| Autor |
Zpráva |
ANDY7
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2006 11:39
- Nahlásit
Našemu štěněti labradora je 5,5 měsíce a začal si hrát se s svým polštářem/sexualně/ není na to ještě brzo???????
|
Jarča
|
# Zasláno: 7 Led 2006 16:21
- Nahlásit
Já mám štěně čivavu 7 měsíců. Asi v pěti měsících jsme ho přistihli jak si hraje se svojí dečkou- taky sexuálně. Pak se to ještě párkrát opakovalo. Taky jsme byli z toho překvapený, teď už vidím, že nejsme sami. Tak je to asi normální
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2006 19:57
- Nahlásit
ANDY7
Ta minulá "zdvojení" témat jsem nemázla vzhledem k příspěvkům, které tam už byly. Ale je to opravdu zbytečné...
|
Bugs
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 14:51
- Nahlásit
Ahojky já mam 4měsíční štěně a hraje si (sexuálně) se svojí hračkou.Někde jsem četla,že to u nich není sexuální akt,ale pouze dokazují svojí hračce - polštáři,že nad ním zvítězili.Nevíte někdo jestli je to pravda?A jestli se má psovi,toto gesto zakazovat??Aby to pak nedělal návštěvám a podobně??
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 14:59
- Nahlásit
Bugs
Nevím, já jsem se s tímhle u svých psů nikdy nesetkala ... asi protože mám početnou smečku, která si vystačí sexuálně i nesexuálně mezi sebou
Každopádně bych to psíkovi zatrhávala. Aby se vám třeba někdy v budoucnu nestalo to, s čímž jsem se setkala, že psovi přivedou hárající fenu a on si odběhne do vedlejšího pokoje nakrýt svého medvídka
|
Evulik
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 15:00
- Nahlásit
Můj starší pesan to dělal plyšovému medvědu - když už to přeháněl, hračku jsem mu vzala. Naše 4 měsíční mimino zase skáče po starším bráškovi - nechám je atˇsi to mezi sebou vyřeší, když to staršího už naštve role se otočí. Ovšem, když prcek zkoušel najiždět na moji nohu, tak jsem ho hned poprvé plácla a od té doby si to ke mně nedovolí.Je to normální chování, běžné ve psí společnosti. Myslím, že to je začátek sexualního chování, ale starší psi si tak dokazuji svou vůdčí pozici ve směčce. Proto se to nemůže dovolit zkoušet na lidi, je třeba jim to hned při prvním pokusu rázně zatrhnout.
|
viveka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 15:02
- Nahlásit
Měli jsme jednou štěňata, a já jsem s překvapením pozorovala, jak tam měli sexuální hrátky ještě ani neuměly chodit. Myslela jsem si nejdřív, jestli si nepletou čudlíka s máminým cecíkem, ale ne, skutečně si "to" dělaly... Sexuální pud je velice silný, tak proč by se měl projevovat až od určitého věku.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 15:06
- Nahlásit
Evulik
Co je to "přeháněl". Kde si má chudák uvolnit pudy, když mu neobstarám fenečku.
Když mi naskočí na nohu, nebo spíš na loket, klidně ho nechám. Je ale fakt, že mám malé pejsky. Kdyby to na mě chtěl zkoušet dogoun, asi bych ho hnala.
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 15:10
- Nahlásit
aren
Já mám také malého psa, ale tohle by si na mě zkusil jenom jednou, jak bych ho zrubala. Jak už tu někdo zmínil, takovéto chování není pouze projevem sexuality, ale také projevem dominance psa.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 15:14
- Nahlásit
Zet
No, pětikiláček si nade mnou moc nenadominuje .
Já vím, že se to tak píše. Ale sama jsem to nepozorovala. Náš vůdce smečky to ostatním nikdy nedělá. Když chce ukázat převahu, tak pózuje a vrčí, a mlaďoši se před ním pištící plazí. Mlaďoši někdy na sebe jako naskakujou při hře, ale když chce jeden fakt ukázat dominanci a převahu, tak se spíš na toho druhého postaví předníma packama a vrčí. Ale možná máš jiné zkušenosti.
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 15:26
- Nahlásit
aren
Jde o to, že takovéto projevy chování souvisí s ustavování hierarchie ve smečce. Psi to na sebe navzájem zkoušejí a testují, co si jeden k druhému mohou dovolit. Pokud už je jeden vůdcem smečky, nemá takové testování zapotřebí.
A to, že pětikiláček si moc nenadominuje je hloupost. Začne to ojížděním a může to pokračovat vrčením a kousáním, když mu budete chtít něco sebrat a tím, že vás bude odmítat pustit na sedačku ... to píšu pouze jako příklady.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 15:36
- Nahlásit
Zet
Nepozorovala jsem nic takového. Zcela určitě na mně nikdo nevrčí. Akorát někdy ten vůdce smečky, když ho chci pochovat, a on nechce. Ale ten na mně ani nikdy nenaskakuje, to jen ti potrhlí puberťáčtí mlaďoši.
|
Evulik
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 16:07
- Nahlásit
aren
To byl ještě štěně ten si na hračky nedovoluje.
|
Tonda
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 18:20 - Změnil/a: Tonda
- Nahlásit
Muj Howi jeste nema 5 mesicu.V sobotu jsme se potkali s 10 mesicni fenkou Hovawarta.Dal jsem se do reci s panickou a pejsci si hrali.Naraz dala fenka ocas na bok,prikrcila se a moje stene slo "na to".A presne tak jak se to ma.Myslim ze dobre vedel co dela.
Jenom nevim kde to videl a pokom to ma.
Samozdrejme ze jsme je nenechali.
|
misam
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 20:44
- Nahlásit
Mam dotaz muj rok a pul starej pes me a me rodine ojizdi nohy co s tim delat aby to nedelal?
|
jenda
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 20:48
- Nahlásit
misam
asi ti koukal na starou kdzž jsi nebyl doma
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 20:54
- Nahlásit
misam
Mame stejny problem.
|
viveka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 21:12
- Nahlásit
misam,suesie
Prodat psa, koupit plyšáka!
|
misam
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 21:35
- Nahlásit
suesie sice nekdy ma sve dny a ojizdi nas ale nekdy je v pohode...... a prodat eeeee
|
misam
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 21:36
- Nahlásit
suesie sice nekdy ma sve dny a ojizdi nas ale nekdy je v pohode...... a prodat eeeee
|
Falco
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 22:21
- Nahlásit
Takhle vypadal Žeryk - sexuální přítel našeho psa po devítileté tvrdé službě.
Byl užíván velmi často od útlého štěněcího věku, zvláště když k nám přišla návštěva. Žádnou jinou sexuální aktivitu jsem u naše psa nikdy nezaznamenala, žádná fena nebyla asi tak krásná, jako Žeryk.
Na podzim jsme ho museli odklidit do staré pračky do sklepa, protože kondice našeho psa se s věkem zhoršuje (artroza, prostata a p.), ale chuť na plyšáka spíše rostla. Hrozilo nebezpečí, že se u..... k smrti.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 22:28
- Nahlásit
Falco
Hezký!!
|