Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pro cenisterapeuty
Autor Zpráva
Fík
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 15:30
- Nahlásit

Ahoj, chtěla jsem se kapku inspirovata tak jsem založila toto téma. Jaké pomůcky, hračky, typy postrojů apod. používáte na canisterapii a v jakém typu zařízení?

nika00
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 15:40
- Nahlásit

Fík
jejda
pomucky-pamlsky
hracky-neco na hazeni (kdyz je to u deti) ja mam radsi neco nemicoviteho, protoze nehrozi ze se to zakutali nebo odhopsa nekamsi do ksa...takze treba plysak...navic je to i vyhodnejsi, ze to neni hned mokre od slin psa...
postroj zadny...jen obojek

chodime do motola..na detskou onkologii, na dospelackou LDN a dal chci jeste detskou psychiatrii a neurologii (polohovani)

kam chodite vy?

Walda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 18:51
- Nahlásit

Fík

Chodíme do Dolní Palaty k nevidomým, mentálně postiženým a starým lidem. Jednou za čtrnáct dní máme skupinu nevidomých a mentálně postižených, v týdnech mezi tím chodíme po pokojích starých lidí, nebo těch, kteří nechtějí do skupiny.

Speciální pomůcky nepoužíváme, psi hledají a aportují všechno, co klienti chtějí, dneska například dokonce i klíče bez přívěsku, což normálně psi neradi.

Jako pamlsky používáme piškoty, protože jsou všem nejpochopitelnější a nejdostupnější a nevadí, když ho nějaký klient omylem slupne. Ale i tak nechávají od vlastního jídla housky, buchty, salámy a kdoví co ještě a je někdy dost těžký to uhlídat.

Postroj používám jen na stopy a větší výlety. Na CT používám kožený obojek a rozlišovací dečku.

Walda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 18:54
- Nahlásit

Jo a vlastně hodně o CT se toho už probralo na tématu:

http://www.cz-pes.cz/diskuse/9_5664_0.html

Fík
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 21:52
- Nahlásit

Kamarádka chodí do integračního centra k dětem a chtěla něco netradičního, tak jsme spolu spáchaly postroj s obrázky

overgod
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 21:55 - Změnil/a: overgod
- Nahlásit

IMO výborná canisterapeutka možná bude identita Dagmar Fišerová ze spolku Cantes, vzhledem k jejim internetovým výlevům podobným veřejnému vyhrožování sebevraždou asi opravdu něco o canisterapii ví....

Erin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 21:59
- Nahlásit

overgod

Zřejmě jsi zanedbal doporučené dávky medikamentů,které si s Tvojí psychickou anomálií poradí))

overgod
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:03 - Změnil/a: overgod
- Nahlásit

Erin
smazáno a změněno

zřejmě u tebe v rodině nikdo zrovna nemá rakovinu že?

Erin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:07
- Nahlásit

overgod

No opravdu, zanedbal jsi užití psychoblokátorů...to nevadí,stavím se.Jen ta terapie nebude taková jak si slibuješ chůdě chvdí

overgod
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:09
- Nahlásit

Erin
a jaká bude terapie...již opět vyhrožuješ Zdeňko Střeštíková ostudo chovu Irských vlkodavů a čau ačučauačauůůů??

Fík
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:11
- Nahlásit

overgod
Erin
Sorry - postrádám souvislost?!!!

Erin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:12
- Nahlásit

overgod
smazáno a změněno

zřejmě u tebe v rodině nikdo zrovna nemá rakovinu že?

Děkuji za přání a nemám. Ani podobného blba jako si ty

overgod
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:17 - Změnil/a: overgod
- Nahlásit

no kdo asi?
samá jsi kráva mrdko

overgod
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:19
- Nahlásit

FíkSorry - postrádám souvislost?!!!
no chtel jsem poradit, ze by bylo dobry kontaktovat zminenou pani Fiserovou neb ta ma ke canisterapii blizko ...a pak prilezla Erin...to uz tak byva na netu....

Erin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:19
- Nahlásit

overgod

Erin
a jaká bude terapie...již opět vyhrožuješ Zdeňko Střeštíková ostudo chovu Irských vlkodavů a čau ačučauačauůůů??

Karle Bergere marná tvoje snaha,točíš se jen za svým ohonem v kruhu.A je ti to přáno!

overgod
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:21
- Nahlásit

Erin
Karle Bergere marná tvoje snaha,točíš se jen za svým ohonem v kruhu.A je ti to přáno!
to je neco jako snoví mustangové?

Fík
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:21
- Nahlásit

overgod
Erin
Promiňte, nezaložila jsem téma proto aby se někdo dohadoval o tom kdo je větší blb. Téma s tímto názvem jistě bude připadat všem zajímavý a vy si tam můžete vyřizovat účty a častovat se hrubými výrazy. prosím vás opusťte téma, které jsem založila. Díky Fík

Erin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:27
- Nahlásit

Fík

No přiznávám,že mě jistá webová identita irituje.

Jinak pokud hledáš zmíněné rady, obrať se rovnou na organizace tyto služby poskytující.

overgod
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:27
- Nahlásit

Fík
hm...to nevím, to záleží na nicku Erin

Fík
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:28
- Nahlásit

Erin
PROČ?

Erin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:30
- Nahlásit

overgod

No, ty atribut mustanga nesplníš ani za svých dalších deset životů.

overgod
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:37
- Nahlásit

Erin
to určitě ne a jsem rád, poněvadž by mne třeba povolali do něčích snů a to bych nerad

Erin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:47
- Nahlásit

overgod
to určitě ne a jsem rád

To je fakt,ty buď rád za vše co ti tvůj (bídný)život vůbec nabídne.

overgod
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 23:24
- Nahlásit

Erin
tak hezkou noc a zase si nechej zdát o nějakým tom mutangovi...snad to Tvé srdíčko snese

overgod
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2007 01:40
- Nahlásit

Erin
no máš recht sněhurko z oškvarkovic, s Tebou se ani nikdosnažit nemusí, tys vytočená sama vod sebe ... jo a podravuj

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání