| Autor |
Zpráva |
baška
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 08:17
- Nahlásit
Čo tak naučiť svojho psa chodiť do práce?
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:20
- Nahlásit
baška
myslis ako namieto nas?
Nieco v duchu hesla V. Jiranka - "udelejte neco pro zvirata, naucte je chodit do prace?"
tak to by som brala
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:21
- Nahlásit
baška
Bela
Gerry to už umí - spí pod stolem.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:22
- Nahlásit
baška
co tak naucit zamestnavatelov, aby dovolili zamestnancom chodit so psom do prace
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:27
- Nahlásit
pigie
takych zopar poznam!
este by bolo dobre ich naucit, aby toho psa brali ako rovnocennu pracovnu silu.
napr. by sme dostavali zaplatene za to, ze pes celu pracovnu dobu vzorne prespi
Lola1
spí pod stolem Chirurgickym?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:29
- Nahlásit
Bela
daj tip. Aj ked s mojim smradochom by v kancli nik nevydrzal
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:33
- Nahlásit
pigie
z mojho okolia je ich niekolko - vascinou rozne sukromne firmy. Alebo kamoska chodila so psom do redakcie internetoveho dennika...ale je fakt, ze jej pes nesmrdi
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:35 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Bela
moj tiez nie, moj mi voni Ale redaktorkou nechcem byt tiez
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:54
- Nahlásit
Já si psy do práce beru. Někdy jsou k nezaplacení. Máte vidět ty fofry když jdu vymáhat nezaplacené splátky a vezmu s sebou Akélu a pumu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:12
- Nahlásit
Se mnou pes tky může do práce, resp k nám může do práce jakýkoli pes. Když jsme měli uvolněnou laťku v plotu, chodili k nám psi z parku pohrát si s našimi na dvorku. mnohokrát jsme je lovili ap odávali páníkům přes plot. Nebo ti seděli u plotu na lavičce a čekali, až se ten jejich dost vyhraje s naším. Jediný, co mi vadí, že jsem tu jediná, kdo jim mění a dává vodu. Na to, kolik psů tu bývá, mívají někdy prázdné misky. Ředitelská fena chodí volně po celém baráku, zaťuká si na okno ve finančním, tam jí dají piškot, přijde k nám - má nějaký blbý zvyk, že skáče do kanclíku oknem, je to nepříjemný, pokud si vybere okno za vašimi zády. Jinak je to super mít v práci ps, resp hooodně psů přesto, že nejsme útulek
|
baška
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 13:06
- Nahlásit
V zahraničných firmách majú psích mazlov, aby donútili zamestnancov k pohybu a relaxu - striedajú sa pri ich venčení a starostlivosti. O to viac potom majú chuť na svoju prácu. U nás je to ale stále ako v stredoveku - rob do úmoru alebo sa tvár že robíš, len aby si niekto nemyslel, že nič nerobiš, tak ako väčšina. To že by sa mohli zamestnanci motivovať k väčšiemu výkonu - rozcvičkou, zdriemnutím, venčením psa, kŕmením rybičiek, dlhšou prestávkou na obed a pod. tak to v tomto zapadákove nikoho ani nenapadne.
Môj psík mohol so mnou chodiť do práce a často aj išiel - keď mi zavolali na mobil tak sa ponatriasal a automaticky už stál pri dverách a aspoň v robote človek videl nejakú milú a inteligentnú tvár. Hne´d bolo veselšie. Inak so mnou nechodil a tento malý už tu bol a hrýzol moje prezuvky. Našťastie od káblov sa dal odohnať.
A čo sa týka práce a zárobku psa ...Čo tak vybaviť živnosť, s tým, že predmetom podnikania by bolo požičanie psa na stráženie, vyčuchanie drog, nesenie nákupu, domáceho mazla a pod. ? Prípadne imitovanie chýbajúceho člena rodiny - chrápanie na gauči, pocucávanie piva a vyjedania chladničky.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 19:18
- Nahlásit
baška
k nám do práce chodí 2 psi denně a 3 tak cca na pul úvazku, postupně takhle začne asi docházet aj ten muj, tak uvidime
|
aren
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 19:21
- Nahlásit
baška
aspoň v robote človek videl nejakú milú a inteligentnú tvár
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 19:33
- Nahlásit
baška
A čo sa týka práce a zárobku psa ........ Prípadne imitovanie chýbajúceho člena rodiny - chrápanie na gauči, pocucávanie piva a vyjedania chladničky.
.....tak tomu říkám smysluplnej podnikatelskej záměr, koukám, že už to máš promyšlený
|
jeany
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 10:30
- Nahlásit
My už psa v práci máme. Šéf je pes.
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 16:31
- Nahlásit
taky chodím se psem často do práce, je fajn ho mít u sebe a je sranda, když přijde někdo k nám do kanclu s kým by si člověk neměl jinak co říct a hle, jak máte psa, tak téma je na světě
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 19:18
- Nahlásit
Bela
Chirurgickym?
no já chirurg nejsem a na kýle jsme byli loni.
Ale zajimavej stůl by byl třeba s ruletou.
|
baška
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 13:03
- Nahlásit
jeany,
teraz si sa dotkla mnohých psov. Šéfovia nemôžu byť ako psi, to by to vyzeralo dobre. Ja hovorím, že im "hrabe". Mám v robote kopu hrabošov.
|
Kasia
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 13:10
- Nahlásit
Tak my taky brali našeho hafíka do práce, dokonce jsme byli za šéfem, aby jí dal plat hmm...moc jsme neuspěli
|
west
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 09:25
- Nahlásit
Souhlas s Dančou, včera přijel zákazník který měl dvouletou bíglici v autě a když viděl tu moji westí kuličku tak ju pustil a holky se oťukávaly. Skoro zapoměl proč přijel a jen jsme plkali o našich miláčcích.
|