| Autor |
Zpráva |
bara_m
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 16:03
- Nahlásit
jak docílit toho, aby naše 5 měsíční štěně chodilo spávat do boudy!Odmalička spaval po balkonem, spaval na dlazbe na dece- že byl maly, v boude byt nechtel,asi citil predchoziho psa a dlazba v lete byla tepla, kdyz tam lezel!Ted ale nastava zima, podlaha je studena a on do boudy stale jit nechce spat, radsi si ted vyleze na lavku a tam spi, ale chteli bysme aby si zvykl na boudu, kotec pro nej nemame, tak nevim, jak na nej!poradte
|
nels
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 16:16
- Nahlásit
bara_m
Baro, promin, ale kolik ti je let?
moje rada - hlavne kliiiiiid, ja z tebe zacinam byt neuroticka,tak co teprve ten pes...
|
Tonda
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 16:30
- Nahlásit
bara_m
s tim si vubec nelam hlavu.Nech si spi,kde chce.Muj pes zaleze do boudy az kdyz je hodne pod nulou...
|
bara_m
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 16:43
- Nahlásit
nels - ja nevim, proc ze me zacinas byt neuroticka?!?To ti me dotazy tak vadi?!Tak mi na ne neodpovidej..!Ja se slusne ptam..a prosim o radu
|
bara_m
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 16:45
- Nahlásit
tonda - ja jen nechci,aby se nachladil, je preci jen jeste maly..v boude ma deku a stejne tam ale neni..tvrdohlavec
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 16:52
- Nahlásit
bara_m
Promiň, ale docela chápu nels... Když sis pořídila štěně, zaplavila jsi tady tu diskuzi spoustu řekla bych zbytečných dotazů, teď jsi založila zase plno témat, která se pořád opakují -viz třeba to o přivolání, zkus si vyhledat starší témata, přivolání, psí puberta a podobné věci se tu řešily už x-krát...
Co se týká dotazu se spaním v boudě. Věř tomu, že až mu bude opravdu zima, tak si tam vleze. A neboj, že by se nachladil, můj pes taky spí v boudě jen když hodně mrzne nebo hooodně prší, jinak leží na zemi před boudou
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 16:54
- Nahlásit
bara_m
Neboj on bude vědět sám kdy si tam má zalézt, oni zase nejsou tak hlpupý , tak mu dej třeba deku i na ty dlaždičky ať ho tolik nestudí jetsli ti jde o to.
Pupyna si taky raději lehne na studenou zem než na deku A jakého máš hafa?
|
nels
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 16:59
- Nahlásit
bara_m
nezlob se,ja to opravdu nemyslela spatne,ale pripada mi,ze vsechno strasne resis.ten pes to pozna a mozna i proto k tobe uz nebezi na zavolani tak jako pred tim.. ty pro neho musis byt zdroj zabavy a hlavne jistoty a bezpeci! jestli si porad ale nejista a resis kazdou malickost,tak to ten pes vyciti a ver mi v budoucnu by ti to mohlo zpusobit spoustu problemu.
je to tvuj prvni pes?nevadi,precti si nejakou knizku,projdi starsi diskuze,ale hlavne vcit se do svyho psa,nauc se poznavat a chapat jeho reakce.na to nepotrebujes zkusenosti. nikdo ti neda zarucenou radu pres internet. ty ale prece svyho psa znas lip nez my tady a urcite v nejakych mezich umis i sama prijit na to jak ho motivovat a co je pro nej nejlepsi.
|
bara_m
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 17:06
- Nahlásit
pupy - mam border kolii
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 17:37
- Nahlásit
Když sis pořídila štěně, zaplavila jsi tady tu diskuzi spoustu řekla bych zbytečných dotazů, teď jsi založila zase plno témat, která se pořád opakují -viz třeba to o přivolání, zkus si vyhledat starší témata, přivolání, psí puberta a podobné věci se tu řešily už x-krát...
hele s tímhle naprosto souhlasím..bejvaj tu i nosná témata která zasuneš založením x témat o ničem..to nic ve zlým....ale většinu těhle věcí lze najít a některé se řešily nedávno....prostě pročti a prej se pak a hlavně tolik štěndo nestuduj...jak ti psali ostatní...zima jí donutí se schovat..neboj
i když anši psi se schovávaj nejlíp v obýváku
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 18:22
- Nahlásit
nels
raději ať se ptá, než aby potom nevěděla. Od toho tady je snad tahle diskuse-nebo ne?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 18:55
- Nahlásit
Mucholabka
a četlas všechny dotazy??za poslední 3 měsíce?
prostě je dobrý normální věci si načíst ne??
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 20:33
- Nahlásit
sarax
Jo, četla já se ale taky občas ptám na cipoviny
|
bara_m
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 20:51
- Nahlásit
já mám prostě radší, když se mi přímo odpoví..tak proto se pořád ptám, než bych to pak vše pokazila..někdo se neptá a pak chudáci psi..
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 20:55
- Nahlásit
bara_m
Já tě chápu, ale připadá mi zbytečné zakládat tolik nových témat, která se v jednom kuse opakují, když si najdeš nějaké starší a přidáš tam svůj dotaz, tak těm, kteří si řadí témata podle nových příspěvků (a těch je, myslím, většina - nebo ne?), se to zobrazí a odpoví ti
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 21:03
- Nahlásit
Mucholabka
mno jenže asi ne v takový míře...
bara_m
hele a když už chceš založit téma nový..můžeš hodit víc dotazů najednou....a nemyslím si že ti co se neptají mají chudáky psy..prostě si to najdou něbo načtou na netu....
|
kombajn
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 21:29
- Nahlásit
bara_m
Bez s tema dotazama uz do p....
Jeste vsem rekni jak kaká, jak čůrá, jestli chodi rovně, jestli nekulhá, jestli moc neštěká, jestli nemá škytavku, jestli si nechce hrát, jestli neví kdy má s hraním skončit, jestli papá moc, jestli papá málo, jestli je dost flekatej, jestli je málo flekatej, jestli neskáče na souseda a jestli má tak debilní pes právo být na světě. Hawk...
|
bara_m
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 22:18
- Nahlásit
kombajn - ty si debil a ne ten muj pes!
|
kombajn
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 22:27
- Nahlásit
bara_m
Mas samozrejme pravdu, ten pes debil ZATIM neni ! Ale ty ho z neho 100% udelas ! Vsadim boty ! Proc sis radsi nekoupila panenku ?
|