Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Jak na boxera
Autor Zpráva
lucanoXX
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 08:10
- Nahlásit

Můj dotaz se týká 17ti měsíční fenky německého boxera.V poslední době máme problém s chůzí na vodítku.Pokud ji odvádím od nějakého psa,nebo potřebuju přejít silnici a mít ji u nohy,začne mě kousat do rukávu,škubat a vrčet.Přestane po důraznem fuj,ale jen na chvíly,nebo do té doby než ji pochválím pak začne znovu.Je to snad projev agrese,nebo puberty??Její matka má vyrovnanou povahu,ale otec je trochu cholericky a její bratr se už teď snaží převzít místo vůdce ve smečce..Chovatel říká,že se časem zklidní,ale čekat na to nechci.
Dakší problém je přivolání,pokud je na stopovačce,tak poslechcne okamžitě i když si zrovna hraje s jiným psem.Ale pokud stopovačku nemám můžu se občas uřvat.Začali jsme u nás v Ostravě dělat agility.Na cvičáku je poměrně poslušná,od překážek za jinými psy neodbíhá a dobře na mě reaguje.Mám snad při normálních procházkách opět požívat stopovačku i když na ní poslouchá??
Je to můj třetí pes a druhý plemene boxer.Jinak je docela hodná chodí se mnou do práce,kde vetšinu času prospí.Tak co s ní??

Artroza
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 08:35
- Nahlásit

lucanoXX
nerekla bych, ze je to projev agrese
prekopiruju Vas dotaz na boxerske forum ( tady na czpsovi) a urcite tam bude pro vas vycerpavajici odpoved

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání