Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / žraní hraček
Autor Zpráva
Netty
# Zasláno: 12 Pro 2005 18:43
- Nahlásit

Ahojky, přestane muj hafik někdy žrát všechny jeho hračky? S oblibou žere ty gumový pískací, co jim vyčnívá třeba pacička, čumáček, nebo jinej pahorek už nevím, co mu koupit...a hlavně je to moc často

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 19:08
- Nahlásit

Netty
Clovece, Netty, tobe pes steka, vzteka se pri cesani a zere hracky... Ze by normalni stene?
Kupuj mu hracky kulate, bez vybezku, nebo mu hod tvrdy bukovy poleno... Kdyz ti sezere kus piskaka, nic se nedeje, vykadi ho, ale nemelo by to bejt moc casto.

ppga
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 21:51
- Nahlásit

Netty
Možno to chce len čas. Môj prvý pes bol prvé roky strašný kazisvet. Hračka mu v priemere vydržala tak pol hodiny. Takže sa mu časom prudko rozšírila zbierka loptičiek z tvrdej gumy (tie jediné neničil). Po pár rokoch už hračky neničil s takým záujmom a dosť veľa mu ich vydržalo.

Majda
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 21:55
- Nahlásit

No možná je to tím, že mu je necháváš. Já psovi nechávám na žvýkání vepřové ucho nebo šlachy, ale hračky mu beru. Bála bych se, že něco spolkne a že mu bude blbě.

Anonymní
# Zasláno: 14 Pro 2005 16:05
- Nahlásit

Fifi: No já si taky řikám, že je to muj malej psychoušek Tos ještě neviděla, jak se vzteká, když ho nepustíme k sobě do vany, nebo co dělá, když vyleze po sprchování tlapek
Majda: No nejde o to, že bych mu je nechávala, ale hračky jsou od toho, abych mu je dala, když si chce hrát ne? Chvíli píská a než se otočim, má sežraný ucho, chobot, nohu...nebo půlku hlavy Je to pako, neponaučí se, nikdy se nic nestalo, vždy to vyzvracel. Je to všežravec, hrůza s nim

Majda
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 22:14
- Nahlásit

Nojo, to je tedy číslo. A co je to za pejska, jaké plemeno?

Netty
# Zasláno: 16 Pro 2005 18:59
- Nahlásit

Majda: ví bůh ) Máme ho z dovolený z útulku, je to střední pes, možná trošku větší, takovej černej chlupatej čert ) Někdo v něm vidí velkýho knírače, jiní zas křížence už zkříženýho novofundláka... je to takovej hladkej huňatej miláček ) s bílou špičkou na ocásku (poznávací znamení) ) Není den, aby na tu špičku někdo nadšeně nereagoval )

Netty
# Zasláno: 16 Pro 2005 19:00
- Nahlásit

jééé ty zíváky tam nepatří, dělala jsem "o" jako čumáček a vzniklo tohle

Majda
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2005 22:45
- Nahlásit

Jo tak to je docela velký pes. No obávám se, že se to moc asi nezmění. A co ty tvrdé balónky nebo hračky z tvrzené gumy? I to sežere?
No já psovi v podstatě žádné hračky nedávám a ani jako štěněti jsem mu je moc nedávala. Raději něco dobrého na zub, aby se zabavil, třeba sušené ucho anebo šlachu a tak. Jinak hračku má za odměnu třeba po cvičení nebo stopě. A to si ji nosí a nekouše ji. No ale já mám scie už staršího rozumného psa, ale on to nedělal ani když byl malý. Snažila jsem se ho vždycky dost zabavit a unavit činností. Kousal si polínka a klacíčky, to jo, ale hračky ne. Já mám psy na zahradě. Ty ho máš asi v bytě, viď? To je něco jiného. Ale s dobrůtkami bys to mohla zkusit.

Netty
# Zasláno: 17 Pro 2005 09:08
- Nahlásit

Majdo, on je zas trošku menší, než ti velký, ale na to, že mu je půl roku, tak zas prcek to neni A těch dobrůtek si ani moc nevšímá (joo, klobásky a tak, to si dá rád, ale to má za minutu v čoudu a nemůžu mu je dávat celodenně), třeba bůvolí kost, nebo to ucho, to ho baví chvíli A když on má hrozně rád ty pískací hračky Je to naše miminko

Majda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2005 20:14
- Nahlásit

Netty
no já bych přece jen neriskovala, že mu bude po těch gumových kouscích, které spolyká - blbě. Snad z toho vyroste.
Pořád přemýšlím, jak to bylo, když byl můj pes malý a nemůžu si na nic takového, co píšeš vzpomenout.
Je ale fakt, že jsem s ním od malička cvičila, čuchala a tak neměl asi na blbosti čas. Po práci zaslouženě chrupkal

Netty
# Zasláno: 18 Pro 2005 09:50
- Nahlásit

Majda[b][/b]
No my to taky neriskujem, jsme ve střehu, jakmile mu hračku dáme, tak ho kontrolujem. Ale včera jsme jednu bezvadnou koupili. Je to jakoby hopsakoule, ale z opravdu tvrdý pryže, tu hryže a blbne s ní a koule furt drží A taky jsme mu koupili takovej ten provazovej uzel (to je asi 2 měsíce) a museli jsme se smát, když u něj na ekitetě bylo: Nezničitelný! To se asi nesetkali s našim Bertem Ale je fakt, že už to neni takovej kazisvět jako dříve, neni z toho uplně venku, ale lepší se..tak s věkem snad.....

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání