| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:06
- Nahlásit
Anu
Máš kliku, Anub si tě bude hlídat a raději vypustí dušičku než by ti nechal ublížit. Určitě ho máš v tu chvíli moc pochválit.
Vzhledem k tomu, že bydlím tam kde bydlím, tak cikánů máme všude dost....Brut je ignoruje do té doby, dokud je na vodítku. Když je puštěný, tak se hned rozběhne jejich směrem a minimálně je donutí zdrhnout do baráku a když nejsou dost rychlí, tak běhá okolo nich v soustředěných kruzích a radostně štěká. Děti se ho bojí a dospělí mně pravidelně prosí, ať ho zavolám a chytím.
Jinak cikáni se psů bojí ( teda valná většina) a taky je pro ně pes nečisté zvíře, takže se jich štítí. Psi na ně proto reagují jinak než na ostatní lidi (rasy). Nemá to nic společného s jedením psů.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:06
- Nahlásit
Anu
Moment překvapení je svině, on pán, kdyby byl hodně neoblomnej ve svých zvrhlých úmyslech, tak se zakousnutým psem třískne o strom a pak Ti to vysvětlí po svým, ale pánové jistě potvrdí, že úlek je prostě úlek a k určitým aktivitám je třeba soustředění a určité rozpoložení, s nímž basenji zakousnutý v ruce příliš nekoresponduje.
Gaf teď prokousl ruku mamce, chtěla mu hodit klacek a jak se napřáhla, tak on po tom klacku vyskočil do vzduchu, jenže se netrefil do klacku, ale do ruky. Ruka je 3x taková a má 4 - 6 barev.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:14 - Změnil/a: Anu
- Nahlásit
Garfield
to víš že mi jasné,že kdyby ho řádně nakopl tak pes letí až do Afriky a je po všem,ale zatím to stačilo.Sice nevím opravdu s jakými úmysli šel ke mě.Možná to byl nějaký běženec z Ukrajiny a chtěl se zeptat do jaké to země už došel nevím. Takhle malý pes tě nikdy 100% neuchrání,ale ten moment by stačil abych aspoň zareagovala já....ještě by mohl štěkat aby místní chataře vzbudil ze stereotypného plenení zahrádek....takhle se budou muset jen pozastavit,až jim kolem chalupy poletí nakoplý pes vzduchem a zaním bude vlát 15metrová stopovačka,že se něco děje.....
Brut
co tím myslíš,že pes je pro ně nečistý? Jako nečisté maso do guláše? Já co znám cigány tak má každý vlčáka či dobrmana na řětězu a psi vzteky nevidí,když jde někdo kolem
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:16
- Nahlásit
Anu
brut
No mě hlavně šokovalo, že i pro rómské spoluobčany může být něco nečistého.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:18
- Nahlásit
Garfield
natož nečistý pes -doufám,že tady mezi náma není nějaký slušný rom-jestli ano tak se mu omlouvám,ale v naší dědině takové nemáme.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:31
- Nahlásit
Anu
Pes je pro romy nečisté zvíře...prostě to tak berou....a proto ho můžou sež**t.
Ono je několik rom.rodů a jakoby národností, ty se mezi sebou většinou nekamarádíčkují, ale odstup od psů mají stále stejný všichni. Jestli je chovají, tak jsou přesně jak píšeš na řetězech, protože to nečisté nesmí být s čistým......časem zřejmě psy obmění, neboť je sež***u.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:40
- Nahlásit
brut
aha takže jestli chápu dobře,pes je nečisté maso,které se nejdřív využije-k obraně a pak sežere...no to je dobrý.-a co kočky? A jak to víš o těch cigánech? To ti někdo řikala? Nikdy jsem to neslyšela
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 11:30
- Nahlásit
Anu
Kočka nepatří mezi nečistá zvířata. Vím to, protože jsem nějaký čas s nima pracovala ( a nejen s nima) a občas s nějakými ještě pracuji, když teda pracuji ( spíše, když vypomáhám) Vím toho o nich ( a od nich) docela dost...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 11:35
- Nahlásit
brut
a jaký je rozdíl mezi kočkou a psem?Proč kočka je čistá a pes ne?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 11:42
- Nahlásit
Anu
Oni to berou podle nějakých pro nás nepochopitelných pravidel....pes se moc nemyje ( kočka neustále ), dá se jíst ( z kočky toho moc není), a hlavně psa mají gadžové na hlídání a sahají na něj....kočka většinou žije svůj vlastní život venku
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 11:50
- Nahlásit
brut
tak to si mě uklidnila,že mi nesežerou Anubise-anubis je spíče kočka a s nějakým pupkaným zlatem ověnčeným chlapem nepude.Docela zajímává teorie-či názor až mě z ní běhá mráz po zádech...
