| Autor |
Zpráva |
nels
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 12:53
- Nahlásit
ahoj všem, chci se zeptat jestli nemá někdo z vás radu jak zabránit tomu aby se psi při vzájemném očuchávání do sebe zamotali vodítkama.vysvětlím: párkrát se nám stalo,že i když se nelson s druhým psem začali nejdřív kamarádsky očuchávat,tak jakmile se jim zapletli vodítka a nestihli jsme je rychle rozpléct,tak to skončilo vrčením a ceněním zubů z obou stran.(od nelsona teda pouze vrčení).
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 13:15
- Nahlásit
no nejlepší je mít psa ovladatelného, aby při tom očuchávání vodítko nemusel mít. Jinak když se mi to párkrát stalo, tak jsem vždycky vodítko pustila a psa zavolala, vymotal se sám....ale u nás to nikdy nebylo ve rvačce.....vždy se to týkalo situace, kdy si dva očuchávající se psi chtěli hrát a paničky neodeply vodítka včas
|
nels
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 13:22
- Nahlásit
Evik
já bych ho ráda pustila,ale někdy to nejde(silnice apod.)on je děsný trdlo a v zápalu hry by mohl klidně vletět pod auto. asi opravdu to vodítko v takovým případě pustím a on se vymotá sám.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 13:24
- Nahlásit
no tak pokud jsem někde, kde by mohl pes dojít k újmě, tak ho vůbec nenechám s jinýma psama očuchávat
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 13:29
- Nahlásit
nels
ber to tak, zamotany voditka maji obcas vyhodu. kdyz se nam to zamota s nejakou hezkou slecnou, tak je vymotavani a podlezani voditek docela prijemny, a kdyz se zamota se psem, jehoz majitel je stary tlusty plesaty pan, tak ho pustim a ono se skutecne vymota skoro samo ....
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 13:43
- Nahlásit
no jsem čekala, jestli z tebe nevypadne něco takovýho....nezklamal jsi mě
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 13:51
- Nahlásit
Evik
ja uz jine nebudu ....
|
handula
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 14:35
- Nahlásit
Jirikovo
¨
přesně moje řeč...už mám díky tomu hodně známých - chlapů...
|
nels
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 15:39
- Nahlásit
Jirikovo
úplně tě chápu,ale můj přítel by tvoje nadšení asi nesdílel
jinak problém není v tom,že bych se nerada seznamovala já,to spíš nelson není nadšenej,že je připoután k cizýmu psu
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 15:43
- Nahlásit
nels
ber to tak - cizi pes je to jenom pri prvnim zamotani, potom uz je to kamarad ...
|
nels
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 16:04
- Nahlásit
Jirikovo
líbí se mi tvůj vánoční optimistický názor
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 16:09
- Nahlásit
nels
kdyby nebyl kamarad, neprezil by prvni setkani. muj trhac by mu to vysvetlil. zabyl by ho tim, ze by mu kustka z meho psa zaskocila v krku ...
|
nels
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2005 16:24
- Nahlásit
Jirikovo
no je vidět,že s tvým psem si není radno zahrávat!
můj by mu tak maximálně vyřval mozek z hlavy.ale nechci to riskovat,víš jak je pro člověka důležité aby ho sousedi a vlastně všichni měli rádi,a po takovém konfliktu by mi to mohl pes pokazit
|