| Autor |
Zpráva |
BJanule
|
# Zasláno: 9 Led 2006 13:38
- Nahlásit
Prosím co dělat s fenou Labradora je jí rok je ůžasně střelená do baráku jí nepouštíme má zahradu a boudu.Každý den co odejdu do práce prokouše plot a uteče k našim rodičům má to tak sto metrů tam jim vše co se nachází na zahradě rozkouše koště sáně boby kytky cokoli.Přijedu domů jen řeknu co tu děláš stáhne se a ví že něco provedla ,ale druhý den to samé.Snažím se jí cvičit sedni,lehni příjde na zavolání sedne k noze je hodná ,ale co s tím utíkáním každého koho potká vítá a s kýmkoli by odešla udělala to jako štěně a když hárala utekla se psi do lesa.Můžete mi poradit i když je mi jasné je jí smutno.J
|
Břetislava
|
# Zasláno: 9 Led 2006 13:48
- Nahlásit
Jak často s ní chodíte na procházky? A na jak dlouhé?
|
BJanule
|
# Zasláno: 9 Led 2006 14:59
- Nahlásit
každý den ale až odpoledne kdy příjdu domu což je v pět takže jdem tak na půl hodiny až hodinu o víkendu chodíme ráno a odpoledne tak na dve hodiny jinak lítá po zahradě s dcerou.Nevím když vidím lidi kolem co vemou psa jen o víkendu ven a ten náš rapl stejně lítá.J
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 15:01
- Nahlásit
A co ji postavit kotec? Bude to bezpečnější pro fenku a lepší pro vás....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 15:08
- Nahlásit
BJanule
Nevim, proc by vase fenka mela byt tatar - chova se naprosto prirozene. Nudu a nedostatek pohybu zahani nejakou akci. Rada - bud kotec, kde bude zavrena po dobu vasi nepritomnosti nebo dukladne spravit plot k sousedovi! V kazdem pripade ji dat moznost vetsiho sportovniho vyziti - a ne jen pul hodiny nebo hodinu denne. Zkuste ji brat na vychazku i rano.
Chapu, ze zahrada budi dojem, ze se tam pes muze vyradit, ale neni to pravda. Mlade zvire potrebuje aktivity typu vychazek kazdy den, uz jen ocuchavanim rohu a jinych pachu se unavi psychicky, k tomu nejake vylitani na louce - a prijde domu a padne.
Vim, o cem mluvim, taky mame zahradu - ale kdyz s fenama nejdu treba kvuli nemoci ven 2 dny, zacnou vymyslet voloviny, zkoumat plot apod...
Jinak musim konstatovat, ze mate stesti, ze utika jen k rodicum - jiny soused by ji uz asi davno necim bacil..
|
Sendy
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 15:15
- Nahlásit
BJanule
A co ji po raním vyvenčení, místo zavírat do kotce, odvést k rodičům. Pokud bývají doma a pokud by s tím souhlasili.
|
BJanule
|
# Zasláno: 11 Led 2006 08:38
- Nahlásit
Tatar nemyslím špatně je to i má dcera říkám to z lásky.Tak ji dávám k rodičům tatka s ní chodí ráno a já odpoledne máte pravdu už tolik netrhá a neokusuje co jí příde pod tlamu ,ale včera mi rozpletla celé pole drátěnky a ještě mi to ukázala jak je šikovná.Můžu řict že jsem nevěděla jestli se smát nebo brečet.Rychle jsme to opravili na oko aby manžel neřádil ale vážně nevím.Kotec mít bude na jaře ,ale mě to příjde hrozné jí tam zavírat je tak smutná jen když ji nechám za hradbou .J
|