Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ta moje zkostnatělá potfůrka
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 17:20
- Nahlásit

Dneska jsem byla s Bucou u našich a do úterka jsem jim jí tam nechala-každý týden mě přemlouvali, ať ji tam nechám, a stejně pojedem pryč, tak ji aspoň pohlídají. Hned jak jsem přišla domů, šla jsem pro Ašenku do kotce, čůrnula ji, po uvítací akci jsem s ní šla do garáže psiskům uklidit a vytřít. Tu Aša zjistila, že Bucku nemá ani v garáži-občas to tak dělám, že Ašu vyhodím ven a Bucu nechám vevnitř nebo naopak, ať od sebe mají pokoj. Obvyklá zvyklost, že se navzájem bouřlivě uvítají-teda Bucka bouřlivě (Aša jenom vrtí ocasem a olizuje jí hlavu, ale i to je na ni neskonalá bouře emocí), tedy obvyklá zvyklost se nekonala a Aša dostala jeden ze silnějších hysterických záchvatů. Točila se dokola, hryzala si ocas, lízala zem, hrozně u toho pískala, hledala, koukala-snažila jsem se její rozrušení jako obvykle uklidnit chycením, "pokecem", sérií povelů, tentokrát to moc efekt nemělo. Však co, poradí si s tím, a zatímco dělala vylomeniny, zametla jsem potrhané kousíčky něčeho neidentifikovatelného, mezi tím s Ašou mluvila a sem tam ji pohladila, začala jsem vytírat...teď poslouchám-normálně před mými zraky se demonstrativně vyčůrala do pelechu-Aša, ta úzkostlivě čistotná potvůrka, která když jednou udělala hovínko, nechtěla nás k němu pustit. Tady by bylo všechno nadávání marné-to byla prostě demonstrace za Buco-Ašecí práva, tak jsem jenom hodila pelech do umyvadla...
Proč zrovna já, tak činorodý člověk, musím mít psa, který nesnáší změny? Myslela jsem, že když budu vyrůstat v éře hysterických aprikotů, nic mě nepřekvapí, ale někdy je to i na mě moc.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 21:02
- Nahlásit

Já sem debil! Sem dneska trimovala dva westíky a jednoho grifona a už mi z toho hrabe. Byla jsem Ašence dát napapat a málem jsem ji taky otrimovala...vzpamatovala jsem se s chomáčem chlupů mezi prstama...

aren
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 09:29
- Nahlásit

Mucholabka
Byla jsem Ašence dát napapat a málem jsem ji taky otrimovala
dobrý.

Darina1
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 09:33
- Nahlásit

Mucholabka
Chuděra moje malá Aša, odvedeš ji kamarádku a psovy sto ho hrábne a ke všemu ji vytrhneš chlupy. No teda asi na tebe zavolám ochranáře.
Pac a pusu posila Bišo a Damiš.

cilka
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 09:36
- Nahlásit

Mucholabka

No vědět žes tak rozjetá , a být nablízku hned bych Ti nastrčila tu svou kobylu - už by to moc potřebovala - ale nechce se mi , nechce

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:52
- Nahlásit

Tak už jsme přijeli dom. Aša prý dva dny nečůrala a když se s ní šlo ven, tahala a šla na zastávku. Na zádech si vyhryzala ohromnou díru. Chudák, co jsem jí to zase udělala...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání