| Autor |
Zpráva |
KaCha
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 09:02
- Nahlásit
Nevíte někdo, jak to tam teď je s výcvikem? Jestli mají figuranta a tak? Zvažuju změnu cvičáku, Hloubětín bych měla docela blízko, ale po tom co přišli o pozemek, tak nevím, jestli se tam vůbec cvičí.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 09:09
- Nahlásit
Kacha- slyšela jsem nějaké špity ) u nás na cvičáku,že končí.......než najdou nový pozemek....ale jedna paní povídala )
|
KaCha
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 09:23
- Nahlásit
žanda
No oni už pozemek mají, prý jsou tam, kde bývali agiliťáci, ale mě by zajímalo, jestli tam zbyli nějaký výcvikáři, členové, figurant a tak. Chtěla bych chodit někam, kde se fakt cvičí a to ne jenom poslušnost v kurzu. Ještě jsem taky zvažovala Jižňák. Kam chodíš ty, nemáš najěký doporučení?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 09:29
- Nahlásit
Kacha- já chodím do hostivaře..........a ten jižnák- možná se tam nejdříve zajeď podívat............je to už delší doba,ale já tam odtud utekla ........ale jak říkám pár let zpátky.....jde o to co asi chceš taky se psem dělat....
|
KaCha
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 09:37
- Nahlásit
A nemohla bys to trošku upřesnit, proč jsi utekla? Alespoň naznač ...
Já jsem k vám do Hostivaře volala, ale paní (zřejmě předsedkyně mi řekla, že podmínkou členství je absolvování kurzu. Pejsek není žádná hvězda je mu teprv 8 měsíců, ale cvičíme od června a začínat v kurzu zase úplně znovu se začátečníkama se mi nechtělo. Navíc kromě poslušnosti děláme i stopy a obrany a to v kurzu vůbec není.
A jseš v Hostivaři spokojená?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 10:03
- Nahlásit
Kacha- utekla jsem proto,že nemám NO a v té době to byl tam handicap, potřebovala jsem trochu individuální "péči a rady" a té se mi tam tehdy nedostávalo. Jsem spokojená, tam kam chodím, začátečníky jsem tam taky nedělala-ale domluvila se rovnou s výcvikářem na soukr. hodinách- ted už jsem členem.
|
KaCha
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 10:30
- Nahlásit
No já jsem byla postavená před situaci kurzy nebo nic, tak jsem šla radši jinam, je to škoda, že bez kurzů už nový členy neberete, měla bych to celkem blízko, teď dojíždím na cvičák přes hodinu. Mám NO, žádnou zvláštní péči nepotřebuje, je celkem bez problémovej, výcvik ho baví, tak by třeba Jižňák mohl vyhovovat. No okouknu to a uvidím.
|
gera
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 07:22
- Nahlásit
Na Jiznaku te vemu i bez kurzu,pokud mas nejake zkusenosti.Je ale vhodne se nejdriv porozhlednout s kym a kdy cvicit.
|