Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / lump a zvykacka
Autor Zpráva
Ajka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 21:56
- Nahlásit

tak to uz je tenhle tyden potreti, co si donesl domu zvykacku. nekde venku ji sebral, pekne nenapadne, a to byl na voditku a stale pod dozorem. Vzdycky na to prijdu az kdyz v pelechu tajne mlaska. On ji totiz nespolkne ale fakt zvejka. fuuuuuuj, kdyz si predstavim, kdo ji predtim vyplivl, hned mu bezim drhnout zuby

evina
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 22:34
- Nahlásit

Ajka:fuuuuuuj, kdyz si predstavim, kdo ji predtim vyplivl, hned mu bezim drhnout zuby
Si děláš švandu,ne?Nemyslíš,že ti vezme do huby kolikrát horší věci než je blbá žvýkačka?

Vladus
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 22:36
- Nahlásit

Ajka
Mozna chce mit svezi dech a omezit tvorbu zubniho kazu....

Ajka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 23:39
- Nahlásit

evina
nemyslim, on totiz jinak venku nastesti nic nesbira....

Vladus

Terri
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 09:41 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

evina
Holt prasátka máme doma asi jen my
Já už beru do vesnice pořád košík. Jinak ale hlásím úspěchy ve "fuj" a opravdu fuj. Manžela z těchto aktivit vynechávám a řeším to já...
Včera poslechl i když jsem na něj zavolala z okna! (myslím pes)

Žvýkačku mi, Ajko už taky sebral

Ajka
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 12:09
- Nahlásit

Terri
no u nas funguje "ne", ale at tak nebo tak, ho.inko se neutaji, ale zvejka se da lehce schovat pod jazyk. Nejhorsi na tom je, ze na kosiku mlaska jak o zivot a kdyz se ho zeptam co ma, tak kouka okolo, jakoze na koho to mluvim a jakoze jeho se to netyka a jak se otocim, mlaska nanovo. Vcera jsem ho k sobe zavolala, tak tu zvejku vyplivl cestou na koberec, priritil se ke me a mel snahu se libat. Cunik

Terri
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 18:19
- Nahlásit

Ajka
koho to mluvim a jakoze jeho se to netyka
to znám

Eda
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 19:49
- Nahlásit

Ajka
to ti závidím, že nic jiného než žvejky ti nesbírá... Eda sbírá i žvejky... je to pouze jeden se sbíracích a žracích artiklů... i když musím připustit, že žvýkačka je pro ní mnohdy tak malá, že ani nemá cenu jí brát do huby

evina
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 20:40
- Nahlásit

Mě zbíral žvejky jako menší.Zřejmě po těch všech humusech,si chtěl vyrovnat PHTerri:Taky dávám košík.Teď více než-li dřív,zvlášť po tom co se kamarádce(Jířa)otrávila čubinka.Dá si ale pomalu říci,asi díky té dlouhé šňůře v patách.

Ajka
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 20:58
- Nahlásit

Eda
jenom zvejky, zato dost frekventovane a pak ma jeste tendence olizovat travnik po haravych fenkach, ale to je normalni, je to pubertak

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání