Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pes flegmatik
Autor Zpráva
eleriana
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2006 15:30
- Nahlásit

Zdravim všechny kynology.
Mám čubinu x NO z Plzeňského útulku. Začala jsem se s ní věnovat s portovní kynologii. Cira je moc šikovná, učí se velmi snadno a rychle. Bohužel je trochu flegmouš a tím také pomalejší ve cvicích. S motvací je to u ní velice těžké, pozornost se mi daří udržet jen chvilku. Máme už za sebou zkoušku ZZO a připravujeme se na BH. Pokud někdo znáte zázračný recept, jak přimět k práci psa s takouvouto povahou, určitě mi napište. Můžete napsat i na moji e.mailovou adresu: eleriana@seznam.cz
Zdravim všechny
Míša z Plzně

stamir
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2006 19:15
- Nahlásit

mojho megaflegmoša dajú spolahlivo do pohybu jedine tvargle

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2006 20:34
- Nahlásit

eleriana
Jééééhééé, nejsem sama s nemotivovatelným flegmoušem, na kterého neplatí balónek ani jiná hračka, ani pamlsky, skoro nic. Pro mojeho psa je největší odměnou pohlazení-fakt, ale to až po době, kdy si ke mně našla cestu a vztah se jakž takž ustálil.
Vidíš, my nemáme ani tu ZZO, i když jsme se snažily-občas jde jako lemra líná, když je náhodou nabuzená, je to krásný pohled, ale je zase děsně nepřesná a dělá všechno přemrštěně.
Zázračným receptem může být jedině sledovat projevy čoklíka a zjistit, co mu dělá radost aspoň o něco víc než malou. U mojeho psa všechny cvičákové rady byly akorát na...moje poučení, ale ne pro práci se psem
A ještě je pro mojeho psa velkou odměnou to, že vůbec cvičí-hrozně CHCE a plnění povelů je pro ni středobod života.
To si musí fakt každý najít u sovjeho psa sám...

eleriana
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 18:12
- Nahlásit

Já vim, co by asi pomohlo. Držet v náručí kočku- to by ze mě oči nespustila. Teď před zkouškama trénujeme trochu víc a na chůzi se dá už koukat. Snad to dobře dopadne. Až napadne sníh, tak vím přesně, že sněhová koule pozornost trochu udrží.

Garfield
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2006 18:19
- Nahlásit

Kdybych věděla, jak vypadá pes-flegmouš, poradila bych, zatím jen tiše závidím. I když...., možná ani ne.

eleriana
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2006 18:35
- Nahlásit

Huráaaaaa, máme i to BH

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání