| Autor |
Zpráva |
Orry
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 09:25
- Nahlásit
ahoj, poradi nekdo nejaky kvalitni cvicak v Praze? Kdy se ma s pejskem nejlepe zacit? Chtela bych jen zakladni vycvik,,,diky
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 09:45
- Nahlásit
Zkus použít vyhledávač. Na toto téma už bylo napsáno mnoho příspěvků.
|
evina
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 11:58
- Nahlásit
Orry:mrkni se sem URLmáš tam adresy pražských cvičáků.Já chodím do Letňan a jsem spokojená.Chodím se psem od 4,5měsíců.Podle mne je to ideální doba.Jinak se dá chodit i dřív aby se štěník otrkal.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 12:02
- Nahlásit
evina
myslite si, ze ve veku 4 let je uz pozde??predtim jsme chodily na agility..nejde mi ani tak o to aby umela povely jak vojenskej pes,ale spis o to, aby se seznamila s psima kamaradama a poznala nove lidi a okoli
|
evina
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 12:17
- Nahlásit
nika00:já myslím,že na cvičáku si příliš kamarádů neudělá...Na to je možná lepší "haf bez obav"(v Praze).Okolí pozná v podstatě jen jedno.Ale s novými lidmi se seznámit můžeš.Ovšem záleží zda zrovna kápneš na dobrou partu.A to bohužel dopředu asi nepoznáš.Jinak nemyslím,že by 4.roky byli pozdě,zvlášť když už má zkušenosti s agi.Ale asi hledáš něco jiného,než ti klasický cvičák může nabídnout.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 12:20
- Nahlásit
a co je lepsi pro JRT...cvicak a nebo agility?? nebo oboji? a co driv?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 12:22
- Nahlásit
orry..rozhodne driv cvicak...
aby vedel az budes na agility co po nem chces, kdyz na nej budes volat "ke meeee"
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 12:28
- Nahlásit
nika00
no to bych si ho vycvicila doma
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 12:31
- Nahlásit
a co odvolani od ostatnich psu?tolik jich doma nemas
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 12:35
- Nahlásit
nika00
no na sidlisti je jich nekdy az moc
a ty kdyz jsi sla se Sandy na agility mela jsi za sebou cvicak?? Navratilka s Ronym byla bez cvicaku...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 12:38
- Nahlásit
ja sem sla na agility kdyz sandy byly 2 roky takze vychovu mela zvladnutou
|
bad
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:18
- Nahlásit
Nikdy není pozdě .
Na agility by měl mít pes zvládlé přivolání a zvládlé odložení je dost velkou výhodou. Ale přivolání je nutností.
|
Tanaki
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2006 21:28
- Nahlásit
ja slysela samou chvalu na cvicak na Zbraslavi
|
jennifer
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 15:49
- Nahlásit
hojky
lidi od kdy muzu cvicit NO?
|
evina
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2006 21:07
- Nahlásit
jennifer tázka je příliš obecná...vychovávat musíš ihned a postupně přecházet do výcviku.Samozřejmě od nejjednoduššího...(přivolání,sedni,lehni atd.)Hodně si s pejskem od mala hraj např.se tahej o hadr,tím si ho také připravuješ.Také ale záleží co vlastně chceš cvičit a na jaké úrovni.A kdy začít cvičit na cvičáku je napsáno výšše....
|
Rampa
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2006 16:05
- Nahlásit
Já jsem slyšel že Letňany nejsou zase až tak dobrý... Taky mám tříměsíčního psa ale rozhodně půjde do Roztok
|
evina
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2006 18:20
- Nahlásit
Rampa:a v čem není dobrý?Víš,ono často záleží,co člověk očekává.A často např.začátečníci očekávají nemožné!
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2006 20:57
- Nahlásit
Rampa
Já si vybírám cvičák i mimo jiné podle toho, co o něm říkají ostatní, jak je o něm slyšet a pod...
A o Letňanech slýchám vesměs dobré věci. O Roztokách jsem nikdy neslyšela. A nikdo ti nic nevnucuje, choď si, kam chceš.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 09:55
- Nahlásit
diky vsem za odpovedi!!
ma nekdo zkusenosti se cvicakme na Praze 10 Vršovicich?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 14:15
- Nahlásit
Orry- pokud to není nějaký nový cvičák,ale ten co je vedený nebo tedy byl do nedávna vedený na senamu cvičáků -tak ten neexistuje......
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 14:29
- Nahlásit
žanda
nene myslela jsem ten..byl v bohdaleckem lese myslim
tak to me mrzi..mela bych to kousek
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 14:42
- Nahlásit
Orry no tak ten už nefunguje dobře dva roky.........hedala jsem ho tam jako blázen ) než mě pejskaři vyvedli z omylu.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 14:46
- Nahlásit
žanda
no ja jsem tam byla naposledy nekdy pred 10-12lety kdyz muj vorisek byl mladej...ted mam dalsiho pejska (2mesice) tak se jen informuju...je to skoda
co mas ty za hafana? jsi z P10?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:08
- Nahlásit
Orry jsem původem z 10,ted bydlím na 4, mám stafíka. A nejbližší cvičák je snad fakt až Hostivař, Háje, nebo Hloubětín.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:13
- Nahlásit
žanda
diky mooooc
|