| Autor |
Zpráva |
Fík
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 15:30
- Nahlásit
Ahoj, chtěla jsem se kapku inspirovata tak jsem založila toto téma. Jaké pomůcky, hračky, typy postrojů apod. používáte na canisterapii a v jakém typu zařízení?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 15:40
- Nahlásit
Fík
jejda
pomucky-pamlsky
hracky-neco na hazeni (kdyz je to u deti) ja mam radsi neco nemicoviteho, protoze nehrozi ze se to zakutali nebo odhopsa nekamsi do ksa...takze treba plysak...navic je to i vyhodnejsi, ze to neni hned mokre od slin psa...
postroj zadny...jen obojek
chodime do motola..na detskou onkologii, na dospelackou LDN a dal chci jeste detskou psychiatrii a neurologii (polohovani)
kam chodite vy?
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 18:51
- Nahlásit
Fík
Chodíme do Dolní Palaty k nevidomým, mentálně postiženým a starým lidem. Jednou za čtrnáct dní máme skupinu nevidomých a mentálně postižených, v týdnech mezi tím chodíme po pokojích starých lidí, nebo těch, kteří nechtějí do skupiny.
Speciální pomůcky nepoužíváme, psi hledají a aportují všechno, co klienti chtějí, dneska například dokonce i klíče bez přívěsku, což normálně psi neradi.
Jako pamlsky používáme piškoty, protože jsou všem nejpochopitelnější a nejdostupnější a nevadí, když ho nějaký klient omylem slupne. Ale i tak nechávají od vlastního jídla housky, buchty, salámy a kdoví co ještě a je někdy dost těžký to uhlídat.
Postroj používám jen na stopy a větší výlety. Na CT používám kožený obojek a rozlišovací dečku.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 18:54
- Nahlásit
Jo a vlastně hodně o CT se toho už probralo na tématu:
http://www.cz-pes.cz/diskuse/9_5664_0.html
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 21:52
- Nahlásit
Kamarádka chodí do integračního centra k dětem a chtěla něco netradičního, tak jsme spolu spáchaly postroj s obrázky
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 21:55 - Změnil/a: overgod
- Nahlásit
IMO výborná canisterapeutka možná bude identita Dagmar Fišerová ze spolku Cantes, vzhledem k jejim internetovým výlevům podobným veřejnému vyhrožování sebevraždou asi opravdu něco o canisterapii ví....
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 21:59
- Nahlásit
overgod
Zřejmě jsi zanedbal doporučené dávky medikamentů,které si s Tvojí psychickou anomálií poradí ))
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:03 - Změnil/a: overgod
- Nahlásit
Erin
smazáno a změněno
zřejmě u tebe v rodině nikdo zrovna nemá rakovinu že?
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:07
- Nahlásit
overgod
No opravdu, zanedbal jsi užití psychoblokátorů...to nevadí,stavím se.Jen ta terapie nebude taková jak si slibuješ chůdě chvdí
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:09
- Nahlásit
Erin
a jaká bude terapie...již opět vyhrožuješ Zdeňko Střeštíková ostudo chovu Irských vlkodavů a čau ačučauačauůůů??
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:11
- Nahlásit
overgod
Erin
Sorry - postrádám souvislost?!!!
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:12
- Nahlásit
overgod
smazáno a změněno
zřejmě u tebe v rodině nikdo zrovna nemá rakovinu že?
Děkuji za přání a nemám. Ani podobného blba jako si ty
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:17 - Změnil/a: overgod
- Nahlásit
no kdo asi?
samá jsi kráva mrdko
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:19
- Nahlásit
FíkSorry - postrádám souvislost?!!!
no chtel jsem poradit, ze by bylo dobry kontaktovat zminenou pani Fiserovou neb ta ma ke canisterapii blizko ...a pak prilezla Erin...to uz tak byva na netu....
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:19
- Nahlásit
overgod
Erin
a jaká bude terapie...již opět vyhrožuješ Zdeňko Střeštíková ostudo chovu Irských vlkodavů a čau ačučauačauůůů??
Karle Bergere marná tvoje snaha,točíš se jen za svým ohonem v kruhu.A je ti to přáno!
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:21
- Nahlásit
Erin
Karle Bergere marná tvoje snaha,točíš se jen za svým ohonem v kruhu.A je ti to přáno!
to je neco jako snoví mustangové?
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:21
- Nahlásit
overgod
Erin
Promiňte, nezaložila jsem téma proto aby se někdo dohadoval o tom kdo je větší blb. Téma s tímto názvem jistě bude připadat všem zajímavý a vy si tam můžete vyřizovat účty a častovat se hrubými výrazy. prosím vás opusťte téma, které jsem založila. Díky Fík
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:27
- Nahlásit
Fík
No přiznávám,že mě jistá webová identita irituje.
Jinak pokud hledáš zmíněné rady, obrať se rovnou na organizace tyto služby poskytující.
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:27
- Nahlásit
Fík
hm...to nevím, to záleží na nicku Erin
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:28
- Nahlásit
Erin
PROČ?
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:30
- Nahlásit
overgod
No, ty atribut mustanga nesplníš ani za svých dalších deset životů.
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:37
- Nahlásit
Erin
to určitě ne a jsem rád, poněvadž by mne třeba povolali do něčích snů a to bych nerad
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 22:47
- Nahlásit
overgod
to určitě ne a jsem rád
To je fakt,ty buď rád za vše co ti tvůj (bídný)život vůbec nabídne.
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 23:24
- Nahlásit
Erin
tak hezkou noc a zase si nechej zdát o nějakým tom mutangovi...snad to Tvé srdíčko snese
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 01:40
- Nahlásit
Erin
no máš recht sněhurko z oškvarkovic, s Tebou se ani nikdosnažit nemusí, tys vytočená sama vod sebe ... jo a podravuj
|