme se nikam nevypravili a musíme čekat na další měsíc. to už jsme se předběžně nahlásili do HK k lízátkům (Tami psala, že je tam moc spokojená) a už se nemůžeme dočkat. Jak se teď totiž udělalo ošklivě a je dřív tma, tak nemáme moc čas chodit na delší procházky a pořádně Lady vyblbnout - takhle by měla ještě nějaký kamarády a myslím, že s těma by se vyřádila nejvíc...
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 14:15
- Nahlásit
palma1
Neboj s Candym se snad vyblbnou dost
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 14:30
- Nahlásit
Candy
ještě se zeptám v kolik tak chodíte ven - musím si to nějak naplánovat, protože jezdím do práce do Vamberka
|
hagyna
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 14:56
- Nahlásit
Skoro obden chodím do věkoš na cvičák k labi na procházky, bydlím odtamtud kousek, potkala jsem tam jednoho pána, který se mě ptal kam jdu, že cvičák teprve začíná a já odcházím a nabízel mi jestli nechci chodit, jenže ten můj se někdy pere a tak jsem odmítla, pak jsem toho litovala, ale přišel mi moc milej a asi to byl nějaký správce nebo tak, jeho dcera tam cvičila s dogou. docela by mi cvičák taky bodnul,ale časově bych asi nestíhala, chodím už s druhým psem.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 16:20
- Nahlásit
palma1
to je různý, protože já pracuji na směny. Třeba tento týden mám do 16:30 a pak chodím se psema ven. Příští týden mám od 11 - 19 hod. Ale ten další budu končit brzo, asi tak ve 14 hod a pak už budu doma. Tak dej vědět jak by se ti to hodilo. Můžeš napsat třeba i na mail: mechovaci@post.cz
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 16:36
- Nahlásit
hagyna
Podél Labe jsem také dříve chodila se psema na procházky tam to je dobrý. Ten cvičák, o kterém mluvíš je tam u železňáku?
|
hagyna
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 17:43
- Nahlásit
u želežnáku, ano. v létě je tam spousta lidí se psema, teď v zimě to je na nic... jenom já tam pořád jak blbec chodím, a mrznu
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 21:10
- Nahlásit
hagyna
nic si z toho nedělej - my sice u nás nemáme řeku, ale zase mrzneme na poli... taky jediný...
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 21:27
- Nahlásit
Candy
dobrá tento týden to nejspíš nepořídím, příští týden to taky nepůjde, tak to necháme na za 14 dní... jo - mám pocit, že tou dobou by měl být příjem nováčků na cvičák v malšovicích. chceme tam začít chodit
|