| Autor |
Zpráva |
janina
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 14:17
- Nahlásit
Ten můj medvěd včera při procházce označkoval chlapa!! Chlap si dřepnul a začal hladit Peggy, Sam přišel zezadu a klidně chlapovi označkoval bundu, uuuuuuáááááá, to byl trapas!!!
Proč to udělal? Co to znamená?
|
evina
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 14:19
- Nahlásit
janina:jj stává se Něco jsem četla,že si takto značkuje svoje vlastnictví,něco na co má své právo...
|
monika
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 14:20
- Nahlásit
janina
jestli jsi svobodná tak toho zkus využít. at si najde nového spolupána sám
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 14:23
- Nahlásit
janina
Mne to hugo prednedavnom chcel urobit tiez. Stretli sme mladeho psa arentinskej dogy a Hugo po dlhsom naparovani sa, prisiel k chlapovi, pomaznal sa s nim, pootvoril si cestu medzi nohami, a ked bol uprostred, tak isiel ho oznackovat. Nastastie som bola blizko, tak schytal kopanec skor, nez pustil
|
janina
Člen |
- Nahlásit
monika
Nejsem, pozdě
|
jana33
Člen |
- Nahlásit
janina
asi byl včera divnej den, šli jsme včera na psí hřiště a byl tam pán s krásnou psí holkou, Ferda si jí očuchal,přešel k pánovi a zvedl nohu pak si asi půl hodinu hráli a už to naštěstí neopakoval. Nikdy před tím to neudělal,čučela jsem jako blázen
|
evina
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 14:28
- Nahlásit
Ten můj blb to udělal,když jsem zbírala h.... do pytlíku.Mezitím co jse dřepěla na bobku a dávala si práci se sebráním jeho potřeby,tak si mě označkoval.Trouba jeden!
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 14:29
- Nahlásit
Moje feňulka sice neznačkuje lidi venku, ale ráda si očůrá jakoukoliv hadru, co leží na zemi. Prala jsem jí včera pelíšek a v dobré vůli jí tam nechala deku na lehnutí, odešla na dvě hodinky pryč a když jsem se vrátila deka byla počůraná...zajímavý je, že do pelíšku si nečůrá.
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 14:33
- Nahlásit
myslím, že prostě značkoval, nic víc. Náš pejsek zas očůral paní tašku, kterou držela v ruce. Naštěstí koukala jiným směrem, tak jsme spěšně šupajdili pryč. A teď naposled jsme byli po venčení v hospůdce, odcházíme a kamarádův kříženec se přitočil k stolku vedle, kde seděl chlap, okolo židle bundu a Lordík nejdřív bundu očuchal a pak zvedl nožku....., pán si ničeho nevšiml a jelikož to byl hora chlap, ve vteřině jsme byli venku.
|
milovnikpejsku
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 15:17
- Nahlásit
neznamená to nic jinýho než to, že se chtěl vyčurat a psi většinou čurají k nějaké věci... )))
|
handula
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 15:36
- Nahlásit
no já nevím, já někde slyšela, že je to nejvyšší stupeň opovržení pro psa....
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 18:03
- Nahlásit
janina
Nechceš mi toho tvýho medvěda půjčit, jenom na jedno označkování naší neurotické sousedky? Nebo na dvě, ještě na jejího přitroublého manžílka?
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2006 18:55
- Nahlásit
My když někde s pejsou stojíme dlouho, nebo kdžy náhodou jsem jednou se zapovídala s jednou holkou, už ho to tam nebavilo, či co, tak zvedne nohu....naštěstí stihnu uhnout
|
JERDA
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 07:49
- Nahlásit
U nás na cvičáku byl jednou - a také naposled pán s rhodézským ridgebackem, měl ukázat jak zvládají přivolání.Pán ho vypustil a pesoň si z celé řady lidí vyhlédl jednoho pejskaře a na nohavici mu "vypustil" vše co v sobě držel a bylo toho dost....
Náš "vošouch" akorát o Vánocích na návštěvě přiběhl k vánočnímu stromku v obýváku - měli tam ještě rozložené dárky, zvedl nohu - asi si myslel, že může když vidí "přírodu", naštěstí jsem včas zařvala, tak si to rozmyslel
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 08:18
- Nahlásit
Můj mlaďoch takto málem označkoval jednu paní, která má dvě pudlinky, můj pejsa ty čubiny miluje, oni mu také vždycky dávají najevou přízeň....no a jednou jsem tu paní potkali a šla bez pudlinek.....Můj mladej k paní přiběhl, očichal a už zvedal nohu....dostal sprdung a honem rychle zvednul nožku na plot vedle "já nic já muzikant" Nevím, jestli to udělal proto, že z paní cítil ty fenky a chtěl si je přivlastnit...
Jinak já osobně jsem byla označkována na chalupě sousedovic voříškem....je chudák pořád uvázán u řetězu, šla jsem se s ním pomazlit a jako odměny se mi dostalo mokré nohavice
|
Hanka20
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 10:50
- Nahlásit
To náš pes mi označkoval mamku, když seděla na gauči u televize. Nejdřív byla mírně v šoku, ale pak se tomu hodně zasmála
|
janina
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 13:55
- Nahlásit
NO fajn, tak zas nic tak divného to není Ale ten trapas! Jsme hned nabídli pánovi, že mu bundu vypereme, ale naštěstí to vzal sportovně, taky měl pejska. Ale fakt jsem myslela, že Samovi na něm udělám uzel!
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 14:30
- Nahlásit
taky se mi to stalo jednou na výstavě. Čekali jsme u kruhu kdy na nás příjde řada a přišoural se k nám černý šerif pokukoval po psech a tan můj Bady si ho prhlédl od hlavy k patě a celou dávku mu nalil do bot ani neuhnul a byla to dávka slušná od BO
|
VercaCZ
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2006 19:25
- Nahlásit
Teda, docela se mi ulevilo, že v tom nejsem sama,protože zrovna včera jsem vzala své skoro 10ti měsíční štěně do obchodu, abych mu pořídila košík a ačkoliv to nikdy před tím neudělal, zvednul nožku a bylo. Naštěstí jsem po něm hned skočila, takže nestihl vypustit celou cisternu, to by to tam asi vytopil.Zřejmě se mi chtěl pomstít za ten košík, nicméně ostuda hrozná.
|