| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 22:53
- Nahlásit
Dneska jsem zjistila, že si Brut při povelu "stůj" sedá a odmítá se zvednout. Nepomáhá lákání na hračku nebo pamlsek. Když je na vodítku, tak jemným tahem dopředu docílím zvednutí, ale na volno absolutně nereaguje.
Můžete mi, prosím, poradit, jak mám postupovat, aby zase stál?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2006 01:05
- Nahlásit
brut
hele nechej mu ruku pod břichem rovnou při povelu a víc to trénujte na vodítku
my taky někdy se stůj válčíme..musím jí pomáhat
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2006 01:59
- Nahlásit
brut
Příprava do kruhu ?
Dělám to stejně jak píše sarax , ruku pod břícho a důrazné stůůůj , chválím , poodcházím , upravuju postoj , povel opakuji , stojí-li v klidu syčím zůstaň a chválím - někdy se to i daří
Určitě to je blbě , ale zatím to vždy fungovalo , alespoň v kruhu .
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2006 14:27
- Nahlásit
sarax
cilka
Díky, Zkusím jak píšete.....jj, příprava do kruhu. Ne, že by jsem si nějak brala posuzování, ale sedět tam fakt nemusí
Na vodítku ještě jakžtakž reaguje, ale bez vodítka ani náhodou.
Nemohlo by to být taky tím límcem, co má teď? I když venku mu ho nedávám, to by se neproběhl a doma by zboural barák...
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2006 14:52
- Nahlásit
brut
No vždytˇ vodítko mít budeš , ale kdyby si i přes to chtěl v kruhu sednout udělej raději pár kroků a dej ho do postoje než se zastaví - lepší než ho tahat nebo různě přeopravovat popř se přes něj naklánět - tyhle lahůdky jsem všechny dělala - tak jen to něco co si maličko vybavuju
Ještě je týden čas tak Ti určitě někdo napíše něco lepšejšího ,
já jsem laik...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2006 15:25
- Nahlásit
brut
hele je možný že ho ten límec štve a stávkuje by mu bylo podobný
|
abby
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2006 19:57
- Nahlásit
brut
Mě ze začátku pomáhalo,když jsem jí kolem boků dala vodítko a pomalu ji za to tahala.Když ho tam necháš,tak ti zůstane stát.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2006 22:29
- Nahlásit
cilka
Zkusím....naklánět se přes něj nemůžu, to bere jako výzvu ke hře ( teda teď k prohlídce tlapky) a začne couvat a blbnout. Tak to zkusím podle tebe..... Budeme cvičit po chvilinkách několikrát denně, tak doufám, že si alespoň netrhneme ostudu.
sarax
Nejen že stávkuje, ale odmítá vůbec spolupracovat a je jak z divokých vajec ....jenže packa se nehojí a nehojí. .....límec krásně olámal a poničil. Myslím, že tak dva dny a bude bez límce
abby
Taky vyzkouším a dám vědět....jen aby o prevít nevyžadoval na výstavě...to by se asi rozhodčí divil
|