| Autor |
Zpráva |
joli
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2006 16:38
- Nahlásit
Máte někdo stejný problém? Haryk v poslední době na procházce vůbec nemá zájem o mňamky !!!! A to jsem zkoušela i masíčko a tak....... Hlavně když jdeme novou trasu, tak je tak soustředěný na nové okolí, že mě moc nevnímá..... Je na stopovačce a když splní povel a chci mu dát mňamku - nechce. Nevezme si ji a jen netrpělivě čeká až mu dám VOLNO..... tak mi nezbývá než ho chválit jen slovně a hladit.......znáte to ????? Jo a hračky a balónky tak už u pastevců vůbec nefunguje....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2006 16:44
- Nahlásit
joli
Kdyz mnamku nechce, tak mu ji nedavej, ja u svy terierky taky obcas odmeny nedavam, ma v novym prostredi moc starosti, je roztekana a kousat mnamku(varene srdicko, jazyk, kureci) ji zkratka zdrzuje od cmuchani a zkoumani.. A treba Haryk citi harave feny, a to pak jdou myslenky na dobrutky stranou.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2006 16:47
- Nahlásit
joli
když jdeš ven cvičit, tak ho vem hladového, on se mu zvýší zájem o ňamky
|
Lea
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2006 18:28
- Nahlásit
joli
Ahoj, vypadá to, že se nezadržitelně obě řítíme do puberty, teda jak Haryk tak Čejda. Mě dneska taky vůůůůůůbec nevnímala a já se s ní hrnu ven v tom děsnym počasí, kdy každý soudný člověk maximálně vystrčí nos před dveře. V pubertě pes jakoby najednou zapoměl, kdo je, jak se jmenuje, co to po něm pořád chceš, když vůbec pochopí, že něco chceš...Haryk dospívá a má asi mnohem důležitější zájmy. Ale je fakt, že Čejena na moji kapsu nezapoměla a když náhodou běží okolo mě, strčí mi tam rypák
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2006 20:23
- Nahlásit
joli
Ale ano, pozname, az prilis dobre!
dejavu
Ono to nepomaha, ked pes ma roztrasene pysky od zachytenia pachu haravej feny. Mne sa uz stalo, ze mi pes maso vyplul! Ked nechce, pohladim, dam volno = najvacsiu odmenu
|
joli
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 12:18
- Nahlásit
Tak jste mě potěšili, že v tom nejsem sama....Ale jestli je pravda, že dospěje až ve třech letech, tak se mám na co těšit , je mu 10 měsíců....
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 12:30
- Nahlásit
joli
A toto poznas? Hugo, ked sa premoze a pribehne od niekadial odkial sa mu moc nechce, tak vzdy ku mne pride, ale predsadne o 180 stupnov - t.j. ku mne zadkom Hnusoba
|
joli
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 12:39
- Nahlásit
pigie
Jo, to znám. Sedí zadkem ke mně a celý netrpělivý.... čeká až mu dám zase volno ......a na mě kašle!
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 12:46
- Nahlásit
joli
Ja naozaj dufam, ze o rok a pol bude z neho trochu "normalnejsi" pes
|
joli
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 12:50
- Nahlásit
pigie
jak je Hugo starý?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 12:54
- Nahlásit
joli
rok a pol, sme teraz v polovici toho trojrocneho moratoria (teda dufam, ze fakt sa po troch rokoch ukludni)
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 16:13
- Nahlásit
Když jsem chodila na cvičák, tak jsem se vracela domů s 90% pamlsků v kapse, špageta o ně prostě nestála.
na druhou stranu, kamarádkyteriérka bez pamlsku neudělá nic, přijde, zjistí, že bude jen pochvala a zase zdrhne.
Pro naši Michelle je největší odměnou pomazlení, pohlazení apod.
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 20:46
- Nahlásit
Já nevím, připadá mi to zvláštní, ale co jsem začla psovi dávat za odměnu kurky od chleba, má docela dobré přivolání, a to i na poli
|
grendel
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 21:57
- Nahlásit
já pesanu vychovávala bez pamlsků...pamlsky používám jenom při agility, venku přes náhubek se blbě dávají
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 22:05
- Nahlásit
joli
pigie
znám taky obojí. Až budou obludě tři, tak vám dám ědět, jestli proběhla změna k lepšímu, ale čím víc se to blíží, tím víc o tom pochybuju....
|
Bent
|
# Zasláno: 23 Led 2006 22:08
- Nahlásit
joli
pigie
Nevím, nevím. Po třináctiletém soužití se psem můžu zodpovědně prohlásit - nejhorší je prvních deset let, pak už to jde.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 08:39
- Nahlásit
Bent
Si nas moooooc potesil
|
joli
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 10:55
- Nahlásit
Bent
hlavně zůstat
|
Rita
|
# Zasláno: 24 Led 2006 15:45
- Nahlásit
Něco podobného se mi stalo s mím pesanem, je to NO. Prostě si nechtěl vzít ode mě pamlsek. Tak jsem mu nic nedávala. A po pár týdnech už dokonce začal žebrat, abych mu dala pochoutku. A to jjsem ho to už dávno odnaučila. Uvidíš,prostě je jen přežranej pamlsků.
|