Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Cvičák v Benešově
Autor Zpráva
MarilynM
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 20:41
- Nahlásit

Prosím o pomoc. Mohl by mi prosím někdo řict jestli v Benešově u Prahy maj někde nějakej cvičák? A maji tam otevřeno i v zimě?

gabifi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 22:03 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Myslím, že se cvičák jmenuje Damal a kontakt na majitelku: Ludmila Šrenková 605724077

317722688
ale nevím, jestli je to ještě aktuální, já tam vloni byla na agility táboře.

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 08:51
- Nahlásit

Je dole u benzínky ve směru na Vlašim. V Jiskře minulý týden psali, že se začíná s kurzama v září v neděli od 9.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 09:32
- Nahlásit

Maya
ten u benzínky to je myslim jinej než ten Damal u tý benzínky tam cvičí pan Boháč a kontakt na něj mám doma a myslim že tam cvičí i v zimě.
MarilynM
a odkud jsi? Kdybys to neměla daleko do Olbramovic tak je taky cvičák ve Slavkově u Olbramovic tam chodim já.

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 09:33
- Nahlásit

Damal je poblíž, taky ve směru na Vlašim, u střelnice

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 09:36
- Nahlásit

Aha, no vida, to jsem ani nevěděla, že jsou tam dva.

Sendy
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:44
- Nahlásit

Oni jsou tam tři. Další je u plavečáku.

Janiii
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 12:00
- Nahlásit

Teda, já koukám - jsem vůbec netušila co mám v "okolí" cvičáků ... holky, mohly byste mi napsat, kdy a od kolika se na těch cvičácích cvičí? byl mi popsán jeden, ymslím že to bude asi ten u benzínky, a že se tam cvičí v tu neděli - já jse většinou v neděli pryč, potřebovala bych cvičit v týdnu ... MarilynM
pro jakého pejska cvičák sháníš?
a vy ostatní holky, předpokládám že budete taky z benešovska, co máte za hafany? že bysme se někdy někde mohly potkat

Sendy
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 12:26
- Nahlásit

Já chodím do Pyšel, na cvičák k plavečáku jsme chodili na zkoušky a závody. Ale mohu se pozeptat, jak tam cvičí a dám vědět.
Jinak mám jednoho cvičícího choda (dříve víc), jednoho mazlícího choda a jednu papilonšiperku. K vidění jsou na http://www.chodskypes.unas.cz .

Vcelka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 12:34
- Nahlásit

Janiii
Já se ti doma podivám po tom kontaktu na pana Boháče, to je ten cvičák na hasičskym cvičišti u benzínky, tam se myslim taky cvičí v neděli, začátečníci myslim od devíti a pokrořilý od dvou. Ale třeba tam chodí i v týdnu to nevim.
Já jsem ze Sedlce-Prčice to je asi 30 km od Benešova směrem na Tábor a mám boxera.

Janiii
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 13:03
- Nahlásit

Sendy
aha, už jsem si na tebe vzpoměla, dávala jsi mi info o těch závodech co byly v Pyšelích v zimě, chtěla jsem se tam mrknout - tvoji hafani jsou úžasní!
Vcelka
za kontakt budu vděčná, šla bych to tam omrknout - musím tu svoji hyperaktivku nějak utahat ... njsem členem už jedný ZKO, ale v okr. HK, ale to nevadí ne? bych třeba tady hostovala ... tam jsem proto, že tam jezdíme za maminou a je tam super parta, ale dostanu se tam na cvičák tak jednou za měsíc, podle toho to u nás taky tak vypadá ne, zas tak hrozný to není ... jinak já jsem od Týnce n.S.

MarilynM
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 16:03
- Nahlásit

Vcelka
njn olbramovice znám.. já sem z votic , znáš? máš icq? moje je dyštak 236827868..

Vcelka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 17:11 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit

MarilynM
já ve Voticích dělám, tak to by jsi to měla blíž do toho Slavkova je to 1 km od Votic a vede to tam Michal Chvátal. A jaký ho máš psa? icq máme ale moc nepoužíváme a teď nějak nemůžeme přijít na to jaký máme číslo.
Janiii
kontakt na p.Boháče je tel. 775 136 482 a nebo mejl bohacovi@tiscali.cz

MarilynM
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2006 11:14
- Nahlásit

Vcelka
ahá no ještě pejsana nemám, ale bude.. tak právě do dvou měsíců a pak než trochu povyroste.. v kolika se tak chodí s pejsanem na cvičák?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2006 16:58
- Nahlásit

MarilynM
na cvičák můžeš začít chodit až bude mít pes všechny očkování, takže asi tak od tří-čtyř měsíců

asterix
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 12:03
- Nahlásit

Sendy
zdravím, sendy pls, mohla by jsi mi dát nějaké info o cvičáku v Pyšelích? jsem z nespek a v úterý jsem si pořídila tříměsíční štěně bloodhounda... potřebuje školu jak sůl díky moc!!!

pavlina
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 20:05
- Nahlásit

Nazdárek lidičky... já vám můžu cvičák v Benešově s panem Boháčem doporučit....chodila jsem tam rok se svou fenkou Sandinkou, a nelituju toho.... hodně sme se tam naučili.... a dodneška poslouchá skvěle. Pan Boháč je dobrej kynolog....kterej mě naučil získat si pejska a vše kolem toho . Takže kdyby jste se chtěl někdo na něco zeptat tak mi pošlete maila na p.avlina@seznam.cz .....pa

Janiii
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 18:55
- Nahlásit

holky můžete mi teda vysvětlit, kde který cvičák v BN je? vím o tom u střelnice, tam je to fajn, ale potřebuju cvičit obrany a stopy, chtěla bych udělat ZM, tak bych se chtěla podívat i na další cvičáky v BN a podle toho se rozhodnout ... takže jestli jsem to dobře pochopila, cvičák pana Boháče je u benzínky - to jako u Eurooilu ve směru na Vlašim? a u plavečáku je ještě další?

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 19:38
- Nahlásit

Janiii
Podle mě je v Bn jeden cvičák u střelnice - Damal a druhý někde u plavečáku. Před pár lety dělali dost obrany ve Vlašimi, ale jak je to teď, to nevím.

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 20:22
- Nahlásit

posouvám ... nikdo nic?

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání