| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 18:11
- Nahlásit
Ze psa se mi stal Houdini.
Zaflikuju jednu diru, najde si jinou. Strcim ho prednimi vratky domu a on za moment ceka zvenku u zadnich. Tyden jsem chodila, ze snad ma kridla - ploty vypadaji jak druhovalecne opevneni a stejne si jde kazdou chvilku na prochazku, kterou konci otevrenim domovnich dveri... Diky snehu jsem zjistila, ze nas mily Houdini se meni v pidalku jablecnou a podsoukava se plotem k sousedum (jak mizi z jejich zahrady jsem uz radsi nepatrala).
Problem je, ze plot je souseduv a je bez podezdivky, u zeme s cca 20cm mezerou. Nase 40 kilova pidalka si lehne nabok a proste se tama nejak proplazi.
Protoze jde o plot o delce cca 20-30 metru, jedine, co me napadlo, nez se na jare budou delat ploty novy, koupit nizke huste pletivo, ohnout ho smerem dovnitr a pripevnit k plotu sousedovu.
Nicmene - privitam jakykoliv dalsi napad a zkusenost!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 18:25
- Nahlásit
wami
hmm, taky jsme měli podobný nápad. Edka hnědka to prokousala tesákama. pak to řešily jen hmoždinky do podezdívky+skoby a přichycení přidanýho plotu. nevím jak to vyřešit bez nějaký pevný "chytky" dole...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 18:27
- Nahlásit
wami
My máme "kari" sítě v rámech, ale ty silný, tuším tomu říkají "šestky". Tím ani Mumin neprojde...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 18:28
- Nahlásit
Eda
bohudik ho jeste ani jednou nenapadlo pouzit zuby (a doufam, ze u toho zustane, pac pletivo mame proste vsude )...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 18:29
- Nahlásit
Ebony
kari site jsou DOBREJ napad!
ja premejslim, co koupit v OBI, az tam pojedu, a ty karisite me nenapadly...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 18:32
- Nahlásit
wami
No u našeho Muminka musí být jen dobrý nápady, ten obyčejným pletivem prochází jak nůž máslem
|
wami
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 18:35
- Nahlásit
Ebony
ten obyčejným pletivem prochází jak nůž máslem
Lump nema do Muminka zas tak daleko , tak teda doufam, ze se z toho nestane manie a proste az mu to zatrhnu, tak ho to prejde...
|
joli
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 19:25
- Nahlásit
Sousedi mají taky zdrhače a kari sítě pomohly !
|
abby
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 19:29
- Nahlásit
wami
Něco podobného se tu už probíralo a bylo tam pár zajímavých nápadů.Zkus to najít
|
wami
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 19:33
- Nahlásit
abby
covece, ja si pamatuju jen zdrhace venkovniho, ne ze zahrady...
ale juknu i do historie, jasne...
nicmene presto - vic hlav, vic vi...
ALL
a kdyz jsme u toho, nevi nekdo, kde sehnat co nejlevnejsi kari site?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 19:35
- Nahlásit
wami
No,někdo tam řešil,že soused nemá podezdívku a pes zdrhá.To by mohlo být stejný,ne
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 19:53
- Nahlásit
co nejlevnejsi kari site
zkus omrknout Stavebniny (i na netu)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 20:17
- Nahlásit
wami
Nemáte v okolí bazar stavebnin? Tam je taky mívají
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 20:46
- Nahlásit
Ze psa se mi stal Houdini. wami
Z kterýho?
Kari sítě budou předpokládám levnější ve stavebninách než v OBI.
U nás stačilo zdvojit ploty.Na původní plaňkový plot se natáhl drátěný,který se zakopal (pomocí mne) cca 15 - 20 cm do země,protože jeden náš výtečník jej uměl nadzvednout.Nyní neprojde ani myš.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 21:53
- Nahlásit
Smečka
Nyní neprojde ani myš.
tak to bych se vsadila
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 22:37
- Nahlásit
Ebony
Bum
|
wami
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 22:58
- Nahlásit
abby
nenasla... teda nasla, ale pak tam Trotelchen zacal propagovat, ze je to vychovou...
Ne, ze bych si neudelala cas na dlouhe reseni, ale ja ho proste tolik nemam, sousedy by mohl otravovat ted...
Terri, brut
Diky za tip, o stavebninach v okoli nevim, ale juknu se...
Smečka
Z kterýho?
No hadej... Dedek nezdrhne, ani kdyz vidi ten tunel, co si nekde vyhrabe mladej, to by bylo pod jeho uroven... Mlada by zdrhala, ale ta je kvuli harani ted zavrena v baraku (no, konkretne ted je i v Brne), nicmene mam pocit, ze podlizani pod plotem u nas zkusila prvne ona a Lump to okoukal a ted zacal praktikovat...
Zdvojeni plotu je diskutabilni, jestli soused povoli... Je to souseduv (blbe udelany) plot...
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 23:13 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit
Zdvojeni plotu je diskutabilni, jestli soused povoli... Je to souseduv (blbe udelany) plot...wami
Tak to u nás nebyl naštěstí problém,většina našich sousedů (tři) vlastní také psy a při představě,že se střetne některý z nich s naším arzenálem,spíše zajásali
|
wami
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2007 23:33
- Nahlásit
Smečka
No, ja z tamty strany mam sousedy takovy fakt divny... Psa maji jednoho (za tou fenkou taky Lump ted zdrha... ), a pristup souseda je asi takovy, ze nechava otevrena vsechny vrata ze zahrady a at si prej pes utece, kdyz mu u nich neni dobre... Fenka nema ani boudu, klepe kosu pred vchodem do baraku, nez (pokud) se mu uraci ji pustit dovnitr...
Sousedka by jinak byla dobra, az na to, ze je to pavlacova baba a je pak schopna volat pulce dediny, ze nam zdrhl pes...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 10:28
- Nahlásit
wami
myslím, že v nějaké diskusi se tohle řešilo a jeden z návrhů byl postavit si vlastní plot (teď hádám, přesný číslo si nepamatuju) 30cm od toho jejich ( někdo tam psal, že když si stavíš plot na tvém pozemku, tak proti tomu nic nemůžou namítat. Myslím, že se téma týkalo štěkání na sousedova psa....
|
abby
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 10:39
- Nahlásit
wami
OT:už sis změřila pneumatiky?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 15:10
- Nahlásit
No, tak jsem se ptala na kari site a jsou behem 14 dni v planu, jen teda mam problem, jak je dostat ze stavebnin k nam...
abby
OT - uz mam i retezy...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 16:34
- Nahlásit
wami
tenhle problém jsme řešili taky...nakonec vypomohl kamarád s multikárou
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 17:20
- Nahlásit
brut
u nas to zatim vypada na sestikilometrovy pochod s karou...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 17:25
- Nahlásit
wami
u nas to zatim vypada na sestikilometrovy pochod s karou...
Lump bude tahat? To ho přejdou myšlénky na útěky hodně rychle
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 17:27
- Nahlásit
Mucholabka
Lump bude tahat? To ho přejdou myšlénky na útěky hodně rychle
no, tohle by asi netahnul, nebylo by ho jak zaprahnout...
Ale jinak to je taky houby platny, psa utahat... Jednak utahat Lumpa je uz v podstate nerealny plan, druhak mirne unaveny pes nebo nadseny pes vyjde nastejno - oba se pokusi o zdrh nekdy mezi 4. a 5. ranni... odhadem...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 19:12 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
wami
tak to ti nezávidím .... utahat Lumpa je nereálný?
Já se snažila utahat dneska Bruta, aby byl zítra trochu hodný... no, nějak se mi to nepovedlo
Ještě že máme zděný ploty
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 19:15
- Nahlásit
brut
no, nejak se to prezije, hlvane at se to vyresi rozumne...
utahat Lumpa je nereálný?
noo, ja ho chtela vzdycky mirne unavit uz od stenatak, a ono to slo cim dal hur... a ted to nejde skoro vubec, ten je "vzdy pripraven" na uplne cokoliv...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 19:36
- Nahlásit
wami
ten je "vzdy pripraven" na uplne cokoliv...
tak jsem málem před chvílí zešedivěla....libuju si, že máme zděný plot ( na spadnutí, že ). Sedím u počítače, najednou rána a jekot. Tak sem vylítla ven ( pořádně naštvaná...oni ti bezdomovci jsou občas na ránu) a co nevidím? Brut stojí na zdi a balancuje tam...kouká k sousedům ( bezďákům), vrtí ocasem a píská ...ten řev byl od jednoho bezďáka, co se ho lekl
|