| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 5 Led 2006 19:31
- Nahlásit
Mám malý dotaz - musí se pokaždé u povelu "k noze" plácat do stehna nebo to není nutné a stačí pouze slovní povel? Díky Mirka
|
Anonymní
|
# Zasláno: 5 Led 2006 19:41
- Nahlásit
staci pouze slovni povel.to placani je pro lepsi orientaci psa a zvyrazneni povelu.kdyz ma pes nadreny stci treba jen to poplacani..
petr
|
Anonymní
|
# Zasláno: 5 Led 2006 19:42
- Nahlásit
Díky Peti, já to tožiž nedělám a peskují mě na cvičáku a stejně to pořád zapomínám dělat... Mirka
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 19:47
- Nahlásit
Anonymní
Když sem chodila na cvičák tak nám říkali že nemáme plácat. 6e by to měl pes znát kde je to místo(plácat jen když psa učíme povel)
|
Anonymní
|
# Zasláno: 5 Led 2006 19:54
- Nahlásit
je to pro toho psa lepsi,kdyz se to uci.pozdeji staci dat jen povel a pes uz moc dobre vi co ma delat
petr
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 20:08 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit
Anonymní
Psal Tchor zapomel jsem se prehlasit.
Tim placnutim zjednodusujes psovi praci na ZM nebo ZVV1 muzes pouzit jak zvukovy tak posunkovy povel (to placnuti) na vysich uz je zvukovy u mezinarodnich radu je taky jen zvukovy. Posunky jsou ale mnohem dulezitejsi u jinych cviku a na ZVV3 mas vetsinu cviku jen na posunky.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 5 Led 2006 20:17
- Nahlásit
ja to bral vseobecne jen pro to nauceni,to je ze zacatku dobre se tomu psovi i malicko natocit tim levym bokem.ja se snazim psa ovladat jen tim poplacanim,nebo septem,ale mam 2,5leteho,takze pri obranach,nebo kdyz jdu do akce,tak musim jeste rvat,jak protrzenej
petr
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 20:26
- Nahlásit
Petre to je problem s anonymnima ja psal na puvodni ho anonyma o tobe vim ze ti nic z tohohle vysvetlovat nemusim
|
Anonymní
|
# Zasláno: 5 Led 2006 20:36
- Nahlásit
ze bych se prihlasil?jenze jak ja jsem linej...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 5 Led 2006 20:37
- Nahlásit
vzdyt rikam,uz nemam silu se ani podepsat.no uz mam 12hodin sluzby za sebou a 12 pred sebou...
petr
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 20:38
- Nahlásit
Tak at ti to utika a preju klidnou sluzbu
|
Anonymní
|
# Zasláno: 5 Led 2006 20:47
- Nahlásit
dik,jdu strezit vas klidny spanek petr
|
Jerryk
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 22:24
- Nahlásit
Moje vlastní zkušenost (i když jsem málo zkušený cvičitel) je, že já se do stehna plácala a dneska, kdy pejsa skoro neslyší se dorozumívám posunkama a jak se to panečku hodí.
|
evina
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 22:28
- Nahlásit
Jerryk:to moji nebožtíci dědulové přestali slyšet i vidět zároveň ,takže posunky na nic
|
Jerryk
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 22:42
- Nahlásit
Se zrakem je to taky slabší, ale jde to. Zato máme klidný silvestr (bohužel to je snad jediná výhoda stáří:down
|