Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Co je tohle za poruchu?
Autor Zpráva
Anonymní
Člen
# Zasláno: 19 Led 2006 10:59
- Nahlásit

http://video.google.com/videoplay?docid=-868936618 1727845562

Ghianika
Člen
# Zasláno: 19 Led 2006 11:07
- Nahlásit

Anonymní
lékařsky fakt nevím ale jinak...

wami
Člen
# Zasláno: 19 Led 2006 11:13
- Nahlásit

Anonymní
dost dobry...!!!

Joker
Člen
# Zasláno: 19 Led 2006 11:14
- Nahlásit

Anonymní
Kdysi jsem otom četla, nebo slyšela. Nervní pes, který agresivně napadá i sám sebe. Ale víc si nepamatuju

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 19 Led 2006 11:15
- Nahlásit

nejlepsi na tom je, jak si je toho vedom a snazi se skrabat tak opatrne, aby si toho hlava nevsimla ....

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Led 2006 11:32
- Nahlásit

Já chci taky!! Mně to nic neukazuje, jen černý čtverec.

moll
# Zasláno: 19 Led 2006 11:38
- Nahlásit

mě by stačilo už jen to dětské hihňání, abych byla nervozní jako pes. moll

aren
Člen
# Zasláno: 19 Led 2006 11:42
- Nahlásit

moll
Přesně tak. Toho psa nemají rádi, on to cítí, obrací obrannou reakci jinam.

Denisa
Člen
# Zasláno: 19 Led 2006 11:44
- Nahlásit

chudák hafan mně to teda vtipný nepřijde

aren
Člen
# Zasláno: 19 Led 2006 11:49
- Nahlásit

Každý pes vrčí nad kostí, je to hluboký reflex bránit si potravu. Tenhle pes je tak ohleduplný, že nechce vrčet na páníčky, našel si náhradní objekt. Páníčci místo aby to ocenili, se blbě hihňají.

JERDA
Člen
# Zasláno: 19 Led 2006 11:50
- Nahlásit

Denisa
Mně to taky vtipný nepřijde.

wami
Člen
# Zasláno: 19 Led 2006 11:51
- Nahlásit

moll
ale to hihnani je ze studia, kde to pousteli...

Jinak uz jsem videla psa, co si aportoval nohu - tenhle se na tu svou vlastni sice vzteka, ale neublizi si...

Normalni to rozhodne neni, me prijde jako schizofrenik, ale ja se tomu proste zasmeju... Neprijde mi to ani jako zadna zvlastni tragedie...

moll
# Zasláno: 19 Led 2006 11:53
- Nahlásit

wami
možná je hihňání ze studia, ale přesně takhle se projevujou nevycválaní caparti kolem 2 let. pes z toho musí být neurotik
moll

wami
Člen
# Zasláno: 19 Led 2006 11:59 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

moll
americani jsou nevycvalani vsichni, protoze tak radi doplnuji smichem sitcomy... (a je to tentyz smich, co byl slyset z te nahravky - hadam je to stazeny ze nejakyho poradu typu "nevahej a toc")

ale pokud tam ten pes byl sam, coz si ja myslim, ze byl, tak bych to na dvoulete caparty fakt nehazela...

Ten pes nema problemy s lidmi, ale sam se sebou. Me se stene jako maly vztekalo na vlastni ocas, ze ho nemuze chytit. Tomu se smejeme vsichni. Tohle proste jen doslo dal, ma agresivni obrannou reakci na vlastni telo, ten pes opravdu je neurotik a nema to v hlave v poradku. O tom zadna. Ale zcela evidentne se kontroluje natolik, aby si nijak neublizil - nema smysl hledat reseni, nema smysl se rozcilovat... Proste je to podle me ojedinela situace a nahoda, me pripadala vtipna.

Nerehtala jsem se stejne jako lidi z nahravky, ale protoze jsem se smala, tak asi podle tebe jsem na urovni dvouleteho nevychovaneho spratka. OK, beru, ja sice tvrdivam, ze se citim na 5, ale asi tu hranici snizim. A omlouvam se svemu steneti, ze jsem se smala, kdyz se honilo za vlastnim ocasem a vztekalo se na ten ocas, ze uhyba...

moll
# Zasláno: 19 Led 2006 12:12
- Nahlásit

wami
[i]protoze jsem se smala, tak asi podle tebe jsem na urovni dvouleteho nevychovaneho spratka. [/i]

moje poznámka byla všeobecná, nenapadala ničí projevy ani inteligenci, prostě jsem jen chtěla vyjádřit, že kdybych měla tak nervního psa a dala mu kostičku, tak bych ho nechala v klidu žvejkat, nerušila ho točením a přítomností caparta (já zas měla pocit, že kolem kamery je publikum a pozoruje akci "pes a jeho tlapka"). navrhuju mír. moll

wami
Člen
# Zasláno: 19 Led 2006 12:35
- Nahlásit

moll
ja to taky brala s humorem... Me to spis pobavilo, ze misto na 5 se mam citit na 2...

Jinak ano - v pripade, kdyby to bylo, jak rikas, tak pritomnost capartu je asi nic moc. Ja bych jeste navic v pritomnosti capartu nedovolovala lezicimu psu zvejkat cokoliv na gauci. Toceni myslim si nevadi, psi to vnimaji jinak a nerusi je to...

Jen mi proste v ten prvni moment prislo zbytecne delat z toho nejakou tragedii...

Takze mir beru a prijimam...

moll
# Zasláno: 19 Led 2006 12:40
- Nahlásit

supééér
moll

Lea
Člen
# Zasláno: 19 Led 2006 16:59
- Nahlásit

Myslím, že úplně na začátku ten pes kouká do místnosti a vystartuje a pak teprv začne s tou nohou. Někdo tam nejspíš ještě je kromě kameramana.
Já jsem se teda nesmála, mě nepřijde takovýhle zuřivý chování ani trochu směšný
Ale je fakt, že když jsme byly malý, tak jsme otravovaly našeho malého kníra když spal na gauči a dělaly si srandu jak bručí a pak trochu vystartuje. Dokonce jsme si na něj i hrály

Terri
Člen
# Zasláno: 19 Led 2006 17:08
- Nahlásit

Tohle video resp. porucha psa se řešila i někdy před půl rokem? na Artemis, tak pro zájemce tam

dejavu
Člen
# Zasláno: 19 Led 2006 20:27
- Nahlásit

U lidi je to celkem caste, ze kdyz nemohou agresi obratit ven, obrati ji proti sobe jako sebeposkozovani.

Rita
# Zasláno: 21 Led 2006 17:01
- Nahlásit

Nevím sice co to je za nemoc, ale šla bych za veterinářem. Můžeš zkusit Bachovy přípravky-prý jsou na různé neduhy a zklidní psa. Možná ti je doporučí veterinář, fakt nevím. Jestli chceš něco o nich víc, napiš mi na rita.kynologie@centrum.cz a já ti o nich něco víc napíšu.
ČAU!!!

ludmila
# Zasláno: 22 Led 2006 10:42
- Nahlásit

muj pes vubec nechce poslouchat čim to je???

ludmila
# Zasláno: 22 Led 2006 10:43
- Nahlásit

konktakt zase ja ludmila720110398ko!...pa

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání