| Autor |
Zpráva |
bara_m
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 15:43
- Nahlásit
jak na 5 měsíční štěně s povelem ke mně?!Zdálo se mi, že když byl menší, tak v pohodě přišel, ale čím je starší, tím míň na povel ke mně reaguje!Mám zase začít s vodítkem, nebo jak na něj?!Nevím, proč začal tak odmítat příchod..Jak teda přes¨ně na tento povel, abych něco nezanedbala, když sem to zanedbala asi předtím, když ted moc nereaguje..
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 18:49 - Změnil/a: Kamca
- Nahlásit
zkus si přečíst tohle: http://www.psycholog-psu.com/privolani.html . Vždycky ho volej s nadšením a když přijde, vždy jej moc pochval, i když se ti třeba do toho nechce. Je to moc důležité! A hlavně, nikdy psa po tom, co přijde na přivolání, netrestej. Pokud jej chceš potrestat, nevolej ho, ale přijď si k němu, jinak by si spojil přivolání s trestem a pak by se přijít bál. O vodítku je napsané právě v tom odkazu, který jsem ti sem hodila.
|
kombajn
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 21:36
- Nahlásit
bara_m
Vubec na nej nevolej, radeji se k nemu ani nepriblizuj. Nech toho chudaka zit svym životem ! Nebo z neho udelas debila ! Psi totiž rádi napodobují, víš !
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 21:39
- Nahlásit
kombajn
Ty jsi hustej. Jak to tedy tenkrát bylo s tím tvým labradorem. Myslím, že jsi měl taky problém s poslušností né?
|
kombajn
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 21:45
- Nahlásit
Lucinda
Měl, ale uz nemam, jak asi vis ! Ale nezakladal jsem milion for a neptal se na p...... Chci se tady neco dovedet a ne cist zhovadilosti pubertalní holčičky.
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 22:12
- Nahlásit
kombajn
Tak jí nech žít a když tě to nezajímá a nechceš odpovídat, tak nemusíš. Dej si kafe, sušenku, vydechni a koukni na to co tě zajímá.
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 22:14
- Nahlásit
bara_m
Možná ti jde do puberty, to dělají jako že nikdy povel ke mně neslyšeli.
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2006 08:38
- Nahlásit
bara_m
hojky, hele, moje štěně mi na ke mně chodilo líp ve 3-5 měsících než teď od půl roku věku....Teď bude mít 8 měsíců a je mi jasný, že je v pubertě. "Náhle se objevující hluchota" a ignorace toho, co před tím dělala bez problémů... To je přesně ono. Vydrž, přejde to...časem. Zatím dodržuj, to jak psala kamca
|