| Autor |
Zpráva |
rendik
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2006 15:58
- Nahlásit
Máte nějaké triky jak u psa vypěstovat závislost na člověku (kromě schovávání se štěněti za stomy - tohle už jsem trochu propásla ) ? Mám ročního fundláka, dal by se považovat za štěně, ale nějaké schovávání za stromy mu moc nevadí - když mě nevidí, tak se sice lekne a chvíli mě hledá, když mě uvidí, tak se většinou ani neobtěžuje doběhnout až ke mně - jen koukne jestli tam jsem a jde dál..
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2006 16:01
- Nahlásit
Nedat psovi týden nažrat a pak se mu za ty stromy schovávat s grilovaným kuřetem v ruce.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2006 16:03
- Nahlásit
Garfield
doporucuju nenechat se hledat moc dlouho, jinak by mohlo dojit k pozreni grilovaneho kurete panickem a tento cvik by ztratil svuj puvodne zamysleny efekt ....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2006 16:15
- Nahlásit
isdpch
zalezi, jestli umis behat vedle kola. to je pry jediny kriterium, ktery musi Garfielduv pes splnovat .... pokud to zvladnes, klidne u ni muzes delat psa. v patek to muzes nacvicit. lehnes si ji k noham a obcas ji muzes oliznout ....
|
evina
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2006 20:35
- Nahlásit
rendik:mě se to už u druhého psa povedlo aportíky.Mám též ročního psa,který vyráží jakmile v dálce vidí psa(samozřejmě za účelem družení se).Tak mu za přivolání od psa vždy hážu balonky na šňůrce a přetahujeme se.Záleží co tvůj pejsek rád,každý je jiný ale hra by měla zabírat na drtivou většinu.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 20:50
- Nahlásit
Díky za rady, nejdřív zkusim hru a když to nepomůže, přejdu na metodu s kuřetem ...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 07:53
- Nahlásit
Jirikovo
isdpch
Můj pes mi neleží u nohou. Spí se mnou v posteli. Neolizuje mě občas, ale pořád. Rve se za mě jak pes eskymáckej, poslouchá mě na slovo a vůbec mu nevadí, že jsem škaredá a hloupá.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 09:09
- Nahlásit
isdpch
Garfield
si to muzete v patek a v sobotu klidne vyzkouset, jaky by to bylo .... dokonce s ni diky tomu muzes spat i v posteli a u toho olizovat ...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 11:58
- Nahlásit
Jirikovo
prosím tě a můžeme se na to koukat?? přpadně nějaký videozáznam by nešel pořídit?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 12:00
- Nahlásit
sarax
to se ptas nepraveho. zeptej se tech dvou, kterych se to tyka. no a jelikoz se ke mne isdpch jako navsteva nenahlasil, tak predpokladam, ze budou spolu v jine posteli nez u me doma, takze budu mit horsi pozici pro vyrobu videozaznamu ....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 12:23
- Nahlásit
Jirikovo
jejda a já myslela že to bude u tebe,když máš to 2+1
|
Zdenka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 14:44
- Nahlásit
To já mám závyslačku, ale díky tomu, že nevyrůstala v dobrých podmínkách braly jsme si ji v deseti měsících a můžu ti říct, že se ode mě nehne na krok chodí se mnou i na záchod, nehne se ode mě na krok, přítel říká, že nejsme normální a když si jí vezme potuli nebo malej, tak celou dobu kouká na mě a úplně na ní vidím, jak se cejtí provinile a chce ke mě
|
abby
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 15:52
- Nahlásit
Zdenka
Ty jo,tak to je mazec Za mnou sice taky chodí pes na záchod,ale u něj je to strach z toho,abych mu neutekla.Vždycky si sedne ke dveřím a kouká.Ale já ji vždycky převezu.Dám jí nějaký pamsek a už ji dveře nezajímají
|