Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Cvičák Veterinární a farmaceutické univerzity Brno
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2005 06:48
- Nahlásit

Znáte někdo, máte zkušenosti? Je to oficiální cvičák pro kohokoliv nebo jen pro studenty a zaměstnance VFUB? A jaký to tam je?

Eimy
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2005 08:15
- Nahlásit

Garfield
Snažila jsem se to zjistit taky, někdo mi tady dal číslo na paní / slečnu, co tam výcvik vede, tak tam zkusím zavolat... Jinak by mě docela taky zajimalo bližší info, ale vím, že na agility tam byla jedna paní, co bydlí kousek od nás a ani zaměstnanec ani student není... Bohužel já mám děravou hlavu, takže už si nepamatuju, kdy se cvičí.
Bavila jsem se s kamarádkou, co na veterině studovala a ještě studuje postgraduál a říkala, že to tam převážně (alespoň teda agi) vedou studenti a jsou do toho docela nadšení, ale nic konkrétního mi taky neřekla, jen, že si mám vyčíhnout, až tam někdo bude cvičit a poptat se...

Garfield
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2005 08:34
- Nahlásit

Eimy
Kamoška má tři borderky, studuje veterinu 4. rokem a cvičí (jen tak okrajově) všechny své psy i tam (jinak jim dává sama vlastní individuální výcvik). Vzhledem k tomu, že s nimi vymetá a velmi úspěšně všechna možná mistrovství (i Evropy či světa či co), navíc pak ve volném čase připravuje vodící psy pro nevidomé, tak usuzuji, že kdyby to stálo za houby, tak by tam nechodila. Vím, že mi nabízela, jestli se nechci přidat, ale zajímal mě názor a zkušenosti i cizích.

Eimy
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2005 08:40
- Nahlásit

Garfield
No já se tam právě chystám, chtěla bych se kouknout, jaký to tam je, protože to mám přece jen nejblíž ) Takže uvidim no, zkusim tam zajít, mohla bys mi prosim napsat aspoň náký info od té tvojí kámošky?

Garfield
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2005 08:50
- Nahlásit

Eimy
Já se jí zeptám, zrovna včera jsme byly na ohňostroji, ale o cvičáku se už nebavíme, protože mám toho psa nemocnýho a nechci jej zatěžovat víc, než jej zatěžuji. Ale s tou poslušností jsme občas na štíru, tak bych ho ráda zbuzerovala i mezi psy a v jiném prostředí. Zeptám se jí a dám Ti vědět. Každopádně určitě se tam dá dostat přes někoho z veteriny, ale já mám dojem, že je už i veřejný.

Denisa
# Zasláno: 2 Čen 2005 09:00
- Nahlásit

Čau, to jsem ti dávala já to číslo, Eimy.
Jinak já tam chodím nepravidelně, protože chodím ještě na jiný cvičáky, takže to střídám a členem můžu být jen na jednom, takže tam kde nejsem členem si lekce platím individuálně (i VFU). Teď třeba se ale instruktorka připravovala/uje ? na zkoušky, takže to nebylo zrovna, ale určitě je "veřejný", tzn. že nemusíš být z veteriny...
A je to tam o.k.!

Eimy
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2005 12:34
- Nahlásit

Denisa
No, já si to myslela, ale nevěděla jsem jistě Psice už je po té kastraci celkem v pohodě, už neví roupama coby, takže se chystáme někam vyrazit. A už se chytám zavolat. Jen nabrat dost odvahy

Garfield
To bys byla moooc hodná, já bych chtěla pořádně zamakat na poslušnosti a možná (spíš určitě) zkusit právě i agility...

Renča
# Zasláno: 3 Čen 2005 12:45
- Nahlásit

Garfield
A jak se ta tvoje kámoška s borderkama jmenuje? Není to Hela?
Teď jsme tam byli na cvičáku v sobotu. Pořádali tam Tuneliádu. Bylo to super.

Garfield
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2005 13:58
- Nahlásit

Renča
Jo je to Helča (moja priaťelko z Slovenskej republiky z Bratislavy so svojími tremi borderkami a teraz aj novým bernským salašnickým psom Barnym).

Garfield
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2005 13:59
- Nahlásit

pardon má tam být "priatelka"

Renča
# Zasláno: 3 Čen 2005 15:52
- Nahlásit

S Helou se velice dobře známe.... Ale o berňákovi nevím? To má možná jen na výchovu pro někoho ne? Znám jen Bennyho, Coryho a Dreamečka....

Anonymní
# Zasláno: 4 Čen 2005 10:40
- Nahlásit

Renča
No to jsou její miláčci, ale svému přiteli dala k narozeninám berňáka Barnyho a přítel nemá moc čas, tak s ním na cvičák chodí výhradně Helča...

REndy
# Zasláno: 7 Čen 2005 11:19
- Nahlásit

Uvidíme, možná ho veme sebou teď na závody do Kamenného mlynu...

Sissi
# Zasláno: 6 Srp 2005 15:19
- Nahlásit

Je to cvičák pro všechny, ale pokud chceš být závodnice a dobrá, tak to od tam nečekej

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání