| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 6 Pro 2005 12:40
- Nahlásit
Ahojky,
prosím poraďte, přestehoval jsem se na Prahu 4 z Českých Budějovic a chtěl bych tu začít chodit se psem na cvičák. Koukal jsem, že je jich tu spoustu. Ale moc lidi tu zatím neznám a nevím, který znich. Vite nějaké reference. Karel K.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2005 12:53
- Nahlásit
Já znám cvičák v Braníku (ten u potoka), byla jsem tam na několika akcích a plac je pěkný, pokud se ale týče současných instruktorů, tak ty neznám, takže v tomto ohledu nemohu soudit...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 6 Pro 2005 12:56
- Nahlásit
No ja bydlím teď na Chodově, mám 13ti měsíční štěně dobrmana, a chtel bych s ní začít něco dělat. Nějaký ten kurz pro začátečníky, no a když se zadaří a oba to pochopíme, tak snad i něco víc
)
|
Anonymní
|
# Zasláno: 6 Pro 2005 13:04
- Nahlásit
Caujik My chodime na Rychety do kurzů pro začátečníky. T.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2005 13:13
- Nahlásit
Taky na jižním městě mají kurzy pro začátečníky, stránky mají: http://www.zko246.cz/
|
Anonymní
|
# Zasláno: 6 Pro 2005 13:14
- Nahlásit
My chodili k Milíčovskému lesu na Háje
|
Anonymní
|
# Zasláno: 6 Pro 2005 13:15
- Nahlásit
Na jižním městě, to bzch měl kousek. Stránky nic moc, ale zajdu se tam kouknout. Abych získal nějaký přehled K.
|
jenda
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 18:40
- Nahlásit
Já slyšel že Bráník dobrý prý to tam vedou učastníci z mistrovstvý svšta
|
evina
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 20:43
- Nahlásit
Také jsem bydlela na Chodově a jezdila až do Komořan.Bohužel MHD je to na dlouho...autem je to lepší.Ještě je možnost ten "jižňák" a Bráník.Asi bych si také zjistila kdy se na jednotlivých cvičákách cvičí(myslím které dny)a osobně to obhlédla ve cvičební den naostro.Pak bych vybrala ten který by se mi zamlouval přístupem výcviku nejvíce.
|
jenda
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 20:48
- Nahlásit
evina:
jak poznám dobrý výcvik
|
evina
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 21:57
- Nahlásit
jenda ro mě je dobrý ten,kde se cvičí především formou hry a ne drill.Obrana která se cvičí také formou hry na kořist,ne na zlobu.Cvičák,kde na mě nekoukají skrz prsty,když chci cvičit s plemenem které není úplně ideál.I když nutno přiznat,že cvičák je živ z poplatků a tak uvítají každého...
|