| Autor |
Zpráva |
Anetka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 15:20
- Nahlásit
Ahojík, chtěla bych se zeptat ohledně svého pejska (8 měsíční fenka zlatého retrievra), jestli bych někde mohla uplatnit její přátelskou povahu k dětem a třeba tak pomáhala.. Chtěla bych se dozvědět víc o případném výcviku a ostatní informace. Děkuji za radu.
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 15:40
- Nahlásit
podívej se na www.ctasociace.cz
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 17:00
- Nahlásit
zkus canisterapii....ale 8mesicu je malo....a navic je docela nemalej poplatek za testy, kterymi nemusi projit...
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 17:18
- Nahlásit
Anetka
a nebo www.pomocnetlapky.cz či www.svopap.cz - nejlépe je kontaktovat někoho v okolí bydliště, kdo canisku provádí a popovídat si co a jak.
|
milovnikpejsku
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 15:10
- Nahlásit
Anetka
určitě bych ještě počkal... 8 měsíců je brzo... ale jak říkají ostatní, canisterapie je pro takového pejska ideální věc...
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 16:35
- Nahlásit
Záleží odkud jsi. Na severní Moravě funguje společnost Podané ruce. Nevím jak letos (budeme muset už obnovovat), ale před dvěma lety mě to stálo nějakých 300,- kč. www.canisterapie.info
|
Engel
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 09:21
- Nahlásit
Zdravím všechny, mohl by mi někdo pomoci a dát mi informace, jak a kde získat testy z canisterapie pro svou labradorku? Nějaké bližší informace a podrobnosti mi pomohou. Jsem z Chomutova, Ustecký kraj. Děkuji všem Engel
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 09:30
- Nahlásit
najdi si na netu kde delaji canis.....vytiskni si prihlasku ktera je obvykle na web strankach a vypln ji a posli... a je to zbytek ti oni povi
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 09:49
- Nahlásit
nika00
budes to delat se Sandynkou??
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 09:50
- Nahlásit
Orry
chtela bych...ale zatim nak sem nasla jen neco co neni v praze ...navic ono to neni moc levny...to prihlaseni, zklousky atd...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 09:53
- Nahlásit
nika00
tak uvidis
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 09:54
- Nahlásit
Orry
jeden sem ansla ze je v letet ale to ji s nakym pobytem kdesi...a to si musim platit nocleh pobyt, jidlo atd....takze nevim..ale moc bych chtela...na druhou stranu nevim..nechci aby pak se pak treba zacala bat...nebo aby zas nesla s kazdym
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 09:56
- Nahlásit
z čeho je možné vypozorovat, jestli je pes pro CT vhodný?
jaké by měl mít vlastnosti?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 09:59
- Nahlásit
no necha si dooost veci..libit...nesteka na lidi, nevyjizdi po lidech ani po psech, nekouse, jak ho posadis, tak sedi...necha si sahat kamkoliv chces...me to rekl vet...
rikal ze nekteri psi jsou hodne klidni ale ze prej pes jako je ten muj, jeste nikdy nezazil...
normalka ji delal rtg kycli bez narkozy....jen jsme ji pridrzovali a ona lezela na zadech nohy natazeny a ani se nehejbla...
|
bad
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 15:56
- Nahlásit
Psi pro život pořádají začátkem léta tábor. Praxe, teorie, ... Ideální příležitost ozkoušet si canisky, něco se dozvědět, otestovat sebe i svého chlupáče (pro majitele naháčů - samozřejmě i naháče ).
www.psiprozivot.cz
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 16:49
- Nahlásit
www.helppes.cz
koncem leta jsou pripravy a trenovani na zkousky s canis...
|