| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 08:48 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
Předevčírem jsme si s přítelem libovali, jak je to fajn, když pes přejde ze stádia "úplný debil" do stadia "klidný a vyrovnaný". Již několik týdnů se kocháme luxusem nemuset před odchodem z domu odstraňovat všechny předměty z dosahu psa (tzn. úplně všechny). Už nic nestahuje z linky, za parapetu neshazuje květiny, nevytahuje nic ze dřezu ani si neotevírá skříňky. Bamubs stále žije. Zvažujeme nechat mu otevřený celý byt.
Včera jsem přišla večer domů a záhy jsem si uvědomila jednu svou vlastní chybu, co chybu? Troufalost! Dovolila jsem si koupit velikonoční výzdobu a protože nejsem přece pitomá, tak jsem ji včera před odchodem schovala a nechala tam jen standardní bytové předměty, které již psa omrzely. Ovšem zapomněla jsem na 3 kuřátka. 3 malá kuřátka vyrobená z jakéhosi pápěří, velikost cca 5 cm. Postavila jsem je ke květináčům.
Po mém přichodu domů byla kuřátka všude. Nebyla tři, ale zdálo se, že je jich tak patnáct. Všude se válelo pápěří, vykouslá očička, části nožiček, sem tam zobáček se někam zakutálel, křidýlko odpadlo.
Koukala jsem bezradně na psa v ruce svírajíce skelet velikonočního kuřete.
Pes tam hrdě seděl a tvářil se stylem: "Paničko pravidla jsou snad jasný ne? Dohodl jsem se s tebou, že tu můžeš mít ty blbý kvítka, ale o jakýmsi chovu hnusné drůbeže tu absolutně nebyla řeč! Co si jako myslíš? Že si v době ptačí chřipky nasadíš domů ňáký pipiny a já tu s nima budu jako vegetovat? NEEXISTUJE!". V tu chvíli jsem vzala moc a slovo do ruky já a začala psa utrženou kuřecí nožičkou mlátit. Řvala jsem, že ta "hnusná drůbež" je hnusná až teď, ale původně byla rozhodně milejší než on.
Tomu blbečkovi nestačilo zrušit jen kuřátka, ale shodil a zdemoloval i všechny květináče, u nichž kuřátka stála. Asi je chtěl potrestat za to, že tolerovali chov nakažené drůbeže a nic mu nenahlásili, nebo co.
Tak jsem vzala ožužlané zbytky kořínků květin, zametla růžové okvětní lístečky a mraky hlíny (alesoň to kuřátka měla s důstojným pohřbem do země), naposled jsem políbila husné ožužlané kuře bez peří a vysypala je do odpadkového koše.
Toho psa jednou zadupu do země.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 08:54
- Nahlásit
Garfield
uz chapu, proc jsi se vcera sla zase opit .... jinak tvuj pes dba doporuceni veterinarni spravy a likviduje venkovni chovy domaci drubeze. chrani tak svou smecku pred nebezpecnou nemoci, ktere se rika ptaci chripka. jenze nevdek svetem vladne a tak misto pochvaly dostal jeste nekolikrat nakazenym paratem ....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 08:59
- Nahlásit
Jirikovo
A Ty jsi mi ani neodepsal. Víš kolik dá práce jedna SMS pod vlivem?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 09:02
- Nahlásit
Garfield
ja nemohl ... i kdyz jsem samozrejme pod vlivem nebyl ... no a jak ti bylo na vrcholku sveta?
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 13:07
- Nahlásit
V tu chvíli jsem vzala moc a slovo do ruky já a začala psa utrženou kuřecí nožičkou mlátit
živě si to představuju a sunu se smíchem pod stůl
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 13:12
- Nahlásit
Garfield
hele nepij to ani ředěný
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 13:43
- Nahlásit
Garfield
ˇužasný, pokračuj prosím,to je dokonalý životabudič......díky......
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 14:19
- Nahlásit
Každý den něco nového Mazeeeec
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 14:21
- Nahlásit
brut
Klárča
On by vás ten smích přešel, kdybyste ten "mazec" měli denodenně doma. Pojem "srandovní" je hrozně relativní, v poslední době mi málokterý můj psí zážitek přijde srandovní, zatímco okolí to vidí úplně jinak.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 14:24
- Nahlásit
Garfield
vis, vzdycky musi byt nekdo za kafku, aby se ostatni mohli zasmat ...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 14:25
- Nahlásit
Jirikovo
Za kafku nebo za krafku? Připadám si spíš jako to druhé BŮŮŮ!!!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 14:26
- Nahlásit
Garfield
no muzes si sama vybrat, mame demokracii ... ale na vysledny efekt a funkci to nema zadny vliv ....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 14:26
- Nahlásit
Garfield
My máme taky "mazec", nám zase padají z ničeho nic okapové roury na psy, cihly na kočku, otvírají se nám sama vrátka a psi se procházejí po ulici - ta je pak nádherně vylidněná ( pravda u nás po ní chodí převážně cikáni, tak se není čemu divit, když si myslí, že Brut je zabiják a hrozně se ho bojí)........
A musíš uznat, že tvé zážitky jsou prostě jedinečné...a tebou popsané to je opravdu balzám na bolavou dušičku......
|
VlastaK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 14:49
- Nahlásit
Jirikovo
Hele, pokud jsem to správně pochopila, tak Garfield měla ta ubohá kuřátka doma v uzamčeném bytě. Tak co tady plácáš o venkovním chovu drůbeže. Hlavně že se chceš scházet u labutě, to ti nevadí?
Garfield
Pošli Jiříkvo, nebo spíš Ronie, velikonočního zajíčka. On ho přejde humor.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 14:50
- Nahlásit
VlastaK
dekuju ti za tvuj zajem o dobre bezecke schopnosti meho psa ... jinak dalsi kruta pravda o Garfieldovi je to, ze je to chudak holka bezdomovec, tudiz mluvi-li o svem byte, je rec o ubytovani pod mostem a tim padem to splnuje i venkovni chov drubeze ...
|
VlastaK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 15:14
- Nahlásit
Jirikovo
Znáš to z tématu pantaua - já se v podtatě starám o tvoje zdraví. Když ti Ronie zdrhne, budeš jí muset honit, takže se ti zocelí tvé nezpevněné šlachy a vazy a posílíš srdce a všeobecně celý organizmus
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 15:16
- Nahlásit
VlastaK
no kdyz to napises takhle, tak to zni docela hezky. bohuzel mam obavu, ze realita je naprosto opacna a jeste jeden takovy sportovni vykon jako ve stredu a s infarktem me vezou pobliz mista sobotniho srazu ....
|
VlastaK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 15:25
- Nahlásit
Jirikovo
Když si myslíš, že už nemůžeš, tak prý máš jěště 75 % veškeré energie.
Hezký víkend a pozdravuj labuť a ostatní kamarády.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 15:38
- Nahlásit
Jirikovo
my tě kdyžtak odtáhneme..neboj
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 15:39
- Nahlásit
VlastaK
kdyz si ja se svou pevnou vuli zacnu myslet ze uz nemuzu, tak jsem veskere sve fyzicke a psychicke sily vycerpal jiz pred pul hodinou ....
sarax
ja vim, v tomhle je na vas spoleh ...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 15:44
- Nahlásit
Jirikovo
spolehni se soudruhu..padnout tě nenecháme
dyk sme kamarádi neee??.p
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 15:47
- Nahlásit
sarax
nejak mi neco naseptava, ze spolehat se zrovna na vasi pomoc by mohla byt osudova chyba v mem zivote ... ale ja na tyhle vnitrni hlasy moc neverim ...
|