| Autor |
Zpráva |
ANDY7
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 13:41
- Nahlásit
Koupili jsme si štěně labradora s PP. Těšili jsme se až si ho přivezeme domů, jeli jsme si pro něj přes půl republiky./do vyhlášené chovné stanice/Když jme si ho pořídili bylo mu už 3,5 měsíce.Pejsek jenom spal a spal a když se probudil tak k nám vůbec nešel, o hru také nejeví zájem,vůbec nás nevítá , jako kdybychom ho spíše otravovali.Jsme z toho smutní.Nyní je mu 5,5 měsíců a je to stále stejné.Nevím čím to je , vůbec se nechová jako hravé a mazlivé štěňátko.Nevíme si už rady, zkoušíme si ho vůbec nevšímat.....
|
Anonymní
|
# Zasláno: 6 Led 2006 14:33
- Nahlásit
A to ti jako nestačí založit forum jednu? To musí být hned 5x?
|
ANDY7
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 14:39
- Nahlásit
omlouvám se ,dnes jsem se zaregistrovala , tak jsem myslela, že to má být v každém .
|
boo
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 14:07
- Nahlásit
Neni nahodou stenatko nemocny? Prece kazdy zdravy zvire je zvidavy, zvlast pokud je to mrnous. Zkuste navstivit veterinare a kvalitne krmit nebo ho vzit ven s jinym pejskem. Necim ho zaujmout...
|
boo
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 14:09
- Nahlásit
Nejsem sice zkuseny kynolog, ale doma mam 4 feny, vim, o cem mluvim... Take muzete zavolat do chov. stanice a zeptat se, co s prckem...
|
Zdeňka
|
# Zasláno: 13 Led 2006 16:18
- Nahlásit
Já bych se zkusila zeptat chovatelky, protože to podle mě není normální, každej pejsek se těší na svojí rodinu a vítá je a zkus i veterináře, je to zvláštní. A pro tu anonymní proč hned tak drsně žádnej učenej z nebe nespadnul. Kdybys radši poradila místo osočení
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 16:20
- Nahlásit
Zdeňka
Zdenko, jen pro vysvetleni - uz jde o starsi prispevek a rad se Andymu 7 dostalo na prave jinem, jim zalozenem foru, s tymz nazvem....
|
johana
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 12:51
- Nahlásit
Doporučuji navštívit veterináře!!!Pejska může něco trápit. Potom odměňovat každý náznak radosti z jeho strany - zavrtěním ocásku apod.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 13:03
- Nahlásit
ANDY7
To je u labradořího štěňátka absolutně netypické a hrozně divné. Měli jste už dávno vyrazit k veterináři a konzultovat chovatele. Většinou bývají opačné problémy - že jsou LR štěňata až příliš akční, vítací atd. Může to sice být klidnější, flegmatický jedinec, ale že by až takhle... mně se to nezdá.
|