Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / 3lety pejsek se zacal pocuravat
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 26 Pro 2005 12:50
- Nahlásit

dobry den
koupili jsme si jorksirka a protoze jsem nemela praci mela jsem cas s nim chodit kazde 4-5hodin ven.
po trech letech jsem nasla zamestnani a nastal problem pejsek musi zustat doma sam i 8-9 hodin 1-2x tydne jake bylo nase preqapeni kdyz jsme prichazeli domu a pejsek vydrzel. byli jsme nadseni.jenomze po 14 dnech se pejsek zacal pocuravat ale ne kdyz je doma sam ,to vydrzi ale spis kdyz uz jsme doma a ma pravidelne venceni, tak napriklad příjdeme z procházky a po dvou hodinách zjistíme, že udělal loužičku do pelíšku tam, kde většinou spí. Není to časté, ale máme pocit jako by to nemohl kontrolovat jako by ani nevěděl, že čurá. Udelal louzicku doprostřed pokoje a když jsme s ním okamžitě šli ven tak na chodbě spustil znovu, ale ne do loužičky....prostě jak běžel tak čural, zůstavala za ním čára.
kdyz jsem ho pozorovala venku vsimla jsem si ze nekdy kdyz cura tak cura prerusovane a podivne stahuje brisko jako kdyby to ze sebe vytlacoval jako by se to v nem zasekavalo nevim si rady a je mi ho strsne lito ve ctvrtek pujdu ke zverolekari chtela jsem se zeptat kdyby nic nepomohlo jestli neni nejaky trik jak alespon pejska naucit chodit na jedno misto v byte napriklad do predsine kde neni koberec

Anonymní
# Zasláno: 26 Pro 2005 12:51
- Nahlásit

dekuji za kazdou radu

Anonymní
# Zasláno: 26 Pro 2005 14:03
- Nahlásit

Anonymní
podle toho co píšeš je pejsek asi nemocný,možná má močové kamínky ,veterinář ti asi řekne víc ,naučit na jedno místo v bytě se pes dá ale jde o to jestli ten tvůj pejsek je schopný močení ovládat,radši s tím učením počkej až po vyšetření

haha
# Zasláno: 26 Pro 2005 14:19
- Nahlásit

no taky si myslím že bude asi nemocný,zvlášť když čůrá při běhu.

monika
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2005 23:33
- Nahlásit

pejsek bude mít zdravotní problém.mi tohle dělala kokřice.byla naštěstí jen prochladnutá.

Anonymní
# Zasláno: 27 Pro 2005 10:05
- Nahlásit

přerušované močení....a nekontrolovatelné......podle mě močové kameny.......můj haf to měl taky.......doporučuji rychle návštěvu veterináře

Anonymní
# Zasláno: 27 Pro 2005 17:37
- Nahlásit

dobry den dekuji vsem za rady byli jsme u veterinare pejsek je nastesti jenom nachlazeny ultrazvuk zadne kaminky nenasel
dostal dve injekce a sli jsme domu poskakoval jak blazen a ja take
zitra jdem zas

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání