| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 18:22
- Nahlásit
bullvnouzi
Hele nebuď chytlavá. To bylo na Mucholabku, ne?
??celkem nechápu...cilce sem dala za pravdu a overdog psal mě že...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 18:26
- Nahlásit
sarax
Tak v tom případě to nechápu já... Se omlouvám, sím.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 18:28
- Nahlásit
bullvnouzi
založíme něco pro nechápavý
jdu radši vzbudit psa by šel čůrat
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 18:28
- Nahlásit
bullvnouzi
bych prosila o překlad ...to mi jako nadáváš ?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 18:33
- Nahlásit
cilka
Ne, oceňuju to, jak se nebojíš to člověku natřít. Většina lidí to zabalí do takové pěkné omáčky, ale umět říct svůj názor natvrdo je kumšt.
Já to totiž dělám taky.
sarax
Nechápavý? U mě to dnes hraničí s dutostí.
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 18:45
- Nahlásit
sarax
sem jako myslela že mě čuba cvičí radostně : prostě sem se jen pochlubila víš?a prostě jí to baví
ahaaa taak to jooo, ja prave v tom hledal jako nejakou radu nebo neo vic a nenachazel...tak jsem si rikal, ze preci nejni mozny, ze by tpo bylo jen takovy nijaky jak moje vyplody a ono jo
tak to jsi sikovna inkvizitorka , kdyz ti cvici radostne
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 18:49
- Nahlásit
overgod
kdyz ti cvici radostne
mno vzhledem k toimu že je pažravá tak na žrádlo dělá cokoliv ale i bez něj...pochvala je taak príma
ale nesmím to přehnat...jak je toho moc je lekloš
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 18:52
- Nahlásit
sarax
tak vono to je ai fakt zcela nejvic o tom, udelat psovi radost dat mu motivaci....zafixovat mu, ze s paneckem je vzdy dobre .... a i proto se mi docela pricešj ty vrcholovy vykony...tam o tomhle asi moc byt nemuze.....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 18:58
- Nahlásit
cilka
Ulevilo se ti tím, že se snažíš někoho potopit? Víš co, přijeď. Dostaneš Draka do ruky, pokud tě v prvních pěti minutách nesežere nebo se před tebou naopak nezesere a nepočůrá strachy, uznám, že máš pravdu. Ono se u mláceného psa dost těžko udržuje taková tenká hranice. Snažím se hledat radu, ne potopení od někoho, koho jsem v životě nepoznala-naopak tenhle člověk se mne pokouší soudit.
Pro info. Brácha spí s Drakem v lůžku. Do jeho pokoje se mí rodiče neodváží vstoupit, bo by je sežral, nesmí na bráchu sáhnout. Prvních pár měsíců jel po mamce jak po uzeném. Když po 4 měsících znovu viděl svého chovatele, člověka, který jej zachránil, celý den po něm vyjížděl-nevrčel, šel po něm se svým charakteristickým mručením. Proto jej také chovatel dával pryč-neřekl nám, že pes po něm jede. Než jsem zjistila, že s ním obrany zatím dělat nebudu, musela jsem k tomu závěru nějak dojít. Pes se začal takto projevovat až potom, co se před náma přestal pochcávat strachy.
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 18:59
- Nahlásit
bullvnouzi
nebylo to o tom jí to " natřít " je to jen můj pohled na to co tady
napsala , na to , že mi připomněla proč se mi cvičáky před lety zprotivily , právě díky takovým lidem ...co musí psa "zjebat" ,
co maj vždycky svou pravdu a vina je na psovi a nepřiznají si , že je chyba v psovodovi ....když to nejde jinak tak do toho zamotaj i falešku sester a jejich zdrhání ...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 19:03
- Nahlásit
Mucholabka
Neřešila se tady Bucka??
cilka
Já se do toho tady radši montovat nebudu. Bo dostanu taky vynadáno.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 19:08
- Nahlásit
bullvnouzi
Řešili se oba, nadpis je DVA problémy.
cilka
Psala jsem někde, že Bucu jebu? Z jednoho cvičáku jsem odešla mimo jiné proto, že se tam psi nepřiměřeně trestali. Dej mi univerzální návod na týraného psa...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 19:08
- Nahlásit
Mucholabka
Na koho teď vlastně chodíš kousat?
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 19:11
- Nahlásit
Mucholabka
A proč by se mi jako mělo ulevovat ? Mě nic nebolelo , napsala jsem co si myslím podle toho co tady za tu dobu od tebe čtu ....
Prostě se mi zdá , že moc tlačíš na pilu , tebe se dotkl můj příspěvek ? Jo ? Najednou jsi tak úzkostlivá ? Nemám v úmyslu tě potápět , ty to hravě zvládáš sama !
bullvnouzi
No ode mě tedy rozhodně ne , od tebe takový perly nepadaj
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 19:15
- Nahlásit
Terri
Na Radka bohužel ne, když náhodou on kouše, tak jsem v práci, tak to nějak lepím u nás na cvičáku.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 19:19
- Nahlásit
Mucholabka
No jo Tož jestli třeba není lepší občas, ale kvalitně...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 19:23
- Nahlásit
Mucholabka
Drak pri obranach jde natvrdo po "mase" , jakoze natvrdo do cloveka? Nebo jak si myslela hned na zacatku, "aby nekoho nezabil"? Pokud byl mlacenej, muze to brat jako boj o zivot, a nez s takovym psem kousat a nervit ho jeste vic, vyprdla bych se na obrany.
Ad Buca - motivace dela poslusnost i stopy. Jak uz bylo psano - dej ji nejdriv oddych. Mimo plac pri vychazkach zkus hledat pri hrani motivacku - pesika, balonek, kuzi, placacku na mouchu, kozesinu, provaz, fusekli se zradlem a ja nevimco jeste - proste aby to cubu zajimalo enormne, musis byt vynalezava, znam psa, co maka za Pacholíčka. Pokud nic nenajdes, a na zradlo ji nenamotivujes, tak se s tim smir a venuj se jinym aktivitam se psem.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 19:30
- Nahlásit
to CILKA:
Tebe se taky nebojim.
Ale Mucholabka těžko snáší kritiku.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 19:32
- Nahlásit
Fifi
Díky. S Drakem opravdu teď nekoušu.
Na stopě je Buca OK, je lovec. Jak tady psalo víc lidí, dám jí voraz pár měsíců a pak půjdem pozvolna. Přes zimu budeme jenom sportovat.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 19:34
- Nahlásit
to MUCH.
Měla jsem ten dojem z cilčinýho příspěvku. Jakože to myslí víc na Bucu. I tím odkazem na Bilušku. Ale asi jsem to jen blbě pochopila.
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 19:50
- Nahlásit
Mucholabka
Hm...obrany mě neštvou, spíš poslušnost, na obrany máme svoje lidi.
hele lepíš to , nebo na to máš svoje lidi ?
Ono se u mláceného psa dost těžko udržuje taková tenká hranice.
no to máš setsakramenstkou pravdu , proto bych si rozmyslela jak a kdy ho zjebu , před maketou , nebo dostane kouř při kruhovce ....nebo je to fuk ?
A dík za pozvání , ostravsko mě netankuje ....a nerada bych ti rozhodila psa
bullvnouzi
Já Ti to ujasním , jestli na Bucku nebo Draka to je jedno -
šlo celkově o to , co Mucholabka plodí ....
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 20:19
- Nahlásit
cilka
ostravsko mě netankuje
no dovoul, naše krásné hutě a smog?!
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 20:27
- Nahlásit
Terri
co říkáš ? Jaké hutě a smog ? Zrovna v sobotu na výstavě mi paní z Poruby říkala jak se tam vše změnilo , je to prý krása !! Vždytˇ já vím že tam bydlí milí lidé
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 20:32
- Nahlásit
cilka
Zrovna v sobotu na výstavě mi paní z Poruby říkala jak se tam vše
no je fakt, že oproti "před deseti lety" se to změnilo o 100%. To však neznačí, že tu smog není, bohužel. Ale milí lidé tu jsou
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 20:49
- Nahlásit
Terri
To jsi mě potěšila
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 21:00
- Nahlásit
overgod
. a i proto se mi docela pricešj ty vrcholovy vykony...tam o tomhle asi moc byt nemuze.....
mno taky ípo pro nás asi nejni ale jinak šlape dobře
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 21:03
- Nahlásit
sarax
mno taky ípo pro nás asi nejni ale jinak šlape dobře
Tak vítej f klubu .Akorát že ty s těma vrcholovejma výkonama zhusta dobře v reálu nešlapou bo to neni plac
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 21:18
- Nahlásit
koukám dámy, že se tady JEBE a podobně jak o závod ......
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 21:23
- Nahlásit
overgod
I ty brute?
|