Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Poradna MP Praha
Autor Zpráva
Tchor
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 20:43
- Nahlásit

Zajimalo by mne ktery "odbornik" jim tu poradnu dela, takovy perly jsem uz dlouho necet. Zvlaste v sekci casto kladene dotazy.

kynologicka poradna MP Praha

evina
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 21:04
- Nahlásit

Tohle je super věta Nezapomeňte ho při příchodu do bytu pozdravit jménem a odměnit pamlskem. Už vidím jak budu chodit domů a ještě ho za to odměňovat...

rendik
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2006 22:34
- Nahlásit

Hmmm, slušný... mě se líbí tohle:Máte doma dospělého psa, ale nechce Vás poslouchat?Pravděpodobně si Vás zařadil až za sebe a cítí se vůdcem smečky. Očekává naopak Vaši poslušnost a zcela jistě se projevuje dominantně...V průběhu krmení psovi v klidu odeberte misku a po chvíli s pochvalou vraťte. No, já nevím, ale pokud bych měla doma dominantního dospělého psa, asi bych nezačínala kariéru vůdce smečky braním misky se žrádlem, přece jen nejsem sebevrah že...

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2006 01:24
- Nahlásit

mno taky sem se pobavila.....dobrá je i kynologická poradna-praktické lekce...krátkodobé odložení psa..ovšem ale s úvazem na vodítku ...a světe div se..pes vyčká příchodu vůdce
a ješttě tohle by mě zajímalo...Přerušení nežádoucí činnosti psa
Tento cvičební prvek má za cíl okamžité přerušení takové činnosti psa, která se neslučuje s danými společenskými nebo čistě zvířecími návyky
by mě zajímalo jak si představit společenský návyky...radši to ani nerozvíjím

wikyp
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2006 13:28
- Nahlásit

jako všude, nemyslím si, že to píše odborník, ale někdo z kanclu. A chlapi v psinci nemají potuchy, co tam jejich jménem zaznívá.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání