| Autor |
Zpráva |
pepe
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2005 12:23
- Nahlásit
Mam asi rocni fenku krizenecka...od 4.mesicu ji mam doma-vzala jsem si ji z utulku...kdyz uz se zdalo,ze vsechna traumata jsme prekonaly,tak se zacal projevovat problem ze vsech nejvetsi-od zacatku je zvykla na to,ze byva doma sama tak 4-5 hodin denne kdyz jsme s pritelem v praci.Ale cim dal tim vic nam zacina nicit byt...nejdriv to byly malickosti-papuce atd,ale ted jsou to okusane a totalne prevracene koberce,strhana tapeta....vsechno s cim pohne a co unese...uz jsme to resili noviny versus jeji zadek,odmeny za to,kdyz nic neudelala...ale nic nepomaha!POMOC!Predem dekuji
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2005 12:39
- Nahlásit
pepe
A je fenka pred vasim odchodem poradne utahana a vybehana?
|
haha
|
# Zasláno: 25 Pro 2005 13:45
- Nahlásit
pepe
dělá to fakt jako protest že nechce být sama doma ,jedíný co vám na to můžu taky poradit je pořádně jí před odchodem unavit a všechno na čem vám záleží odstranit z jejího dosahu a čekat až jí to přejde
|
jerabnica
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2005 15:24
- Nahlásit
I já jsem měla takový problém s mou fenkou a i teď to někdy udělá pokud není dostatečně vyběhaná. Asi musí ze sebe dostat potřebnou dávku energie a dá pokoj. Alespoň u nás to tak zabírá. Vím, že je to hrozné, vrátit se domů a najít zničený byt. Nám to trvalo dva roky než to přestala dělat. Ale trestat jí, to nemá cenu, nepomáhá to.
|