| Autor |
Zpráva |
alikpb
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2006 09:18
- Nahlásit
Zajímal by mě váš názorna CHS pracovně vedených NO? Chtěla bych si pořídit právě pracáka, ale tak nějak se nedokážu rozhodnout. Snažila jsem se najít výsledkové listiny závodů a vybírat podle umístěných psů. Výsledky se mi nepovedlo najít. Ještě máte někdo zkušenosti s CHS Niox? Její psi se mi opravdu líbí a to po všech stránkách. Díky za odpovědi
|
wami
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2006 09:51
- Nahlásit
alikpb
s NO ti neporadim, ale vysledky zavodu najdes tady...
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2006 10:04
- Nahlásit
Jinak připíšu další odkaz
www.sweb.cz/zjenive/
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2006 11:19
- Nahlásit
Nehledej podle vysledku zavodu,vysledky jsou spis o tom kdo psa ma a jak je schopny psovod a tym okolo nej.Vam si psa ktery se ti libi a pracuj.Pes ktery je na prvnich mistech neznamena ze budou i jeho potomci.Nejvice povahy predava fena proto vybirej podle kvalitni matky.Nemusi mit more zkousek ale musi to byt vyrovnana,sebevedoma fena s chuti do prace ,bez zbytecne nervozityPreji ti at se ti podari najit spravneho psa.
|
alikpb
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2006 17:25
- Nahlásit
Díky
Keissa - toho jsem si vědoma, že umístění rodičů mi šampiona nezajistí. Ale určité předpoklady tady budou. Je mi jasné, že budu muset s hafem makat. Jenom doufám, že se mi podaří najít psa, který půjde do práce s chutí a bude ho to bavit.
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2006 09:31
- Nahlásit
alikpb
Pokud ti muzu jestze poradit tak povahove dobra zvirata ma Glisnik tak se mrkni na jeho stranky,ma dost kvalitni feny a tez jeho odchovy je dost videt.
|
alikpb
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2006 10:30
- Nahlásit
Štěně od pana Glisníka by bylo skvělé, protože s největší pravděpodobností půjdu teď nějak, ještě před pořízením štěnda, do Kroměříže. Kde strávím čtyři roky na škole. Takže pro mě by to bya asi ta nejlepší volba. Po prohlídnutí stránek se mi jeho feny zalíbily. Díky za tip
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2006 12:24
- Nahlásit
Glisník je figurant ale taky vycvikář,má velmi dobrý přehled o pracovních zvířatech a i jako chovatel to má velmi dobře promysleno.myslím že je to dobrá volba.At se ti daří.
|
wikyp
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2006 13:36
- Nahlásit
Niox neznám, já bych bral např. od Anrebri.
|