Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Počůraná deka
Autor Zpráva
Syska
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 09:32
- Nahlásit

Něco by mě zajímalo. Mému štěndovi teď bude pět měsíců, je už velice šikovná, co se týče loužiček, dokáže si říct. Ale co mě vždycky zarazí je tohle. Malá hodně blbne v pelíšku a pokaždý při tomhle blbnutí z něj vytáhne deku. Jakmile ta deka leží na zemi, malá neváhá a na tu deku se vycvrká, ikdyž se jí třeba vůbec nechce nebo jsme byli před chvílí venku. Je to kolikrát i kapička, ale prostě, jakmile deka leží na zemi, tak to udělá. Znamená to pro ni něco? Moc dobře totiž vždycky ví, co provedla, protože mi raději hned potom mizí z očí....

Anonymní
# Zasláno: 18 Led 2006 10:10
- Nahlásit

Podle mě si ji označuje, že je její.

fromeli
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:12
- Nahlásit

Anonymní
sem já, nějak se mi to odhlásilo

suesie
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:23
- Nahlásit

Syska
souhlasím s fromeli
Pokud nechceš aby na ni čůrala, dej ji pryč.

dejavu
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 17:59
- Nahlásit

fromeli
videla jsem to u stenat nekolikrat, ze toto delala, ze si nacurala na deku nebo do pelechu a pak v tom bud lezela nebo ne, ale nevypadalo to, ze to znackuji, proste se jim na to dobre curalo, protoze tak asi byla zvykla na nejaky hadr a protoze jim to nestrika na nozicky ale pekne se to vsakuje.
Jedna chovatelka mi rikala, ze to delaji kotcova stenata, co jsou vychovavana na hoblinach a z domaciho odchovu na hadrech by se to stat nemelo, no, nevim nevim, kazdopadne budu rada, jestli se k tomu jeste nekdo vyjadri, protoze se rika, ze stene si do pelechu nemoci, pokud neni degenerovane, ze prirozenost je vyprazdnit se mimo pelech.

suesie
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 18:22
- Nahlásit

Náš Cllif když byl malej tak se taky párkrát do pelechu počůral. A rozhodně nebyl odchovaný v kotci.Taky jsem se tady na to ptala a soustě lidem to štěníci dělají taky, takže bych řekla, že zase tak neobvyklé to není. Jinak se náš hafík naučil čistotnosti velmi brzy. Od 4. měsíce už byl 100% čistotný.

pigie
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 18:58
- Nahlásit

My sme to mali presne tak ako pise suesie. Tiez par krat pocural svoju deku, aj nase matrace. Od stvrteho mesiaca sme doma mali malcku len 2x, ked sa prebudzal po narkoze, co je pochopitelne...

Syska
Člen
# Zasláno: 19 Led 2006 07:18
- Nahlásit

Ona si nečůrá do pelíšku, jen když ta deka leží na zemi, tak ji počůrá a souhlasím se Suesie a s Fromeli, že si ji asi opravdu značkuje. V kotci taky nebyla odchovaná a jako malinká chodila na noviny.

Anonymní
# Zasláno: 19 Led 2006 13:32
- Nahlásit

Ano je to pravda, že si deku značkuje. Moje štěňátka taky jako malinci čurkali do pelíšku, pak je to samo přešlo.

Verca
Člen
# Zasláno: 19 Led 2006 14:33
- Nahlásit

Tak moje malá si taky občas do pelechu načůrá, teď už to nedělá, ale dělala. A že by byla degenerovaná...to si nemyslím. ;)

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání