Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Jak na psa
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 07:58
- Nahlásit

Včera jsem byla v práci cca 15 hodin. Pes byl doma s pánečkem, když jsem večer dorazila, neměla jsem sílu jej jít ani vyvenčit. Vítal mě a plakal, kroutil se a svíjel, plazil se po zemi, lozil po stropě (pes samozřejmě - páneček se jen zeptal, co bude k jídlu), tak jsem si říkala, alespoň se s tím svým kocourem poňuhňám.
Zavřela jsem se s kocourem psovitým do ložnice a něžně jej hladila, pusinkovala a vychutnávala psí lásku. Pak jsem ho vzala za packu a hladila mu packu. V tom jsme se neshodli a on místo olizování mi začal tu ruku okousávat. Chytla jsem mu tedy druhou packu a on začal okousávat ještě vehementněji a už se snažil vymanit z mých spárů. Tak jsme se zkrátka a dobře nastartovali navzájem v ukrutné psí rvačce. Pes lítal po pokoji, z postele na postel a skákal mi s patřičným rozběhem na hlavu, já jej srážela ve vzduchu, smotala si psí tělo pod sebe a tahala jej za uši, za packy, foukala mu do očí, hrála jsem si s ním na svěrací kazajku, kterou jsem mu ordinovala na celého psa a zejména na tlamu a on se vztekal a kousal a štěkal a kopal a skákal a byl úplně šílenej. Střídavě jsem ječela na celý barák smíchy, obratem jsem řvala bolestí, to když psí špičáky sobě vlastním způsobem přeškakovaly přes mé žíly a šlachy na rukou, sem tam mi rozkousl ucho, občas mě štípl za jemnou kůžičku kdekoliv na těle. V hlavě mi po dobu rvačky řvala slova písně D. Landy "Tesáky tesají rejhy do skály" a čas pro TIME OUT nikde. Oba mí spolubydlící se chodili dívat a nevěřícně na mě zírali, co to tam s tím psem provádím. Ve změti zvuků lidského křiku, psího vrčení a štěkotu, trhajícího se povlečení, praskání postele, kácejícího se nábytku jsem se rozhodla pro jednoznačný smrtící úder. Když už z mého těla byly jen zkrvavené cáry, zaujala jsem pozici útočícího lva, skočila na psa a kousla ho do packy. Ale kousla jakože úplně ukrutně, resp. tak poloviční silou, co kousal celou dobu on mě. Pes zařval, okamžitě utnul hru, v podstatě mi vtekl do náruče, vcucnul své tělo do mého obětí a tiše pokňukával a olizoval mi hlavu a oči a vylizoval nosní dírky a vykousával mi blechy z hlavy a ošetřoval mi krev a jen tiše pofňukával.

Akorát do teď nevím, jestli jeho obrat k tomu hodnému kocourovi byl zapříčiněn jeho snahou urovnat pošramocené vztahy a co jsme si, to jsme si a chtěl si mě udobřit a omlouval se, nebo (a tomu bych věřila spíš) je rozdvojená osobnost a jeho reakci způsobil strach z oné síly, která jej zranila a přišel se ke mě schovat jako ke své hodné mamince, která ho ošetří, pochválí a uchrání ho před tím hrozným hadem, co mu ukousl nohu. Tak nevím.

kokoška
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 08:20
- Nahlásit

Garfield
u nás se často odehrává něco podobného, leč s většími následky na nábytku a menšími zraněními lidí i zvířat. Když to s demonstrací síly (většinou kousnutí ) občas přepísknu, pejsa se chová jako Gaf = konec hry a lísání se, takže se jednoznačně přikláním k 2. variantě

všem šílencům a jejich psům zdar

ola
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 11:10
- Nahlásit

Garfield
Napiš knihu o soužití s Gafem! Budu prní, kdo si ji koupí!

Bent
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 11:17
- Nahlásit

Garfield
K tobě se Gaf nakonec aspoň lísá a udobřuje si tě. U nás domácí souboje vypadají tak že čtyřkilová dingoška na nábytku škodu sice neudělá, ale myslí si že je stokilový divoký kraken a podle toho se chová. Když si olížu krev z kousanců a drápanců a vítězným kousnutím usměrním divou báru do patřičných mezí, načuří se, zaleze do nejtemnějšího kouta pod gauč a do večera se mnou odmítá jakýkoli druh komunikace. A ještě i druhý den si mě podezíravě prohlíží.

ola
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 11:19
- Nahlásit

Bent
Už máš konečně nějakou fotku té tvé "dingošky" ?

Bent
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 11:26
- Nahlásit

ola
Bohužel, nikdo mi nechce do mejch pracek půjčit foťák. Ale když si psa dinga 5x zmenšíš tak jako bys ji viděla. A žuřivá je taky tak.

Garfield
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 11:35
- Nahlásit

Mimochodem tohle naše běsnění nepřežil bambus. V noci jsem jej měla v náručí a vzlykala jsem a snažila jsem se srovnat s tím, že je již čas rozloučení.

Bent
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 11:46
- Nahlásit

Garfield
Budeš se muset smířit s tím, že kromě Gafových zubů nic není věčné.

VlastaK
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 11:46
- Nahlásit

Garfield
No já to říkám od začátku, že Gafíček je chudáček, na kterého se všechno svede. Hyn za hukázalo, kdo je tím pravým/pravou demolitionwomen

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání