Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / cvičák v okolí Opavy
Autor Zpráva
Nikitka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2007 12:51
- Nahlásit

Chtěla jsem se zeptat, zda někdo ví o dobrém cvičáku pro bulteriéry v Opavě nebo okolí. Děkuji za radu.

Pentas
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2007 14:29
- Nahlásit

Nikitkaurčitě je cvičák přímo v Opavě a pak v Oticích.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2007 19:42
- Nahlásit

Nikitka
Cvičák je v Kylešovicích, ale s pitem jsem u některých členů dost narazila a měla by ses připravit na nemístné poznámky na adresu plemene. Nějaký cvičák je i v městských sadech, zabývá se spíš agility, socializací, sportovní kynologie jako taková ani moc ne. V okolí Opavy znám cvičáky na Hlučínsku, Ludgeřovice oba dva, Markvartovice, vím o cvičáku v Šilheřovicích a Hlučíně, je v Dolním Benešově, v Kravařích myslím taky. Záleží, co chceš s pejskem dělat, na jaké úrovni a kolik jsi ochotná investovat.

Nikitka
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 10:37
- Nahlásit

Díky za odpovědi, já bych chtěla s ním dělat obranu. zatím je to dvou měsíční štěně, ale je dost drsný. Právě chci ten nejlepší cvičák zabývající se obranou a aby se taky dobře socializoval.

Pentas
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 10:45
- Nahlásit

Nikitka
v Oticích působí třeba pan Havránek to je šéf Krajského ČKS,zkus se tam podívat má to být hned za Hypernovou v Opavě.Asi by to chtěloí obejít a poptat se osobně.V městském parku jsou ty cvičáky dva jeden sportovní kyn. a naproti přez cestu agility.

Terri
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 15:19
- Nahlásit

Pentas
Na koho se tam kouše (v Městských) nevíš?

Pentas
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 16:14
- Nahlásit

Terri
bohužel nevím moje přítelkyně tam začala chodit teprve nedávno a zatím se ke kousání nedostala.Já se s pár lidmi pokouším zachránit kynologii u nás v Horním Benešově,pokud se to nepovede budu jezdit do Opavy taky.A asi nás bude víc.Pokusím se to zjistit.

Terri
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2007 17:14
- Nahlásit

Pentas
Jasně, dej vědět. Prý to tam je docela k světu.
Já chodím kousat do Ostravy / V. Polomi - na našeho od štěněte fíka

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání