| Autor |
Zpráva |
Trojan
|
# Zasláno: 11 Pro 2005 06:30
- Nahlásit
potřeboval bych sehnat propozice "500 bodového závodu". Díky
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2005 07:44
- Nahlásit
Trojan
Petistovka uz oficialne neni, uz je jen pohar CKS kde je zrusena stara stopa a obrana je na makety (mam pocit ze nekdo porada zavod podle stary, ale nejsem si tim jistej)
Petistovka byla slozena:
Stopy v podsate podle ZPS2, poslusnost ZVV3, Obrana - pruzkum prirodniho terenu, vystekani prohlidka vyslech doprovod, pri doprovodu prepad druhym figurantem, doprovod 2 figurantu, samostana hlidacka 2 figurantu (2+1min) s pousteckou bez povelu, kontrolak na 150m s prepadem druhym figurantem
|
Trojan
|
# Zasláno: 11 Pro 2005 14:20
- Nahlásit
Tchor
Díky moc. Vpodstatě sakra těžkej závod.
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2005 20:15
- Nahlásit
Tchor
Technická obrana v podstatě dle ZPO2, ale na kontroláku jeden figurant, ne jako na ZPO2 (tam jsou dva)!
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2005 20:33
- Nahlásit
Nikita
Na ZPO 2 vyhledavas oba figuranty na petistovce jen jednoho. technicka byla v podstae podle zkousky OP2 minulyho narodniho radu. Stim prepadem na kontrolaku si nejsem jistej hadat se nebudu uz se mi to nejak slejva do sebe.
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2005 20:58
- Nahlásit
Tchor
No počkej - jak vyhledáváš dva figuranty? Vyhledáváš (revír) jednoho, po prohlídce atd. je tam při doprovodu přepad druhým a hlídačka 2+1 obou dvou. Rozdíl je, že na ZPO2 jsou dva figuranti i na kontroláku, kdežto na "500b." je kontrolák na jednoho.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2005 21:05
- Nahlásit
Nikita
Na ZPO2 vyhledas jednoho a pokracujes v reviru dokud nenajdes druheho a musis je najit v poradi jak jsou za sebou. U prvni prohlidky je prepad. Dalsi prepad je az pri doprovodu dvou figurantu s tim ze jeden jde do psovoda a druhy utika pryc.
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2005 21:05
- Nahlásit
Tchor
To je momentálně platný ZŘ???
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2005 21:08 - Změnil/a: Tchor
- Nahlásit
Jo ted jsem na to koukal tady na strankach, jestli se nepletu. A uz jsem to i figuroval. V kazdem pripade ten ZR byl platnej uz pri nekolika poslednich rocnicich petistovky.
|