Pprácák nám udělal přednášku že by jsme měli zaměstnat romy tak jsme je vzali na stavbu, o půl třetí už měli plné tažky nářadíčka co se vešlo do tašky.druhý den přišli že se na to můžou vysrat a dělat u nebudou.No a za 14dní nám vykradli stavební buňky s nářadím za 450tisíc. Za dobrý skutek budeš potrestán.....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:00
- Nahlásit
Anu
Já vím, oni jsou ale romové a romové.....jedna skupina je přesně jak ty píšeš ( a to je pro nás katastrofa), další jsou vzdělaní a moc chytrý, kteří trpí za tu první skupinu a pak jsou specifika, který žijou svůj vlastní život a ničeho a nikoho okolo si nevšímají ( bohužel úřady si všímají jich a nastávají problémy).
Jinak já mám okolo baráku kombinaci všech tří skupin a je docela zajímavý sledovat jejich životní styl a způsob.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:09
- Nahlásit
brut
kombinaci všech tří skupin
tak to ti závidim,já bohužel znám jen kombinace těch prvních dvou-tu horší...a tu dobrou neznám-ačkoliv věřím,že jsou, já ji teda ale nikdy nepotkala-asi jako ježíše krista či tak..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:21
- Nahlásit
Anu
Nevím, jestli je co závidět....první skupina a je jich nejvíc mi neustále od božího rána vyřvává kousek od baráku ( nebo jim alespoň ječí magneťák); druhá je pracovitá a ty potkávám při večerním venčení, když se vrací domů; a třetí skupinu musím občas usměrnit - ty mně zase neustále odchytávají a chtějí se mnou řešit svoje problémy s úřady
Mám jednu příhodu, která dokládá jejich "náklonost" k mé osobě. Jdu po Václaváku s dětma....najednou se ke mně rozběhne cikánka ( samo že ku*va) a ječí na celou Prahu : "Páni sociálna prácovička, páni sociálna prácovnička........dobry den, naozaj máme krásně, ďakujem Vám............................." hovor pokračoval a děti dělaly, že ke mně nepatří
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:31
- Nahlásit
brut
počkej ty děláš na sociálce? To bych teda být tebou si nepořizovala Bruta ale minimálně krokodýla se slonem skříženým. To máš docela odvahu chodit mezi lidi-občas ještě oberlích....smekám před tebou. Vím co se dělo u nás s paní....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:38
- Nahlásit
Anu
Já teď nedělám ( dělala jsem nejen tam..)....neb jsem v plném invalidním důchodu
Ale lidi mně samozřejmě znají....a mají mně rádi, já na ně byla vždycky hodná .......ale jsou jedinci, které když mám potkat, tak se raději otočím a jdu jinam
Stále občas pomáhám ségře....a tak se mezi tou "spodinou" pohybuji
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:39
- Nahlásit
Anu
Brut je zlatíčko, nikoho ke mně nepustí na vzdálenost dvou metrů, takže se nemusím bát.
Vím co se dělo u nás s paní....
co se u Vás dělo?
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:08
- Nahlásit
no to právě nikdo kloudně neví co se sní dělo....jen že zmizela
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:44
- Nahlásit
Anu
Já nezmizím.....já jsem ta hodná, tak by byli sami proti sobě
Jak je to dlouho, co zmizela?
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:48
- Nahlásit
brut
ona jako nezmizela že by byla nezvěstná,ale prostě ze dne na den skončila-z jistých důvodů a zmizela.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 14:53
- Nahlásit
Anu
Aha, já myslela, že se ztratila
Tak to dáma prostě vyhořela a skončila v blázinci...
|