Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / založení nového cvičáku
Autor Zpráva
Altcha
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2007 17:00
- Nahlásit

Přeji krásný den,
kamarádka se pustila do těžké práce... (no, s mou pomocí) - zakládáme cvičák.
Na forech cz-pes jsem narazila pouze na toto fórum - http://www.cz-pes.cz/diskuse/1_2222_0.html#8 Mám ho pročtené a co se týče případné ZKO, na to je, jak vidím, dostatek času.
Brzy se pojedeme poradit na jeden zavedený cvičák, ale pokud by vás napadlo něco dalšího, budu ráda za rady.
Pozemek bude pronajatý za symbolické finance od města. Na pozemku se nachází opuštěná "buňka" (cca velikost karavanu), kterou můžeme využívat.
Jedná se o město, které se stává již satelitním městečkem Prahy. Spousta nových domů, nových lidí, spousta nových pejsků. Mnohdy pořízených jako první pes - "bydlíme venku, máme zahrádku, tak si pořídíme psa". Dle předběžných odhadů by tam mohl začít chodit relativně slušný počet páníků a pejsků. Děti obzvlášť.
Na co nemáme zapomenout optat se? Jedná se o hygienu, možnost reklamy pro sponzory, později žádost o IČO apod. Jakékoliv rady vítáme a budeme vděčné...

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2007 19:50
- Nahlásit

tyyy jo!!! já se nestačim divit!!! valim voči!! a držim palce!!

Altcha
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2007 21:04
- Nahlásit

eva od jondy
Děkuji moc za podporu ))
Budeme to moooooooooooc potřebovat.

younglady
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 00:10
- Nahlásit

Altcha
kde to planujete jestli se můžu zeptat?

Altcha
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 15:44
- Nahlásit

Nechtěla jsem se zde rozepisovat dříve, než bude podepsaná smlouva o pronájmu pozemku mezi městským úřadem a mou kamarádkou.
Což se dnes stalo
Symbolické nájemné a nabídka pomoci při úpravě zanedbaného pozemku. To je mnohem více, než bychom čekaly.
Můžu tudíž i zveřejnit místo, o které se jedná - nový cvičák bude v Buštěhradě.
Vše okolo bude hodně náročné - hlavně časově a i fyzicky - prosím, pište zde vaše podněty a připomínky. Moc si vážíme vaší pomoci.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání