| Autor |
Zpráva |
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 17:54
- Nahlásit
Chcete pomoci s výchovou vodícího psa? Ať už přímo - výchovou nebo sponzorským darem...koukněte sem
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 18:33 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
blanulinka1
odtamtud jsem na predvychovu mela jednu retrivrici, ale jsou jeste jine organizace, ktere vitaji predvychovatele
www.pomocnetlapky.cz
www.vodicipsi.cz
www.pesprotebe.com
www.elva.cz
www.esolbc.cz
www.vycvikvodicichpsu.cz
helppes.cz
www.pes-pomuze.com
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 19:12
- Nahlásit
blanulinka1
tak na předvýchovu bych neměla , nedokážu si představit, že bych psa pak dala pryč
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 20:04
- Nahlásit
blanulinka1
dejavu
a to oni ty organizace za to platí? já myslela že je to sponzorský
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 20:47
- Nahlásit
mac1
taky bych měla ten stejný problém... Ale Fík to dělá... Hodně tyhle lidi obdivuju... Petra platí, dostáváš měsíčně jakoby na cestovné, veterinu apod. + ještě krmení... a pokud máš mimořádné výdaje za veta, tak proplácí i to...Proto shání sponzory...
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 20:54
- Nahlásit
Petra
nektere proplaceji krmivo a veterinu predvychovatelum a jine ne
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 08:34
- Nahlásit
dejavu
Jeste bych pridala organizaci pro kterou cvicim já
www.psiprozivot.cz a www.integraceos.cz
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 09:14
- Nahlásit
Fík
diky moc, pridam to k odkazum na webech utulku, ktere spravuji.
Nemel jsi novofundlandaka a cernyho labrouse z Pomocnych tlapek kdysi? Mam pocit, ze te znam
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 16:38
- Nahlásit
dejavu
Asi mě neznáš , ale ráda se s tebou seznámím
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2007 16:49
- Nahlásit
blanulinka1
dejavu
děkuji za vysvětlení, neznala jsem to a teď jsem si to přečetla. Jsou to zajímavé věci
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 23:20
- Nahlásit
Jen bych dodala ze zrovna od integrace mam ja svyho borderacka a je to slunicovej pesan.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 08:16
- Nahlásit
Částečně OT, ale já včera viděla vodítcího velkýho pudla, je to raritka nebo ani ne?
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 08:20
- Nahlásit
reneeska
já včera viděla vodítcího velkýho pudla
V Praze, na Smíchově, nebo někde kolem?
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 08:23
- Nahlásit
Walda
nene, v Brně
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 08:24
- Nahlásit
reneeska
Tak to zase taková raritka nebude, protože u nás je taky jeden ve výcviku. Tak jsou aspoň dva.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 08:29
- Nahlásit
mac1tak na předvýchovu bych neměla , nedokážu si představit, že bych psa pak dala pryč
presne. tiez som nad tym zopar krat uvazovala, ale ee. Asi by som potom bola z toho na prasky. A tiez si neviem predstavit, ako by na to reagoval Tesak, ci by z toho nebol dopleteny, alebo smutny, keby psik isiel prec, hmm...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 08:37
- Nahlásit
Walda
OT, písla jsem ti mejla....
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 08:48
- Nahlásit
Mel
OK, pošli mi telefon, zavolám ti.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 10:01
- Nahlásit
reneeska
Já toho pudlika vidavam docela casto (ma barvu apricot ne? ), je to šílenej mazlík...
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 13:16
- Nahlásit
Eimy
Jj takovej ale světlejší apricot, to by mohl být on
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 20:09
- Nahlásit
jojo pudlícise i cvičejí já zatím vím o třech ale možná jich je víc. z neoficiálních ras co si třebas i lidi sami svičili na vodění je jeden dalmatýn, jedna doga a ridgeback, pak myslim, že i helppes cvičil boxera a středního a velkýho knírače, pak je jedna bernardýnka elderteriér a pak už mě nic neobvyklýho nenapadá. Je fakt že jich je možná víc, ale to jsem jmenovala jen ty o kterejch fakt vím že jsou.
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 21:17
- Nahlásit
borderojd
Ahoj!!!!!
Jak se máte? Budeme dělat cvičákový výlet, kdyby jste se chtěli se "sluníčkem" přidat.
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 04:17
- Nahlásit
Fík
Ahoj fíčku a kdy? jerouš je celej nažhavenej a už si brousí tlapky na pořádnou lítačku.
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 07:16
- Nahlásit
borderojd
Prosím tě teď momentálně nevím, ale zjistím to a dám ti sem echo. Ale jdeme jen s jirkou /kolegyně jsou zaneprázdněné/ a já si říkala, že si místo cvičení hodíme "utužování kolektivu". asi to vezmeme zase na Kokořín, bylo tam moc hezky
|
11111
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2008 09:38
- Nahlásit
Z http://www.vycvikvodicichpsu.cz/ jsme měla na předvýchovu labinku. Loučení bylo hrozné, ale nelituji toho.
Kdo neví, jetsli bude moci mít pesana třeba ještě za 2 roky ( škola, podnájem atd atd), tak tohle je dobrý způsob jak mít pesana a pomoci zároveň.
|