Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Některý lidičky asi nepochopím...
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2006 18:02
- Nahlásit

Ode dneška psy asi venčím vrtulníkem. Už jsem vykládala, že přímo naproti nám přes soukromou cestu bydlí Marcelův-přítelův strejda s jejich rodičema-rodiče taťky Marcela. A že on se štítí psů. Ta cesta je soukromá, napůl jeho a napůl Marcela. Dneska jsem vylezla s Buckou na vodítku a jeho manželka-teta si ji začala hladit a Bucka ji úúúplně obtočila a byla hrozně šťastná. Přišel strejda a na tetu "fůůůj, nešahej na toho plesnivého psa, to je hnus" a odvedl ji, zatímco ona mu nadávala do debilů a on jí nadával že nebude šahat na plesnivého smradlavého hnusáka. Vyhrkly mi slzy a bylo mi fakt do breku, venčení jsem si neužila a za chvilku jsem se vrátila, u oběda jsem se tak tak udržela abych nezačala vzteky rudnout. Pak jsem šla ven a zeptala se strejdy natvrdo, proč jako by můj pes měl být plesnivý. Čekala jsem aspoň něco jako omluvu nebo aspoň pohled do země nebo něco na ten způsob, ale odpověděl, že ten pes mu prostě připadá plesnivý a že teta na něho nemá co šahat, že to je humus. Tak jsem mu řekla, že mě tím hluboce urazil, že můj pes rozhodně plesnivý není a že ON na něho sahat nemusí. A on že přece psy nesnáší a že tady žije celý život. Tak jsem mu řekla, že mu ty psy přece nenutím a že to není důvod mě urážet a šla jsem pryč, jinak bych se musela rozzuřit a poslat ho do ...do díry vzhledem k tomu, že půl ulice je jeho, čekám, že zítra tam bude zátaras a příkop s korkodýlem a že si bude stěžovat Marcelovým rodičům-kteří naštěstí proti mojim psům nic nemají. Měla jsem ho do té díry poslat hned. Nejhorší je, že když ho vidím, vždycky dám psy na šňůru, že i když nemá plot, v životě na jeho zahradě psi nebyli, v životě se nemusel ani podívat na hovno z mojeho psa, moji psi neštěkají, když jsou sami-prostě o nich neví...možná to dneska vidím moc horké, ale to je už fakt na odstěhování. Teda my chcem s Marcelem svůj barák, ale je to těžké, bo prachy.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 09:11
- Nahlásit

Ještě včera k večeru, asi v devět, na mě teta začala hystericky řvát do okna, že mi zdrhla Aša, ale kolem baráku obcházel úplně jiný cizí ovčák, tak jsem ji hned uzemnila arogantním TO TEDA NENÍ AŠA a psa jsem drapla a odvedla domů. Cestou zpátky jsem strejdu viděla, ale on i já nevšímáka. Korkodýli na cestě nejsou, zatím.
Sestřenka říkala, že toho psa viděla chodit po cestě na Vrablovec, tak mi došlo, že jsme tamtudy šli, že jsme šli i kolem toho ovčáka a že si nás pěkně nastopoval-komu by se nechtělo stopovat háravku, a ještě k tomu rozjetou. Musím ji asi stříkat sprejem-na jaře mi to na Fifinku celkem působilo.

Janka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 10:17
- Nahlásit

wikyp
Super, to bych taky ráda zkusila, škoda, že ho neunesu. Ale jinak dobrýýýýý!

Darina1
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 11:34
- Nahlásit

Mucholabka
Muško no moc pěkně děkují za takového strejdu. Hned jsi ho tam měla poslat ( páko jedno ), to by mě taky mrzelo kdyby mi tak někdo stále nazíval psa. Jednou to beru je to jako sranda, ale stále tak to né.
Prosím tě máš odkaz na bišoncich pro tebe ode mě.
Pac a pusinky pro psí holčiny od dvou krasavců Bišonka a Damiška.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání