Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Výcvik knírače po úpravě srsti
Autor Zpráva
rik
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 20:05
- Nahlásit

Po jarní úpravě srsti nechce Sára v chladném počasí lehnout(nebo zůstat ležet). Vždy se s údivem podívá, jestli to myslím vážně, když je jí zima. Nevím, zda nechodit na cvičák, nebo ji nechat stát nebo trvat krátkodobě na splnění povelu. Máte někdo podobnou zkušenost?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 20:18
- Nahlásit

Jo, prý se to stává já mám jednu hladkosrstou fenečku a té se nechce lehat, když je podklad nepříjemný. Ale stejně ji nechávám lehnout, a to úplně. Chci aby poslouchala pořád, ne jen na zkoušce nebo na koberci
Třeba to řeš tak, že jí nebudeš dávat lehni tak často, aby se fakt nenachladila. Na druhou stranu myslím, že i tohle poslušnost trochu upevní, ale třeba se můžu mýlit, jsou tady zkušenější.

evina
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 21:19
- Nahlásit

rik:mému se taky nechtělo lehávat ale důsledností si pak klidně lehl ve sněhu po čerstvém ostříhání.Prostě to po něm vyžaduj i když se mu nechce.A pokud nebude ležet dlouhé minuty,tak bych se nebála ani nachlazení...

Pupy
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 21:40
- Nahlásit

Taky nejsem zkušená a pupyna si někdy taky sama nechce lehnout(př sníh) jen když je unavená tak si lehne sama, ale já to vyžaduji i když jen na chvíli..a ona si lehne..

Taky jendou bylo sice léto ale večer docela chladně a seděli jsme u ohně a Pupy měla za lavicí deku a pak sme si všimli že leží před dřevem na uplně vlažný a studený zemi¨

Podle mě musí pes poslocuhnout at je kdekoli a na čemkli, nikdy nevíte co se muže stát..

aren
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2007 23:31
- Nahlásit

Já nikdy nebudu nutit pejska lehat na studené, když nechce. Mně by se to taky nelíbilo.

evina
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 10:17
- Nahlásit

aren:zrovna jsem si říkala,kdy se ozvešProsím ale uvědom si konečně,že jsou lidi kteří mají pejsky ne jen na mazlení...Jinak mě by se třeba nelíbilo běhat za balonkem,no a většinu psů to baví...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání